Mondwater kopen?

Listerine mondwater aanbiedingen & beste producten

Met Listerine mondwater ben je verzekerd van een krachtige werking en reinig je je gebit optimaal. Niet voor niets is het razend populair in ons land! Ontdek de beste varianten en scoor hieronder een Listerine mondwater aanbieding.

Mondwater van Listerine zorgt voor een zo goed mogelijke mondhygiëne en een frisse adem. Het is aan te raden om het mondwater twee keer per dag te gebruiken na het poetsen van je tanden. Met het gebruik van een tandenborstel is het lastig om goed bij alle plekken te komen. Listerine mondwater bereikt deze plekken wel. Denk bijvoorbeeld over het tandvlees, tussen de tanden en op de tong. Hierdoor zorgt Listerine mondwater voor gezond tandvlees en een frisse adem, ook helpt mondwater bij het versterken van tandglazuur.

Hieronder bespreken we verschillende mondwaters van Listerine en tonen we de voordelen van het dagelijks gebruiken van mondwater. Bekijk hieronder de beste producten en aanbiedingen!

Listerine mondwater
Listerine

Listerine aanbieding & top producten

Het aanbod van Listerine breidt zich in rap tempo uit en vele huishoudens gebruiken het mondwater in hun dagelijkse routine. De prijzen wisselen, maar zijn doorgaans zeer scherp. Scoor een Listerine aanbieding, voordeelverpakking of verzeker je online van een scherpe deal. 

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Top 4 van Listerine mondwater

Wat is het beste mondwater van Listerine? Listerine heeft een groot aanbod met elk hun eigen voordelen. Welke mondwater past nu precies het beste bij je? Dit hebben we voor je uitgezocht en hebben een top 4 van Listerine mondwater voor je opgesteld.

Listerine total care

Wanneer je tweemaal per dag gebruik maakt van Listerine total care, gaat het mondwater het gevecht aan met gevoelige tanden en met de oorzaken hiervan. Listerine total care heeft een 6 in 1 effect en een milde smaak. Listerine total care beschermt het tandvlees en zorgt ervoor dat deze zich niet terugtrekt. Zo worden gevoelige blootgestelde tanden beter beschermd.

Listerine total care helpt bij het verwijderen van bacteriën, ook op de plekken waar je met een tandenborstel lastig bij kunt komen. Listerine total care voorkomt tandplak, dit is een belangrijke oorzaak van geïrriteerde tandvlees. Ook beschermt het tegen tandvlees problemen en zorgt het voor een frisse adem.

Listerine coolmint

Listerine coolmint is een mondspoeling dat gebruik maakt van etherische oliën in plaats van alcohol. Het helpt met het verwijderen van bacteriën en zorgt voor een frisse adem die langdurig is. Listerine coolmint heeft een milde smaak en geeft een zacht smaakgevoel in de mond. Listerine mondwater coolmint mondwater verwijdert tot wel 97% van de bacteriën die achterblijven na het poetsen van je tanden. Ook vermindert het tandplak. Dit houdt je tandvlees gezond en helpt tegen gevoelige tanden die worden blootgesteld door teruggetrokken tandvlees.

Bekijk het aanbod van dit gewilde product en scoor online een voordelige deal!

Listerine advanced white

Listerine advanced white is een mondwater van Listerine dat is ontwikkeld om je tanden witter te maken en gaat tandverkleuring tegen. De mondspoeling bevat een Multi Effect Formule, fluoride en maakt gebruik van essentiële oliën. Je krijgt er een frisse adem van en werkt daarnaast dus ook als een whitening van je tanden.

Listerine advanced white mondwater is een mondwater op basis van essentiële oliën zoals: menthol, thymol, eucalyptol en methylsalicylaat. Het is een mondwater dat veel meer doet dan alleen het geven van een frisse adem. Je krijgt bij regelmatig gebruik van Listerine advanced white ook nog zichtbaar wittere tanden.

Listerine nightly reset

Dagelijks wordt het gebit blootgesteld aan veel suikers. Hierdoor worden mineralen uit je tanden gehaald. Suikers maken het gebit erg kwetsbaar voor gaatjes, zeker in de nacht. Listerine nightly rest is een mondwater dat met een het hoge fluoridegehalte en de Rapid-Fusion technologie de zuurproductie verminderd en gedurende de nacht het glazuur versterkt. Listerine nightly reset verminderd bovendien ook de vorming van tandplak en gaat het de ophoping van bacteriën tegen.

Dat Listerine nightly reset veel voordelen heeft voor tijdens de nachtrust, betekent niet dat je deze aan het begin van de dag niet kan gebruiken na het poetsen van de tanden. Ook geeft Listerine nightly care een langdurig frisse adem. Je kunt Listerine nightly care gebruiken voor en na het slapen.

Voordelen van mondwater

Meestal gebruiken mensen mondwater om nare geurtjes te verbergen, maar het gebruik van mondwater zoals die van Listerine heeft nog veel meer voordelen. Zo doodt mondwater de slechte bacteriën in de mond. Zo krijg je een fris en schoon gevoel, wat zeer wenselijk is in je dagelijkse routine. De meeste mondwaters maken tevens gebruik van fluoride, dit beschermt het gebit tegen tandglazuur. In tandpasta zit vaak ook fluoride, maar het is lastig om met een tandenborstel alle plekken in de mond te bereiken. Dit kan mondwater wel!

Vooral de ruimtes tussen de tanden en het tandvlees worden vaak niet goed gereinigd met een tandenborstel alleen. Mondwater bereikt deze plekken wel, daarom maken veel mensen gebruik van mondwater naast het dagelijks poetsen van de tanden. Sommige mondwaters bevatten alcohol, dit kan indirect weer voor een slechte adem zorgen. Een slechte eigenschap van het gebruik van Listerine mondwater met alcohol is dat het vocht uit het lichaam trekt, ook uit de mond dus. 

Doordat de mond uitdroogt wordt er minder speeksel aangemaakt. Zo kunnen slechte bacteriën minder goed wegspoelen. Dit kan dus zorgen voor een slechte adem. Ook zorgt speeksel er voor dat tandplak minder goed ontwikkelt; een krachtige mondwater dat gebruik maakt van alcohol vermindert het aanmaken van speeksel en daarmee wordt de kans op plakvorming juist groter. Gelukkig biedt Listerine genoeg mondspoelingen aan die geen gebruik maken van alcohol. Ontdek het volledige aanbod online!