Chloortablet

Chloortablet voor zwembad en jacuzzi kopen

Chloortabletten zijn speciaal ontwikkeld om uw zwembad en/of jacuzzi schoon te houden! Stap jij regelmatig in je jacuzzi en voelen de randen slijmerig aan? Is het water van je zwembad regelmatig groen? Of zijn de tegeltjes verkleurd? Dan raden wij chloortabletten aan! Jij gooit ze erin, en de tabletten doen het schoonmaak werk voor je!

Naast chloortabletten kun je ook chloorshock poeder kopen. Het grote verschil zit hem in de dosis chloor. Het wordt geadviseerd om gemiddeld zo’n tablet chloor per week toe te dienen aan je zwembad of de jacuzzi. Chloorshock poeder hoef je maar één keer in de paar maanden te doen, afhankelijk van hoeveel het zwembad of de jacuzzi gebruikt worden. Meer weten over wat een chloorshock is? Lees dan onze chloorshock review verderop.

Chloor zorgt er niet alleen voor dat jij in een schoon zwembad sprint, maar het is ook het behoud van onder andere je filtersystemen, pompen, tegels en meer. We kunnen er namelijk niet onderuit dat waar water is ook kalk ontstaat. Het chloor zorgt ervoor dat de kalk verwijderd wordt. De onderdelen in jouw zwembad en jacuzzi gaan een stuk langer mee wanneer het niet slijt door kalk!

Ontdek de beste merken, chloortablet aanbiedingen en tips over het gebruik van tabletten en chloorshock poeder!

Chloortablet
Chloorshock

Chloortablet aanbieding en top merken

Zoals benoemd is het essentieel om je zwembad of jacuzzi te onderhouden met chloortabletten of chloorshock. Maar welke producten heb je hiervoor nodig? En welke hoeveelheid en samenstelling bevatten deze chloor producten? Wij zijn op onderzoek uit gegaan en presenteren je de beste merken, producten en chloortablet aanbiedingen van dit moment!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Welke chloortabletten kopen?

Chloortabletten kopen is essentieel voor het juiste onderhoud. Maar welke tabletten koop je specifiek voor een zwembad en welke voor een jacuzzi? Wij nemen je mee in onze ervaring en de beste producten.

1. Chloortablet voor jaccuzi

Je kunt gemakkelijk diverse soorten chloortabletten en merken vinden op de markt die speciaal ontworpen zijn voor een jacuzzi. De tabletten met een samenstelling van chloor zorgen onder anderen voor de ontsmetting van uw jacuzzi, dat algen niet de kans krijgen, dat de PH-waarde van het water stabiliseert en dat het kalk wordt verwijderd.

Wij adviseren om tabletten te kiezen met een dosering van 20gram, dan weet je zeker dat jouw zwembad onderhouden is. De 20 grams dosering wordt het meeste verkocht en kent verreweg het meest uitgebreide assortiment. Hierdoor heb je de beste samenstelling chloortabletten voor jacuzzi’s. Bekijk het volledige aanbod wat online verkrijgbaar is voor de beste prijs met onderstaande button!

2. Chloortabletten voor zwembad

Naast chloortabletten voor de jacuzzi, zijn er ook tabletten voor het zwembad ontwikkeld. De chloortabletten voor een zwembad lijken op die van de jacuzzi, het grootste verschil zit hem in de dosering.

De vuistregel bij zwembaden is ongeveer 200gram chloortablet voor een zwembad tot 30 vierkante meter. Dit hangt een beetje af van hoe goed je filtersysteem is, waar het zwembad ligt, en hoe vaak er in gezwommen wordt. Houdt je echter deze vuistregel aan, dan kun je met een gerust hart zwemmen in schoon water! Chloortabletten en chloorshock zijn noodzakelijke middelen wanneer je een zwembad of jacuzzi hebt. Je wilt immers kunnen zwemmen zonder dat het water schadelijk is voor jouw gezondheid.

Wat is chloorshock en wat is de dosering?

Is het zwembad of de jacuzzi intensief gebruikt? Ziet het water bruin? Of heb je hem net opnieuw met water gevuld? Dan is een chloorshock wat het water nodig heeft!

Een chloorshock is een manier om het zwembad in één keer grondig en doelbewust te desinfecteren. De chloorshock koop je in poedervorm en is veel geconcentreerder dan de bovengenoemde chloortabletten. Zij pakken hardnekkig vuil en bacteriën grondig aan. Daarnaast stabiliseert het de chloorpijl in je zwembad. 

Naast de bovengenoemde voordelen zorgt de poeder er ook voor dat onderhoudsmiddelen in het water een stuk sneller op lossen. Houd er wel rekening mee dat wanneer je ervoor kiest om een chloorshock toe te dienen in jouw jacuzzi of zwembad, je niet direct erna kunt gaan zwemmen. De grote hoeveelheid chloor is schadelijk voor de gezondheid, zo tast het de longwegen aan, beschadigt het je haar en je huid. Het wordt geadviseerd om zeker de eerste 12 uur na een shock is toe gediend niet te gaan zwemmen. 

Twijfel je over de tijd, lees dan de bijsluiter goed door, hier staan alle gegevens in die je moet weten om op een veilige manier de shock toe te dienen. Wil je weer gebruik maken van de jacuzzi of het zwembad? Dan adviseren wij om eerst de waarde van het chloor te meten. Niks zo fijn dan een schoonmaker die het zwembad zelfstandig voor je schoonmaakt en onderhoudt zonder dat je daar iemand voor hoeft in te huren! De tabletten en de poeder zijn hierop het antwoord. Voor welke tabletten en poeder kies jij? Bekijk het volledige aanbod!

Ook populair op deze website…