Plantur 39 kopen

Plantur 39 shampoo en aanbiedingen

Plantur 39 shampoo is al sinds jaar en dag een toonaangevend merk als het gaat om een effectief middel tegen haaruitval. De shampoo van Plantur 39 helpt haaruitval voorkomen en zorgt tevens voor steviger haar vanaf 40 jarige leeftijd. 

Het populaire merk richt zich vooral op vrouwen ouder dan 40 jaar, vandaar ook de naam Plantur 39. De shampoo (en conditioner) is voorzien van actieve cafeïne die bij het wassen van je haar doordringt tot ver in de haarfollikels. Hierdoor gaat Plantur shampoo haaruitval al vroeg tegen, wat vaak het gevolg is van de menopauze bij vrouwen. Menig vrouw wil niet meer zonder, en dit is ook terug te zien in de vele positieve Plantur 39 reviews. 

Je koopt dit merk in enkele herkenbare flacons en varianten. Zo is er naast Plantur 39 shampoo ook een fijne conditioner en koop je online voordelig de Tonic en Brown variant. Blond, bruin of gekleurd haard is geen probleem! Bekijk hieronder de beste Plantur 39 aanbieding, deals en hoge kortingen!

Plantur 39
Plantur 39 kopen

Plantur 39 aanbiedingen en korting

Ontdek onze selectie van de beste kortingen, deals en Plantur 39 aanbieding van deze week. Plantur 39 koop je vaak met hoge kortingen of een multi pack als voordeelverpakking. Bekijk hieronder de actuele prijzen en aanbiedingen!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Beste Plantur 39 shampoo producten

Zoals benoemd zijn er enkele producten op de markt te vinden die haaruitval tegengaan. Deze cafeïne shampoo is hét middel voor vrouwen in de overgang die actief haaruitval ervaren. Wij hebben de beste producten op een rijtje gezet.

Plantur 39 Tonic

Plantur 39 Tonic herken je aan de groene flacons en is een fijne shampoo met veel cafeïne. De Tonic shampoo geeft veel bescherming aan de haarwortels en versterkt de haargroei. Veel vrouwen in overgang krijgen te maken met haaruitval, net als mannen dat kunnen ervaren. Vooral bij de intrede van de menopauze ervaart maar liefst 75% van de vrouwen haaruitval. Met Plantur 39 Tonic kun je dit tegengaan en de ervaringen zijn dan ook geweldig!

Ga kale plekken en hardnekkig haaruitval tegen met het gebruik van deze fijne tonic. Doordat de shampoo is voorzien van een verfijnde cafeïne samenstelling, ervaar je al na enkele keren van gebruik een verschil in je haardos. Een absolute aanrader met een frisse geur!

Plantur 39 Brown

Speciaal voor vrouwen (en mannen) met beginnende haaruitval en een bruine haardos brengt Plantur 39 de Brown variant op de markt. Met deze variant breng je een diepe bruine kleur aan en ervaar je tevens een mooie glans aan. Uiteraard is de Tonic variant ook geschikt voor bruin en donker haar, maar met Brown worden bruine of grijze haren ook gecamoufleerd. Kleurpigmenten worden telkens na het wassen gehecht aan je bruine coupe en wordt je haar intenser gevuld.

De caffeine in Plantur 39 Brown dringt tot ver door in de haarzakjes en tevens wordt haaruitval tegengegaan. Ga voor prachtig haar ook ver na je 40e levensjaar. Uniek is het feit dat ook grijze haren worden bestreden, wat door veel vrouwen in de menopauze als extra prettig wordt ervaren. Het assortiment van Plantur 39 Brown kenmerkt zich als een sulfaatvrije shampoo, wisselt snel, bekijk het actuele aanbod.

Plantur 39 Conditioner

Naast de alom bekende shampoo heb je ook de mogelijkheid om een krachtige Plantur 39 Conditioner in huis te halen van dit populaire merk. Vanaf de jaren na je 40e kan de kleurafgifte van je pigmentcellen flink afnemen, en daarom is het essentieel dat je je haren goed onderhoudt. Plantur 39 conditioner geeft weer glans aan je haren en regenereert het haaroppervlak. Het is voorzien van avocado extracten die actief aan het werk gaan om je haar te herstellen én haaruitval te voorkomen.

Bescherm ook je hoofdhuid nadat je het met een shampoo hebt gewassen en krijg je zelfvertrouwen terug. Slechts een kleine hoeveelheid conditioner van Plantur is al genoeg om in te laten werken. Breng dit aan op je hoofdhuid, laat het zo’n 30 seconden inwerken voor het beste resultaat en de formule van Plantur Conditioner doet de rest van het werk. Ervaar het nu zelf!