Droogmolen

Beste droogmolen kopen & aanbiedingen

De droogmolen kent vele voordelen. Zo kun je de was ophangen zonder van plek te hoeven wisselen. Dit kan omdat het ophang gedeelte meedraait. Daarnaast zet je het buiten vast in de grond. Dit zorgt ervoor dat wanneer het hard waait of de was zwaar is de molen niet omvalt of waait. 

Een ander voordeel i het feit dat je een droogmolen eenvoudig kan inklappen of uit de grond kunt halen wanneer je geen was er aan ophangt. Alleen maar voordelen aan een droogmolen dus! Een droogmolen is ontwikkeld om je natte was aan op te hangen zodat het buiten kan drogen. Het is een soort wasrek maar dan net iets anders opgebouwd. Er zit een lange stang aan die je in de grond kunt zetten. Bovenop zitten drie of vier uitklapbare armen. Tussen deze armen zitten dan waslijnen gespannen. De waslijnen gebruik je om de was aan op te hangen. Waait het hard? Dan kun je met knijpers de was vast zetten.

De armen en waslijnen zitten vast aan de paal zodat je het niet los gaat, echter, kun je het wel ronddraaien. Dit zorgt voor het “molen” effect. Is de ene kant vol, dan draai je de molen een stukje en kun je een ander deel van de waslijnen vullen. Ontdek de beste merken, voordelige droogmolen aanbiedingen en meer!

Droogmolen
Droogmolen kopen

Koop een droogmolen aanbieding of een populair merk

Met een aanbieding of scherpe deal ben je altijd verzekerd van een goede prijs. Daarnaast selecteren wij hieronder de beste merken, zoals een Brabantia en Leifheit droogmolen. 

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Top 2 droogmolen merken

In Nederland koop je een droogmolen van twee bekende en populaire merken, namelijk Brabantia en Leifheit. Deze merken staan er al jaren om bekend de beste droogmolen en droogrek te leveren voor in je huishouden. Wij vertellen je er meer over en brengen je naar de beste producten die je online kunt kopen!

1. Brabantia droogmolen

Brabantia ontwikkelt en produceert sinds 1919 huishoudelijke apparaten. Zij weten als geen ander dat klusjes in en rondom het huis niet altijd iets is waar je zin in hebt op je vrije dag. Daarom willen zijn met hun producten het mensen hun leven net ietsjes makkelijker maken. Zo kunnen ze ontspannen de dag door komen, leef je in het moment, en kan je verbonden raken of juist los laten. Aldus Brabantia zelf.

De producten en hun concepten zijn vol beloften. Ze maken hun producten duurzaam, en willen een beter leven achterlaten voor toekomstige generaties.

Zo hebben zij ook de droogmolen in het assortiment. Het fijne van de droogmolens is dat de natuur het werk doet. Met een droogmolen van Brabantia kun je jouw was eenvoudig buiten ophangen. De Brabantia droogmolen is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en prijzen. Ze worden geleverd met een hoes die over de molen heen gedaan kan worden wanneer het is ingeklapt.

2. Leifheit droogmolen

Leifheit is van oorsprong Duits. Zij werken al 60 jaar aan het de mensen comfortabeler, en gemakkelijker maken in huis door innovatieve huishoudelijke apparaten, zoals de Leifheit dweil en droogmolen, te ontwikkelen. De Leifheit droogmolen hecht veel waarde aan functionaliteit, lange levensduur en een hoge kwaliteit. Daarnaast streven ze er naar om producten te ontwikkelen die ergonomisch zijn, en handig en praktisch zijn in het gebruik.

Ook Leifheit heeft verschillende type droogmolens in hun assortiment. Ook bij hun kun je kiezen uit diverse grote en kleuren. Het leuke van de droogmolen van Leifheit is dat ze er ook één ontwikkeld hebben met een regenbescherming. De regenbescherming is een soort tent die boven op de molen bevestigt wordt. Zo kun je in de lente maar ook in de herfst gewoon je was buiten drogen. Vliegen er volgels over, dan zal je was beschermt zijn van ongewilde vogelpoep.

*Kies je één van deze twee merken, dan kan jouw was vertrouwd en fris buiten hangen, zonder zorgen!

Type droogmolens en onze ervaring

Er zijn naast de standaard droogmolens zoals hier boven omschreven ook nog een aantal andere type droogmolens die zeer populair zijn en veel worden aangeschaft. Zo heb je bijvoorbeeld de camping droogmolen, een droogmolen met voet, een droogmolen met grondanker en een droogmolen voor aan de muur. Maar welke droogmolen moet je kopen, en waar moet je dan op letten? Wij vertellen je in de tekst hierna er uiteraard graag meer over! Ervaar het zelf!

Een camping droogmolen is een droogmolen die kleiner is dan de standaard molen. De droogmolen kun je daardoor gemakkelijk meenemen. Het rust vaak op een voet met een drie of vier poot. De standaard afmeting molens kun je ook krijgen met een voet en dit is dan ook de droogmolen met voet zoals hierboven benoemd. Wil je de droogmolen zonder betonnen voet in de tuin zetten? Dan kun je kiezen voor een droogmolen met grondanker.

Een camping droogmolen is een droogmolen die kleiner is dan de standaard molen. De droogmolen kun je daardoor gemakkelijk meenemen. Het rust vaak op een voet met een drie of vier poot. De standaard afmeting molens kun je ook krijgen met een voet en dit is dan ook de droogmolen met voet zoals hierboven benoemd. Wil je de droogmolen zonder betonnen voet in de tuin zetten? Dan kun je kiezen voor een droogmolen met grondanker.