Commandant poets

Commandant cleaner kopen & beste aanbiedingen

Commandant biedt al sinds de jaren 30 tal van top producten om je auto weer te laten glanzen. Maar door de gigantische populariteit worden de producten ook binnenshuis gebruikt, bijvoorbeeld om de douchewand te laten blinken. Commandant 4 is het meest verkochte product, maar er is veel meer te koop…

Commandant kopen doe je voorral met de nummers 3, 4 en 5. Het is de onbetwiste marktleider als het gaat om autoverzorgingsproducten en is in menig huishouden te vinden. Je kent Commandant wellicht van de gewilde producten als autolak en polijstpasta. Het verwijdert krassen op je auto met het grootste gemak én om je lak weer te laten glanzen. Maar ook doffe aanslag, krassen en andere beschadigingen zijn verleden tijd met de producten van Commandant cleaner en spray. 

Wij voorzien je van de beste Commandant sprays, actuele aanbiedingen en nemen je mee in onze ervaringen met de verschillende nummers. Commandant 3, 4 en 5 zijn de absolute pronkstukken uit het assortiment en gebruik je ook voor een boot, caravan en je douchewand. Ontdek het zelf!

Commandant
Commandant cleaner

Beste Commandant aanbieding en top producten

Zoals we hierboven al benoemden kent Commandant een fijn en gevarieerd assortiment van producten om je autolak te beschermen en verbeteren. Ook gebruik je het om je douchecabine schoon te maken en een geweldige laag aan te brengen. Bekijk hieronder de beste Commandant aanbiedingen en top deals. 

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Top 3 Commandant producten

Commandant kent 3 absolute hardlopers en deze producten zijn het meest populair in Nederland. Al meer dan 75 jaar vind je deze producten in vele huishoudens en laat je je auto en douchecabine weer glanzen. Wij hebben Commandant 3, 4 en 5 getest en nemen je mee in onze ervaring.

1. Commandant 4

De groene blikken van Commandant 4 zijn zeer herkenbaar en dit is dan ook de meest verkochte variant van Commandant. Dit topproduct is zeer geschikt om bijvoorbeeld verweerde lak weer te herstellen, bijvoorbeeld door vogelpoep. Maar ook UV stralingen en andere weertypen kunnen de lak van je auto flink beschadigen. Het is dan ook zeer essentieel om de lak snel te herstellen, en hiervoor gebruik je Commandant 4 cleaner. 

Commandant 4 bevat een slijpmiddel die zeer efficient is en hierdoor worden, naast het herstellen van de lak, ook krassen met het grootste gemak verwijderd. Je kunt deze variant ook voor metallic lac gebruiken. Combineer het met Commandant 7 Cream Wax voor de perfecte nabehandeling. Bekijk het aanbod en de prijzen!

2. Commandant 5

Op een stevige tweede plaats komt Commandant 5. Van deze variant koop je bijvoorbeeld de scratch remover of car polish. De krasverwijderaar bevat een polijstpasta verwijdert oppervlakkige krassen op je auto. Je gebruikt het met de hand of met een poetsmachine. Commandant 5 Car Polish is een polish van milde variant die je verweerde lak weer laat glimmen. De samenstelling is op water gebaseerd, siliconenvrij en goed op te lossen. Hierdoor is Commandant 5 zeer geschikt na spuitwerkzaamheden en wordt het veel als nabehandeling gebruikt na Commandant 3.

Commandant 5 is ook zeer effectief om je douchecabine te poetsen en schoon te maken. Ervaar je een heftige kalkaanslag, dan is Commandant 5 dé uitkomst. De commandant cleaner 5 geeft weer een stralende en heldere douchewand en cabine. Bekijk het aanbod!

3. Commandant 3

Commandant 3 is een poetsmiddel die je in meerdere varianten kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan Rubbin Compound, een polijstpasta of polijstmiddel. De hoge polijstende werking verwijdert grote oneffenheden zoals diepe krassen en spuitnevel. De substantie is siliconenvrij en veel krachtiger dan de 5 variant. Je gebruikt het bij voorkeur met de hand en het geeft een geweldige nieuwe glans aan je auto. Voor nieuwe of zeer goed onderhouden lakken kun je beter de Commandant 5 of 7 gebruiken.

Commandant 3 vinden wij een top middel om spuitnevel, aanslag en roest te Geef je auto en lak weer nieuwe glans en onderhoud je auto tot in de puntjes. Doordat Commandant 3 geen siliconen bevat ervaar je het beste resultaat. Ontdek nu zelf het aanbod van deze fijne poets!

Andere producten die je wellicht interessant vindt: