Ontdek Blue Wonder

Blue Wonder aanbieding & de beste desinfectie producten

Blue wonder is een geweldig merk die niet alleen product ontwikkelt die reinigen, maar ook nog eens bacteriën doodt. In bijna ieder huishouden vind je tegenwoordig de desinfectie producten van dit blauwe wondermiddel.

Blue wonder is een geboren en getogen Nederlands bedrijf. Ze doen al sinds 1946 mee in de schoonmaakmiddelen industrie. Sommige van hun producten staan op nummer 1 bij de Consumentenbond en vele Nederlandse huishoudens hebben hun diverse assortiment in de keukenkastjes staan. Tijd om de middelen te testen en een Blue Wonder review te schrijven!

Het unieke aan het merk Blue wonder is dat zij herbruikbare flesjes hebben. Je koopt deze eenmalig en vervolgens doe je de inhoud van het type schoonmaakmiddel (wat geleverd wordt in een stick) in het flesjes, mengt dit met water, en klaar! Zo kun je de flesjes continu hergebruiken, het is een super simpel systeem. Blue Wonder hecht dan ook zo wel veel waarden aan de planeet, als aan hun producten, en hun consumenten.

Ontdek de beste Blue Wonder aanbieding van vandaag, de absolute top producten en meer uit het assortiment…

Blue Wonder
Blue Wonder desinfectie

Blue Wonder aanbiedingen

De desinfectie sprays en producten van Blue Wonder zijn onwijs populair en dat jaar in jaar uit. Om je te voorzien van de beste prijzen en producten tonen wij je de actuele Blue Wonder aanbieding en producten. We testen doorlopend nieuwe producten die aan het assortiment worden toegevoegd.

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Beste Blue Wonder producten

Na uitvoerig te hebben getest nemen we je mee in onze ervaring met dit fijne merk. Hieronder worden een aantal van Blue wonders bekendste en populairste desinfectie producten genoemd en beschreven.

Desinfectie doekjes

De handige desinfectie doekjes van Blue wonder, zijn vochtige doekjes die je direct kunt gebruiken als je er één uit de verpakking trekt. Het fijne aan deze doekjes is dat ze zowel reinigen als desinfecteren. De reiniging zorgt ervoor dat je bacteriën, virussen, schimmels en vuil gemakkelijk verwijdert van oppervlaktes waar je ze niet wilt hebben. De desinfecterende bestanddelen in de doekjes doden de bacteriën, virussen en schimmels waardoor kans op besmetting van een bacteriële ziekten bijvoorbeeld ook afneemt wanneer je deze doekjes gebruikt.

De ingrediënten laten geen schadelijke chemische resten achter. Het enige wat jij hoeft te doen is het doekje over het gewenste oppervlakte te halen, en klaar. Combineer de Blue Wonder doekjes met de bekende microvezeldoek voor het beste resultaat!

Desinfectie spray

Ben je klaar met het vuil op je keuken, de vloer in de koelkast of waar dan ook in huis? Dan is dit een ideale spray om vieze oppervlakten weer te doen stralen. De desinfectie spray van Blue wonder heeft dezelfde eigenschappen als de desinfectie doekjes. Ook dit product reinigt en desinfecteert.

Spuit je de spray op een vochtige doek dan kan je de oppervlakte gemakkelijk afnemen. Je kunt er ook voor kiezen om de inhoudt van de spray direct op het oppervlak te sprayen, even in te laten trekken en het vervolgens af te nemen met een vochtige doek.

Veel desinfectie sprays van andere merken bevatten chloor en alcohol. Deze schadelijke stoffen blijven achter na het schoonmaken. Bij Blue wonder hebben ze dit bewust niet in hun desinfectie spray gestopt. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is om op bijna alle oppervlaktes te gebruiken.

Vloerreiniger

De vloerreiniger van Blue wonder is biologisch afbreekbaar en dierproefvrij. Het is niet alleen goed voor het milieu maar de samenstelling van ingrediënten laten ook je vloer schoon en streeploos achter. De vloerreiniger meng je met water. De dosis die je aan het water toevoegt kun je bepalen aan de hand van hoe vies het oppervlakte is.

Deze vloerreiniger kun je op diverse ondergronden gebruiken. Waaronder, laminaat, hout, marmer, natuursteen, plavuizen, gietvloeren, en meer. Het wordt niet aangeraden om dit product op onbehandeld aluminium te gebruiken. Ben je bang dat het product niet geschikt is op jouw vloer, dan kun je het altijd eerst voorzichtig testen. Je brengt eenvoudig wat van de reiniger aan met een vochtige doek en je ziet vanzelf het effect.

Doordat de vloerreiniger geen chloor bevat laat het ook geen schadelijke stoffen achter. De samenstelling is PH neutraal, hier is bewust voor gekozen zodat de vloer waar je het op gebruikt niet uitdroogt.

Allesreiniger

Zoals het woord insinueert, is de Blue Wonder allesreiniger geschikt om te gebruiken op nagenoeg alles. Zelfs de vlekken in je kleding kun je hiermee verwijderen. Spray, wrijf of dweil je de inhoud van de reiniger op een oppervlakte, dan verwijdert het de aanwezige vet en vuil. Het laat daarna een schoon oppervlakte over. Dat kun je zien.

Ben je klaar met schrobben? Heb je net schoongemaakt, maar ben je niet tevreden met het resultaat? Dan raden wij aan de allesreiniger van Blue Wonder eens te proberen. Je kunt het gebruiken op het aanrecht, in kasten, op spiegels, meubilair, etc. Eigenlijk op alles wat waterbestendig is, dit maakt deze reiniger ideal voor alle snelle schoonmaak klusjes!

Kalkreiniger

De kalkreiniger van Blue Wonder verwijdert kalk op de meest hardnekkige plekken. Denk hierbij aan wastafels, kranen, douches, en tegels. De kalkreiniger is sterk geconcentreerd wat het oppervlak weer zal doen stralen.

De Blue Wonder kalkreiniger bestaat uit 100% plantaardige grondstoffen, het is biologisch afbreekbaar, het is dierproefvrij en huidvriendelijk.

Daarnaast zitten er in dit product geen schadelijke stoffen als chloor, fosfaat, parabenen, of ammonia. Dit is niet alleen beter voor je gezondheid, maar ook voor de oppervlaktes die je kalkvrij maakt. Pak een schone doek, maak de doek vochtig en breng de reiniger erop aan. Nu hoef je alleen nog maar te boenen. Het resultaat zal het waard zijn!

Review

Blue Wonder review: geweldige ervaring

Allereerst zijn wij de meest populaire producten van dit merk gaan testen en onze ervaring was geweldig. Vooral de Blue Wonder desinfectie doekjes en sprays zijn een must-have in ieder huishouden. Het desinfecteert binnen no-time je oppervlaktes in huis en zorgt ervoor dat dit nóg langer schoon zal blijven.

Onze Blue Wonder review ging verder dan deze producten, bijvoorbeeld met de allesreiniger en vloerreiniger. Wist je dat de prijs van Blue Wonder ook nog eens laag ligt, in vergelijking met andere producten? En al helemaal wanneer je een voordeelverpakking of aanbieding weet te bemachtigen. Ontdek het geweldige assortiment van Blue Wonder nu zelf!

Uitgelicht: Blue Wonder doekjes

Misschien wel het meest gewaardeerde en populaire product zijn de Blue Wonder doekjes. Deze doekjes zijn uniek, omdat ze zowel desinfecteren als krachtig reinigen. Je gebruikt de doekjes op het aanrecht, vloeren, het toilet, kranen en zelfs voor je telefoon! Bekijk alle online Blue Wonder doekjes en ervaar het zelf!

Blue Wonder Antibacteriële doekjes

Bacteriën in huis zijn al snel aanwezig, ook als dit op het oog niet zo lijkt. Het is daarom belangrijk dit grondig en frequent te bestrijden en Blue Wonder antibacteriële doekjes zijn dan ook een ideale uitkomst. Virus, schimmel, bacteriën en andere ziektekiemen worden met het grootste gemak verwijderd, hetgeen zeer belangrijk is in je huishouden. De doekjes zijn gebruiksklaar en met een inwerktijd van 5 minuten ervaar je snel resultaat!

Blue Wonder Desinfectie doekjes

Naast het verwijderen van bacteriën kun je de Blue Wonder doekjes ook gebruiken als desinfectie doekjes. Je verwijdert dus niet alleen de ziektekiemen en virussen in huis, maar je maakt ze ook nog eens dood met de doekjes! Hierdoor blijven ze langer weg en ervaar je een schoner huis. Met de Blue Wonder doekjes reinig en desinfecteer je tegelijk, en de doekjes pak je daardoor er extra snel en gemakkelijk bij voor bijvoorbeeld je dweil. Bekijk het aanbod en haal de doekjes snel in huis!

Ook populair op deze website: