Groene zeep

Groene zeep kopen en de beste merken

Groene zeep is een plantaardige zeep op oliebasis die zeer milieuvriendelijk is. Het is zowel een effectief wasmiddel als een reiniger. Ingrediënten kunnen enigszins variëren, afhankelijk van het merk. Bekijk verderop deze pagina de beste merken én actuele groene zeep aanbiedingen!

Veel soorten zeepbollen bevatten plantaardige olie en glycerine. Glycerine is een natuurlijke vochtinbrengende crème die verschillende soorten huidirritaties kan behandelen en voorkomen, zoals: droogte, jeuk en ruwheid. Groene zeep is een zeer gewilde variant van zeep en razend populair in huishoudens. Ontdek het nu zelf!

Wij selecteren de beste merken groene zeep voor je en schreven een review over onze ervaring. Wekelijks selecteren wij de beste groene zeep aanbiedingen.

Groene zeep
Marseille Zeep kopen

Wat zijn de beste aanbiedingen Groene zeep?

Wij houden continu de beste deals en Groene zeep aanbiedingen in de gaten. Onderstaande selectie bevat scherpe prijzen, voordeelverpakkingen, de beste merken en natuurlijk actuele groene zeep aanbiedingen. Momenteel geen aanbiedingen? Dan tonen we de beste producten en merken!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

De beste groene zeep merken

1. Driehoek groene zeep

Driehoek Zeep is een bekende speler als groene zeep, misschien wel de meest populaire van dit moment. De benaming groene zeep komt door de kleur die Driehoek zeep oorspronkelijk had, maar dit had net zo goed kunnen zijn vanwege het duurzame karakter van Driehoek. Driehoek zeep is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Geen minerale olie of petrochemische ingrediënten die veelal in schoonmaakmiddelen worden gebruikt. En mede daarom is Driehoek ook bijna volledig biologisch afbreekbaar.

Ook worden er aan Driehoek geen ingrediënten toegevoegd zoals zuren, chloor of ammoniak. Driehoek is daarmee al 120 jaar lang een duurzaam schoonmaakmiddel.

Driehoek is altijd bezig om het merk nog duurzamer te maken. Bio-plastic in de verpakking, meer gerecycled plastic en snellere en betere biologische afbreekbaarheid om zo maar wat te noemen. Bij Driehoek zijn ze nooit klaar en blijven ze op zoek naar steeds milieuvriendelijkere oplossingen. Niet voor niets is Driehoek dé groene zeep van Nederland.

2. Tricel groene zeep

Zachte zeep wordt ook wel groene zeep genoemd. Tricel groene zeep is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen toegevoegde stoffen, wat het product vriendelijk maakt voor het milieu.

De groene zeep va Tricel heeft een kenmerkende en vertrouwde geur en worden in veel huishoudens gebruikt. Logisch, want het is een duurzame en veilige manier van schoonmaken. De reinigende kracht en het verzorgende effect maken de zeep bij uitstek geschikt om tegels, leisteen- en betonvloeren en tegels te reinigen en hun natuurlijke glans te herstellen. Bovendien heeft het product door zijn bijzonder goede ontvettende werking de mogelijkheid om hardnekkige (vet) vlekken uit weefsels te verwijderen. Tricel Groene zeep kan ook worden gebruikt om vuile handen schoon te maken.

3. Marcel’s Green Soap

Marcel’s Green Soap vindt het niet alleen belangrijk om de beste, plantaardige ingrediënten te vinden die goed zijn voor je huis en huid, maar ook voor het milieu.

Elke week worden miljoenen liters wasmiddel door de gootsteen gespoeld. En elke week belanden miljoenen plastic flessen in het milieu. Dat verandert met dit fijne merk! Met Marcel’s Green Soap maak je niet alleen je huis schoon maar ook de wereld om je heen. Het assortiment maakt gebruik van 100% gerecycled plastic, het is 100% veganistisch en minstens 97% biologisch afbreekbaar.

4. Marseille Zeep

Hypoallergeen, geur- en kleurstofvrij, dat is kenmerkend voor de authentieke groene Marseille Zeep. De zeep is aangepast aan alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Het traditionele blokje zeep wordt gemaakt met olijfolie en hydrateert en verzacht je huid op natuurlijke wijze. Ook zijn er varianten vloeibare groene zeep met de bekende formule van Marseille zeep

Speciaal voor de babyhuid is de traditionele zeep aangepast aan alle huidtypes en daarom wordt het sterk aanbevolen door dermatologen om eczeem, psoriasis en acne te genezen.

Waarvoor gebruik je groene zeep?

Groene zeep kan worden gebruikt voor huishoudelijke doeleinden. Denk hierbij aan het huis schoonmaken, ruimtes te ontsmetten, badkamervloeren, aanrecht en gootstenen schoon te maken en meer. Het kan ook worden gebruikt voor persoonlijke reiniging als lichaamswas of handwas, of zelfs als shampoo. Omdat het natuurlijk en mild is, is het niet schadelijk voor de huid.

Het is in feite een ideale keuze voor mensen die last hebben van allergieën en huiduitslag. Een mengsel van goede zeep met water wordt gemaakt in een verhouding van vijf op één. Dit mengsel wordt gebruikt als spray of als water om het huis schoon te maken. het mengsel reinigt veilig de meeste oppervlakken en laat in het algemeen een schone, frisse geur achter.

Tip 1: Groene zeep als wasmiddel

Groene zeep wordt gebruikt bij het wassen van de meest gevoelige kleding en is tevens een goedkope optie. Het bevat geen parfum, geurstoffen en dierlijk vet, daarom wordt het aanbevolen voor het wassen van babykleding of voor allergische reacties. Het wordt tevens gebruikt voor het moeilijk reinigen van kragen van overhemden en in het algemeen alle soorten bevlekte kleding. Gebruik traditionele groene zeep samen met Ossengalzeep vloeibaar bij diepe vlekken.

Tip 2: Groene zeep reiniging van de vloer

Wil je dat jouw vloer blinkend schoon is met natuurlijke, niet-giftige reinigingsmiddelen? Sla de producten over die beladen zijn met kunstmatige kleurstoffen, synthetische geurstoffen en andere schadelijke ingrediënten, en maak schoon met groene zeep! Probeer de groene zeepproducten met biologisch afbreekbare ingrediënten afgeleid van planten, mineralen en enzymen. De groene zeep helpt alle bacteriën die op de loer liggen op vloeren, en de milde formules laten geen strepen achter. Net als met soda kun je met groene zeep aanslag van het terras weghalen. Soda en groene zeep tegen groene aanslag is ook nog eens uiterst duurzaam!

Tip 3: Groene zeep voor de keuken

Groene zeep kan ook zeer effectief worden gebruikt om af te wassen, pannen schoon te maken, fornuizen en om vet en geur uit de vaat te verwijderen. De natuurlijke formule van zeepbollen en vloeibare zeep reinigt grondig, laat geen stoffen achter en elimineert geurtjes. Groene zeep bevat geen agressieve en giftige stoffen en is daardoor uitermate geschikt voor je keuken!

Tip 4: Groene zeep voor de badkamer

De eenvoudige en effectieve formule van groene zeep haalt niet alleen het vuil weg, maar heeft ook antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Je hoeft je geen zorgen te maken over agressieve chemicaliën of resten van bijvoorbeeld een bruisbal in jouw badkamer. Het is geparfumeerd met natuurlijke geuren en laat jouw badkamer sprankelend schoon en fris ruiken, zonder synthetische geuren. Groene zeep voor de badkamer is een dikke aanrader! Tip: je kunt ook groene zeep kopen in de vorm van shampoobars.

Onze ervaring en review van groene zeep

Bijdragen aan een beter milieu en de wereld om ons heen is een fijn uitgangspunt. Maar hoe gaat dit in de praktijk? En wat is de kracht van groene zeep? Wij zijn Tricel en Driehoek groene zeep gaan testen als wasmiddel, reiniger van de huid en bij het schoonmaken van de badkamer. Het resultaat? Een geweldige groene zeep review en eveneens uitblinkende ervaringen van ons team.

Groene zeep ervaring

Wat opvalt bij groene zeep, is de fijne neutrale geuren van de merken. Geen heftige en overtreffende geuren, maar echte puurheid. Dit komt grotendeels doordat er geen tot weinig toegevoegde stoffen aanwezig zijn. Onze ervaring met deze geuren zijn top! De samenstelling komt erg natuurlijk over, wat natuurlijk de aard van dit product is.

Ook de reiniging deed ons verrassen. De zeepblokken schuimen snel en de substantie die vrijkomt is uitermate goed geschikt om te reinigen. Ook de vloeibare groene zeep beviel ons, vooral vanwege het gemak ervan. Het is een uitstekend alternatief van andere middelen! Er zijn tal van merken en producten die de zeep met groene kleur verkopen, zowel in vaste vorm als vloeibaar. Ontdek het zelf!

Gevaarlijk?

Is groene zeep gevaarlijk?

Hoewel groene zeep een milieuvriendelijke en natuurlijk ontsmettingsmiddel is, is het niet voor ieder huidtype en huishouden geschikt. Er bestaat een risico op irritatie als je gevoelig of allergisch bent voor een van de ingrediënten in groene zeep.

Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de punt van de groene zeepspuitfles bij vloeibare groene zeep nooit in contact komt met jouw huid. Groene zeep kan ook de ogen en slijmvliezen irriteren.

Tip: bekijk ook de 100% natuurlijke producten van HappySoaps!

Ook populair in deze categorie: