Scrub Daddy

Scrub Daddy kopen en de beste aanbieding

De Scrub Daddy spons ziet er niet alleen geweldig uit, maar ruikt ook nog eens heerlijk! Niet voor niets is Scrub Daddy razend populair in Nederland. Uniek aan de spons is dat ‘ie bij in aanraking met koud water hard wordt en bij warm water zacht en samendrukbaar wordt. Wauw!

Warm of lauw water wordt binnen no-time geabsorbeerd, waardoor de spons zeer flexibel en zacht wordt. Hierdoor is Scrub Daddy Nederland zeer gewild voor bijvoorbeeld het doen van de vaat of het schoonmaken van oppervlaktes. Maar ook hardnekkig vuil kan zeer makkelijk worden verwijderd wanneer je de spons in koud water dompelt. De textuur wordt dan zeer stevig en zonder dat je agressieve chemicaliën nodig hebt kun je vlekken gemakkelijk verwijderen.

Het assortiment gaat verder dan de herkenbare gele spons. Je koopt de Scrub Daddy spons in vele variaties en kleuren. Wist je dat de glimlach een doel heeft? Zo kun je in 1 keer bijvoorbeeld je bestek schoonmaken, want door de ronde vorm reinig je de zijkanten en onderkant van glazen, bestek en andere vaat. Wij nemen je mee in onze review en selecteren de beste producten en Scrub Daddy aanbieding, zodat je deze spons ook ‘gewoon’ in Nederland kunt kopen!

Scrub daddy
Scrub daddy kopen

Scrub Daddy aanbieding en producten

De sponzen van Scrub Daddy zijn vandaag de dag zo populair geworden, omdat het multifunctioneel inzetbaar is in je huishouden. Van de vieze vaat tot hardnekkige vlekken en van een aanbaklaag tot roestvrij staal schoonmaken. Doordat de spons binnen 1 uur droog wordt, gaat het niet schimmelen en worden geuren niet vastgehouden. 

Ontdek de beste producten en Scrub Daddy aanbiedingen van dit moment!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Populaire Scrub Daddy producten

Ongekend zijn de resultaten van Scrub Daddy. Het assortiment is overzichtelijk en beperkt, maar daardoor is een keuze dan ook snel gemaakt. Wij zijn de Scrub Daddy spons en Scrub Mommy gaan testen en schreven over onze ervaring. Bekijk de resultaten hieronder!

1. Scrub Daddy spons

De spons van Scrub Daddy is natuurlijk het meest bekende en populaire product van dit fijne merk. De gele spons is de meest bekende kleur, maar het merk brengt ook varianten op de markt in de kleuren blauw, groen en oranje. De anti kras spons wordt ook wel een Magic spons genoemd en kent geweldige resultaten die je met geen ander merk zult ervaren. Daarnaast ruikt de Scrub Daddy spons net zo lekker als dat ‘ie eruit ziet. 

Het meest bijzondere aan deze spons is dat het twee functies heeft, in warm en koud water. Wanneer de spons in warm water wordt gedompeld is het zeer fijn samendrukbaar en absorbeert het water. In koud water is de spons juist zeer stevig waardoor je hardnekkig vuil verwijdert zonder dat er chemicaliën zoals schoonmaakmiddel nodig is. De spons droogde op binnen een uur en houdt wekenlang geen geur vast. Werkelijk een geweldig resultaat en een geslaagde Scrub Daddy review!

2. Scrub Mommy

Scrub Mommy kent dezelfde uiterlijke kenmerken als de Daddy variant, maar dan met een hele fijne dubbelzijdige functie! De Scrub Mommy spons heeft een zijde waarmee je krasvrij kunt schrobben en schoonmaken. Daarnaast heeft het ook nog eens een zijde met scrubfunctie, hiermee kun je een anti aanbaklaag te lijf gaan. En dat met groots gemak en natuurlijk die herkenbare glimlach. Scrub Mommy wordt stukken minder verkocht, en koop je bijvoorbeeld bij Amazon voor slechts een paar euro.

Uniek aan de Scrub Mommy spons vonden wij de FlexTexture structuur en dubbelzijdige functie. Zowel lichte schoonmaakklussen (in warm water) en hardnekkige oppervlaktes en vlekken (koud water) worden binnen no-time aangepakt. De glimlach heeft ook no eens een functie, want met de ogen kun je 360 graden schoonmaken en de glimlach reinigt 2 kanten van een voorwerp, zoals je bestek. Scrub Mommy kopen is een fijne toevoeging wanneer je Scrub Daddy in huis haalt!

Scrub Daddy review: een veelzijdige en krachtige spons

Scrub Daddy spons

De spons van Scrub Daddy is een zeer gewild item en daarom vonden wij het de hoogste tijd om dit zelf te gaan ervaren. We gingen aan de slag met de zeer herkenbare gele Scrub Daddy spons en nemen je mee in onze ervaring in deze review. Doordat de spons zeer multifunctioneel is en zowel met warm en koud water kan worden gebruikt, is het voor bijna ieder oppervlakte wel een oplossing. We nemen je mee in onze bevindingen en tips!

Scrub Daddy review

Voor deze review lichten we enkele belangrijke aspecten toe van deze spons. Allereerst de prijs; deze ligt doorgaans erg laag. De spons gaat namelijk erg lang mee, een nieuwe aanschaffen doe je dan ook niet vaak. Daarnaast is de spons door de speciale FlexTexture zelf binnen een uur weer droog en klaar om opnieuw gebruikt te worden! Een ander voordeel is de structuur, die zeer hard kan worden voor de meest hardnekkige vlekken en aanslag.

360 graden spons

Vooral het feit dat de spons rond is en zich aanpast aan de temperatuur van water zijn uniek. We kennen geen merk die zo’n veelzijdige spons op de markt brengt als Scrub Daddy. Daarnaast ziet de wonderspons er vrolijk uit door zijn ogen en mond. Echter heeft dit een functie en is dit niet zomaar gemaakt. Door de ogen en mond kun je 360 graden schoonmaken en wordt zelfs je bestek met het grootste gemak schoongemaakt. Ervaar het zelf!

Scrub Daddy waar te koop?

Doordat de Daddy Scrub spons enorm veel verkocht wordt, vind je ook steeds meer Scrub Daddy verkooppunten bij winkels. Wil je verzekerd zijn van een uitgebreid en voordelig assortiment? Bekijk dan alle Scrub Daddy en Scrub Mommy Spons producten die online te koop zijn middels onderstaande button!

Scrub Daddy verkooppunt

Doordat Scrub Dady nog niet zo lang op de markt is in Nederland, zijn er nog maar weinig winkels en Scrub Daddy verkooppunten. Af en toe, met een wisselend aanbod, kun je Scrub Daddy bij Blokker kopen. Ook bij de Action zijn ze tijdelijk in de verkoop geweest, maar op het moment van schrijven is het aanbod Scrub Daddy Action uit gegaan.

Online Scrub Daddy kopen

Online ben je het meest verzekerd van een daddy scrub spons van dit populaire merk. Scrub Daddy kopen doe je bijvoorbeeld met een aanbieding, per 3 stuks of bijvoorbeeld in combinatie met The Pink Stuff Paste. Ontdek het complete assortiment Scrubdaddy en Scrub Mommy!

Ook populair zoals Scrub Daddy in deze categorie…