Bijenwas

Bijenwas kopen & de beste merken

Bijenwas kopen doe je in verschillende vormen. Welke bijenwas kun je kopen? Denk bijvoorbeeld aan een bijenwas doek, bijenwas kaarsen, waxinelichtjes, HG bijenwas en meer!

Bijenwas is een natuurlijke was die wordt gewonnen uit de honingraat van de bij. Het is een veelzijdig product dat wordt gebruikt in allerlei producten, van kaarsen tot wasmiddelen. Bijenwas is een hydraterende en voedende stof, waardoor het goed is voor de huid. Het kan ook gebruikt worden als lijm of verf.

Bekijk hieronder de beste bijenwas producten en merken. Verderop lees je waarvoor je bijenwas kunt gebruiken en welke toepassingen er veelal gebruikt worden!

Bijenwas
Bijenwas kopen

Bijenwas aanbieding & merken

De beste producten met bijenwas koop je tegenwoordig eenvoudig en voordelig online. Doorlopend zijn er scherpe aanbiedingen van bijenwas producten. Ontdek hieronder onze selectie!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Welke bijenwas kun je kopen?

Ontdek hieronder de beste merken en bijenwas toepassingen…

HG bijenwas

HG bijenwas is een bijzondere vorm van bijenwas. Dit is een was die speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van meubels. HG bijenwas is een milde reiniger die niet schuurt en niet aanstoot.

Bijenwas doek

Een bijenwas doek is een doek die is gemaakt van bijenwas. Deze doeken zijn hydraterend en voeden de huid. Ze kunnen ook gebruikt worden als lijm of verf. Bijenwas doeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

Bijenwas kaarsen

Bijenwas kaarsen zijn kaarsen die gemaakt zijn van bijenwas. Deze kaarsen zijn hydraterend en voeden de huid. Ze kunnen ook gebruikt worden als lijm of verf. Bijenwas kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

Bijenwas waxinelichtjes

Waxinelichtjes zijn kaarsjes die gemaakt zijn van bijenwas. Deze kaarsjes zijn hydraterend en voeden de huid. Ze kunnen ook gebruikt worden als lijm of verf. Waxinelichtjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

Waarvoor gebruik je bijenwas?

Bijenwas wordt gebruikt in allerlei producten, van kaarsen tot wasmiddelen. Bekijk hieronder de toepassingen.

Bijenwas voor meubels

Bijenwas kan gebruikt worden om meubels te reinigen. Het is een milde reiniger die niet schuurt en niet aanstoot. Meubels bescherm je daarom al sinds jaar en dag met een bijenwas.

Bijenwas voor huid

Bijenwas kan gebruikt worden om de huid te hydrateren en te voeden. Het is een hydraterende en voedende stof, waardoor het goed is voor de huid. Bijenwas voor je huid koop je voordelig online van verschillende merken.

Bijenwas voor verf

Bijenwas kan gebruikt worden als verf. Het is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt in allerlei producten, van kaarsen tot wasmiddelen, maar dus ook verkrijgbaar als Bijenwas voor verf. Online vind je een ruim aanbod van bijenwas voor verf. 

Bijenwas voor mangohout

Bijenwas kan gebruikt worden om mangohout te beschermen. Het is een hydraterende en voedende stof, waardoor het goed is voor de huid. Mangohout behoeft namelijk een gedegen en voorzichtige aanpak om het hout te behouden. Bijenwas is het ideale product om dit te verzorgen!

Bijenwas wraps

Bijenwas wraps zijn doeken die bedekt zijn met bijenwas. Deze wraps zijn hydraterend en voeden de huid. Bekende merken verkopen deze bijenwas wraps al sinds jaar en dag.

Hoe maak je bijenwas?

Om zelf bijeenwas te maken, heb je honingraatjes nodig. Deze raatjes kun je kopen bij de imker of online bestellen. Doe de honingraatjes in een pan met water en laat ze circa 10 minuten weken. Verhit daarna het mengsel totdat de was smelt en giet het dan door een doek om eventuele restjes te verwijderen. Laat de was afkoelend opstaan totdat hij hard is geworden en je bent klaar!

Ook populair in deze categorie: