Mottenballen

Mottenballen kopen en de beste merken

Mottenballen zijn ideaal in je kledingkast of wasruimte. Met mottenballen geef je motten geen kans zich in je kleren te verstoppen. Daarnaast gebruik je mottenballen tegen muizen, maden en vliegen.

Je kunt mottenballen kopen van bekende merken en de prijzen zijn doorgaans erg laag. Populair zijn HG mottenballen, Roxasect mottenval en de Lavendel geur. Het gebruik van mottenballen is zeer eenvoudig en de aanschafprijs ligt doorgaans erg laag.

Wij zijn verschillende mottenbestrijders, mottenvallen en ballen gaan testen en schreven over onze ervaringen. We vertellen je over de beste merken én hebben een selectie gemaakt van de beste mottenballen aanbieding en kortingen.

Mottenballen
Mottenballen kopen

Mottenballen kopen: de beste aanbiedingen en merken

Sinds jaar en dag kun je mottenballen kopen. Vooral bekende merken als HG en Roxasect staan hoog aangeschreven, maar daarnaast zijn er ook tal van andere merken die dit bestrijdingsmiddel op de markt brengen. De prijzen liggen veelal dicht bij elkaar. Bekijk hieronder de best merken, meest populaire mottenballen en actuele aanbiedingen.

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Best geteste merken mottenballen

Zoals eerder benoemd zijn er enkele topmerken op de markt die bekend staan om de verkoop van mottenballen. Wij zullen de 2 beste merken én hun aanbod toelichten.

1. HG mottenballen

HG staat al sinds jaar en dag bekend als het meest krachtige middel voor diverse klussen in huis. De HG mottenballen staan zeer hoog aangeschreven en worden door velen bestempeld als de beste mottenballen. Aanleiding voor ons om HG mottenballen te testen.

Na dit uitvoerig te hebben gedaan, in meerdere kledingkasten, kunnen wij beamen dat HG mottenballen een absolute topper is in de bestrijder tegen motten. Gaatjes in kleding zijn verleden tijd met HG! Met zo’n 5 tot 6 mottenballen biedt je tot wel 3 maanden bescherming tegen motten in je kleren. Bekijk het fijne aanbod van HG mottenballen!

2. Roxasect mottenballen

Roxasect heeft een kleiner, maar overzichtelijker assortiment aan mottenballen. Je herkent dit product aan de rode doosjes, en vindt hierin 24 of 60 stuks mottenballen. Klaar met die nare motten en gaatjes in je kledingstukken? Dan kun je tot wel 3 maanden bescherming bieden met Roxasect!

Wij zijn uiteraard weer uitvoerig gaan testen en waren vooral verrast door de milde geur. Deze is namelijk allesbehalve penetrant en aanwezig en daardoor extra fijn in je kast. Ook mottenlarven worden zonder enige moeite verwijderd met Roxasect. Ontdek het nu zelf!

Ook populair op onze website…