Droogrek

Droogrek kopen & de beste droogrek aanbiedingen

Een droogrek is essentieel en onmisbaar in huis. Het droogt je kleding en met de juiste functies bespaar je ook nog eens de nodige ruimte. Wij selecteren de 3 beste droogrek en wasrek merken en tonen de beste online koopjes en aanbiedingen.

Wist je dat je een droogrek op veel meer manieren kunt gebruiken dan enkel staand in een ruimte? Zo heb je de keuze uit een droogrek aan de trap of een trapgat, aan de deur, een muur en bestaat er zelfs een elektrische droogtrek.

De absolute topmerken als het gaat om het drogen van je kleren aan een wasrek zijn de Leifheit droogrek, Brabantia en Tomado. Het assortiment is enorm en wij helpen je dan ook een keuze maken tussen alle types en merken die er te koop zijn. Bekijk hieronder de beste droogrek aanbieding en merken!

Droogrek
Droogrek kopen

Droogrek kopen: de beste aanbiedingen

Met onderstaande producten ben je er zeker van dat je je kleding binnen no-time droogt én ook nog eens functioneel uit bent. Bespaar tijd en ruimte en heb jouw nieuwe droogrek morgen nog in huis.

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Top 3 droogrek merken

Zoals hierboven benoemd kun je een droogrek kopen van topmerken, maar de absolute top 3 als het gaat om functionaliteiten en prijs/kwaliteit zijn Leifheit, Brabantia en het Tomado droogrek. Wij beschrijven per merk waarom deze droogrekken zo fijn zijn om in huis te hebben…

1. Leifheit droogrek

Leifheit is een bekend merk als het gaat om huishoudelijke merken. Eerder schreven we al over de Leifheit dweil, maar minstens zo populair in het assortiment is het droogrek van Leifheit. De classic variant kent iedereen en kenmerkend is de uitvouwbare drooglengte tot wel 20 meter!

De kunststof drooglijnen van een Leifheit droogrek zorgen voor een snel droogproces en in een paar stappen kun je het rek uitklappen en groter maken. Tot wel 2 wasmachine vullingen kunnen worden uitgepakt en opgehangen aan een Leifheit droogrek én je kunt het ook nog eens buiten plaatsen.

Bekijk het volledige assortiment van Leifheit droogrek, wat ons betreft hét nummer 1 merk!

2. Brabantia droogrek

Ook Brabantia is een topper als het gaat om producten voor in huis en voor het wassen. Je kent dit merk bijvoorbeeld van de kwalitatieve wasmand, maar ook hulpmiddelen voor het schoonmaken. Een Brabantia droogrek is dan ook één en al kwaliteit voor de juiste prijs. 

Kenmerkend voor een Brabantia droogrek zijn de in hoogte verstelbare rekken, ook wel vleugels genoemd. Daarnaast kun je varianten kopen, zoals een droogrek aan de muur, een deur of zelfs aan een trapgat. 

Je koopt een rek naar keuze met een reikwijdte tot wel 25 meter! Ook zijn er kleine varianten te koop voor de kleinere ruimtes. Vooral het hangende droogrek is in trek en tegen een klein prijsje te koop. Ontdek het aanbod!

3. Tomado droogrek

Dit merk is wellicht wat minder bekend in ons land, maar mag absoluut niet ontbreken in onze top 3. Een Tomado droogrek is namelijk prachtig om te zien, voor zover dat mogelijk is voor en droogrek. Vooral de hangende Tomado droogrek wordt veel verkocht van dit merk en hier specialiseert dit merk zich dan ook in.

Wist je dat je ook een radiator droogrek kunt kopen? Hierdoor droogt de was nóg sneller en ben je onnodige ruimte in huis kwijt. Een hangdroogrek voor aan een radiator, deur of ergens anders schuif je uit tot wel 3 meter en droogt binnen no-time.

Wij plaatsen Tomado droogrekken in onze top 3 vanwege de kwaliteit én lage prijzen. Kies jouw favoriet en ervaar het nu zelf!

Droogrek kopen: welke varianten zijn er voor je was?

Doordat het assortiment van het wasrek enorm uitgebreid is, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Wij nemen je mee in de verschillende varianten die er online te koop zijn, en wat het beste bij jouw situatie past.

Droogrek hangend

Een hangend droogrek is zeer effectief en ruimte besparend. Zo kun je een droogrek hangen aan een trapgat, deur, radiator en andere objecten. Het bespaart dus zeer veel ruimte en lange broeken en jurken komen zo niet op de grond te hangen. Handig toch!

Droogrek staand

Een staand droogrek is de classic variant en kun je bijvoorbeeld bij het washok of op een zolder plaatsen. Let er vooral goed op of een droogrek uitklapbaar is en tot hoeveel meter deze gaat. Hierdoor kun je vaak 2 tot wel 3 wasmachine ladingen ophangen, net als bij een droogmolen! Het bespaart dus gigantisch veel tijd, wat je weer aan leukere dingen kunt besteden dan wassen. De drooglengte staat altijd beschreven bij het artikel en wij adviseren minimaal 20 meter aan te houden voor een normaal droogrek.

Elektrisch droogrek

Een elektrisch droogrek is vrij nieuw en is voorzien van een verwarming. Hierdoor drogen je kleren zeer snel en kun je meerdere wasjes per dag draaien. Een elektrisch droogrek droogt je kleding tot wel 2 keer sneller dan op de natuurlijke manier. Een verwarmd droogrek is dan ook enorm in opkomst en de natuurlijke luchtstroom die op gang komt wordt door vele huishoudens als ideaal ervaren. Ook wij zijn enthousiast over deze variant en hebben er 1 in huis genomen. Bekijk het volledige aanbod droogrekken!

Ook populair in deze categorie: