Plumeau en Ragebol

Plumeau kopen & Top 3 merken

Het schoonmaken van je huis kan flink wat tijd in beslag nemen, en je hebt hier natuurlijk niet altijd even veel tijd voor. Voor veel mensen is dit zeker niet de leukste taak om te doen. Daarom wil je dit graag zo effectief mogelijk doen. Hieronder bespreken we verschillende plumeaus en kijken we welke plumeau het beste bij je past.

Plumeau en ragebol kopen

Het kiezen van de beste plumeau kan lastig zijn aangezien er veel verschillende soorten bestaan. Deze plumeaus hebben een andere stofdoek. Je kunt denken aan een plumeau met bijvoorbeeld: struisvogelveren, microvezel, synthetisch vezel en lamswol.

Zo kunnen microvezelstofdoeken heel gemakkelijk schoon gemaakt worden. Een struisvogelveren doek is erg zacht waardoor deze goed is in het opnemen van stof. Bekijk voor het kopen van een plumeau daarom goed naar de voor- en nadelen. Ontdek hieronder onze selectie van de beste producten en plumeau aanbiedingen!

Plumeau
Ragebol

Plumeau kopen & de beste producten

Wist je dat er online veel verschillende producten te koop zijn? Zo koop je een plumeau zoals je die kent, maar ook met een telescoopsteel, struisvogelveren, een ragebol en vele andere producten. De prijzen zijn doorgaans zeer laag. Bekijk hieronder onze selectie van de beste producten, aanbiedingen en deals!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Welke plumeau kopen?

Wij snappen dat je tijdens het lezen van dit artikel nog niet precies weet welke plumeau het beste is voor jou. Hieronder zullen we de voor- en nadelen van verschillende plumeaus voor je op een rijtje zetten. Zo weet je precies welke plumeau het beste bij je past.

Ragebol met telescoopsteel

Een ragebol is geschikt voor het schoonmaken van plafonds van schuren of in je huis. Dankzij de vorm van de ragebol kun je veel plekken bereiken waar je anders lastig bij kunt komen. Je kunt dan denken aan hoeken, randen, lijsten, balken en de onderkant van een dakgoot.

Ook kun je een ragebol gebruiken voor het schoonmaken van ne grijze en groene afvalbakken. Door de vorm van de ragebol is het heel gemakkelijk om de bodem van de containers goed schoon te krijgen. Vaak kun je een ragebol het beste gebruiken met een telescoopsteel. Telescoopstelen zijn te verkrijgen in veel verschillende soorten en maten. Hiermee is het supermakkelijk om plekken te bereiken waar je normaalgesproken een ladder voor nodig hebt.

Ontdek het complete aanbod en koop jouw ragebol met handige telecoopsteel!

Plumeau met struisvogelveren

Een plumeau met struisvogelveren is erg licht in gebruik en kan gebruikt worden voor het afstoffen van diverse oppervlaktes, maar ook voor het stofvrij houden van bijvoorbeeld lampen, kastjes, en beelden. De struisvogelveren kruipen gemakkelijk in alle kleine hoekjes en nemen al het stof echt mee.

De struisvogelveren komen in verschillende kleuren, lengten en fijnheid. De veren die het fijnst aanvoelen komen vaak van de wat grotere veren. Welke struisvogelveren het beste werken hangt af van wat je hiermee wilt afstoffen. Voor het afstoffen van grote oppervlaktes, kun je het beste wat langere veren gebruiken. Voor kleine oppervlaktes is het vaak makkelijker om kortere veren te gebruiken. Voor het maken van een plumeau met struisvogelveren worden de struisvogels niet gedood.

Wanneer je gebruik maakt van een plumeau met struisvogelveren is het handig om de plumeau regelmatig stofvrij te maken. Dit kun je het beste doen in de buitenlucht zodat je het stof niet in huis krijgt. Je kunt ‘m het beste schoonmaken door het met de veren naar beneden gericht met je handen heen en weer te rollen. Je moet de plumeau in ieder geval nooit uitslaan tegen bijvoorbeeld een muur. Hier is de plumeau te kwetsbaar voor.

Swiffer plumeau

De plumeau van Swiffer is een erg goede optie wanneer je veel last hebt van stof en haren van huisdieren binnen het huis. De duizenden vezels zorgen ervoor dat je het stof niet alleen verplaatst, maar deze echt in de plumeau worden opgenomen.

Huisdieren kunnen soms veel haar verliezen. Dit kan erg vervelend zijn voor mensen met allergieën. Een goede manier om dit tegen te gaan is om je huisdier regelmatig te borstelen, en zorgen dat er geen dieren op de bedden en banken komen. Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Met de Swiffer plumeau kun je gemakkelijk haren, stof en andere viezigheid van de vloer oppikken.

Stof hoopt zich vaak op plekken die lastig te bereiken zijn, hierdoor kan het stof makkelijk een weg door het huis vinden en dit kan erg vervelend zijn. Gelukkig biedt Swiffer ook een verlengstuk aan voor de plumeau. Hiermee kun je gemakkelijk op plekken komen waar je normaal gesproken nooit bij kunt komen. Met verschillende standen kun je eenvoudig achter, boven, langs of onder verschillende plekken komen waar je anders nooit bij had kunnen komen.

Waar kan ik een Plumeau voor gebruiken?

Voor het afstoffen van plekken in je huis die lastig te bereiken zijn kun je het beste een plumeau gebruiken. Een goede plumeau zorgt ervoor dat alle stof opgenomen wordt. Een plumeau kan gekocht worden in verschillende soorten, merken en maten. Maar waarvoor gebruik je nou eigenlijk een plumeau in huis?

Met een plumeau maak je vele voorwerpen en meubels eenvoudig stofvrij. Hierboven hebben we voorbeelden van plumeaus besproken en waar je deze voor kunt gebruiken. Er bestaan nog veel meer verschillende plumeaus die specifiek zijn gemaakt voor het stofvrij maken van voorwerpen die lastig te bereiken zijn.

Je kunt dus denken aan een plumeau voor jaloezieën, of een plumeau om je luxaflex stofvrij mee te maken. De producten die hierboven worden benoemd, kunnen hier ook goed voor gebruikt worden. Kies jouw plumeau of ragebol, bestel ‘m eenvoudig en voordelig online en ga direct aan de slag om je huis stofvrij te maken!

Ook populair in deze categorie: