Scrub Daddy

Scrub Daddy kopen en de beste aanbieding

De Scrub Daddy spons ziet er niet alleen geweldig uit, maar ruikt ook nog eens heerlijk! Niet voor niets is Scrub Daddy razend populair in Nederland. Uniek aan de spons is dat ‘ie bij in aanraking met koud water hard wordt en bij warm water zacht en samendrukbaar wordt. Wauw!

Warm of lauw water wordt binnen no-time geabsorbeerd, waardoor de spons zeer flexibel en zacht wordt. Hierdoor is Scrub Daddy zeer gewild voor bijvoorbeeld het doen van de vaat of het schoonmaken van oppervlaktes. Maar ook hardnekkig vuil kan zeer makkelijk worden verwijderd wanneer je de spons in koud water dompelt. De textuur wordt dan zeer stevig en zonder dat je agressieve chemicaliën nodig hebt kun je vlekken gemakkelijk verwijderen.

Het assortiment gaat verder dan de herkenbare gele spons. Je koopt de Scrub Daddy spons in vele variaties en kleuren. Wist je dat de glimlach een doel heeft? Zo kun je in 1 keer bijvoorbeeld je bestek schoonmaken, want door de ronde vorm reinig je de zijkanten en onderkant van glazen, bestek en andere vaat. Wij selecteren de beste producten en Scrub Daddy aanbieding, zodat je deze spons ook ‘gewoon’ in Nederland kunt kopen!

Scrub daddy
Scrub daddy kopen

Scrub Daddy aanbieding en producten

De sponzen van Scrub Daddy zijn vandaag de dag zo populair geworden, omdat het multifunctioneel inzetbaar is in je huishouden. Van de vieze vaat tot hardnekkige vlekken en van een aanbaklaag tot roestvrij staal schoonmaken. Doordat de spons binnen 1 uur droog wordt, gaat het niet schimmelen en worden geuren niet vastgehouden. 

Ontdek de beste producten en Scrub Daddy aanbiedingen van dit moment!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Ook populair in deze categorie…