Stoomreiniger kopen

Beste stoomreiniger merken & top 18 aanbiedingen

Hardnekkige vlekken op de vloer? Lijkt het stofzuigen en dweilen niet te helpen? Of ben je voor je gevoel uren aan het boenen om de vloer schoon te krijgen? Dan is een stoomreiniger de oplossing! Het is net als dweilen maar dan zonder het harde werk ervan, en met veel meer resultaat. Ontdek de beste merken en stoomreiniger aanbiedingen!

Doordat de stoomreiniger hete droge stoom afgeeft verwijdert het vuil en weekt het het vuil ook los. Daarnaast dood het ook verschillende ongewenste micro-organismen. Door de manier waarop ze gebouwd zijn kun je de meest hardnekkige hoekjes bereiken waar je met en mop of doekje niet bij kan.

Wist je ook dat je bij een stoomreiniger alleen water hoeft bij te vullen? Dit maakt het hygiënischer, milieuvriendelijker, en goedkoop in gebruik! Bekijk hieronder de top 3 stoomreiniger merken en de beste deals…

Stoomreiniger

Top stoomreiniger aanbiedingen en merken

Verzeker jezelf van een aanbieding, deal of een geselecteerd merk. Hieronder vind je doorlopend de beste producten van bekende merken stoomreinigers. Doe er je voordeel mee! Een stoomreiniger in huis is een uitstekende investering voor jou en je huis!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

3 beste stoomreiniger merken

Wil je een stoomreiniger aanschaffen maar weet je niet welke? Lees dan onze ervaring, want hier hebben wij de drie beste stoomreiniger merken voor je op een rijtje gezet.

Kärcher stoomreiniger

Kärcher en de Kärcher stoomreiniger vind zijn oorsprong in Duitsland. Waar zij al jaren mee doen aan de concurrerende markt op het gebied van reinigingsproducten, en services voor vrije tijd, huishouden, nijverheid, en industrie. Dit merk is bekend om zijn innovatieve producten die met de tijd meegaan. Dit zie je terug in onder anderen hun stoomreiniger.

Het idee van de stoomreiniger voor Kärcher is om een product te ontwikkelen die de vloer bij iedereen thuis niet alleen schoonmaakt, maar die er ook nog eens er voor zorgt dat 99.99% van alle bacteriën verwijdert worden. De microvezeldoekjes die aan het einde bevestigt zitten en die direct contact maken met de vloer kun je losmaken. Deze kun je dan op 60 graden wassen, zodat je iedere keer met een schone doek begint met reinigen.

Vileda stoomreiniger

Vileda produceert zijn producten in verschillende landen, waaronder ook Nederland. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van schoonmaak en het verwijderen van vuil, bacteriën en/of schimmels. Zo vind je in hun assortiment alles op het gebied van schoonmaak, zoals de bekende Vileda dweil en ook de Vileda stoomreiniger. Waaronder doeken, dweilen, schuursponsen, handschoenen, was, en dus ook stoomreinigers.

Ook Vileda wil met de stoomreiniger er voor zorgen dat hardnekkig vuil gemakkelijker verwijderd kan worden. Zo hoef je je handen niet meer te branden doordat je de dweil uit moet wringen, die je net in heet water hebt gedompeld om het vuil effectief genoeg te kunnen verwijderen. Dit doet de stoomreiniger gewoon voor jou. Hij warmt het koude water vanuit het reservoir op en produceert hiermee de stoom. Bij Vileda kun je kiezen uit diverse stoomreinigers, met een verschillende grote qua water opslag, snoerlengte, één met kinderslot, etc.

Black en Decker handstoomreiniger

Black en Decker is een grote naam binnen de huishoudelijke apparaturen. Ze ontwikkelen producten die niet alleen goed zijn voor de mens, maar ook voor de aarde. Hun producten zijn duurzaam en eco-smart. Daarnaast willen ze een steentje bijdragen door niet mee te doen in de scheve markt van kinderarbeid, gedwongen en verplichte arbeid, discriminatie, en nog veel meer.

Black en decker heeft uiteraard ook diverse stoomreinigers ontwikkeld. Eén van hun echte pareltjes op het gebeid van stoomreinigers is de Black en Decker handstoomreiniger, niet te verwarren met een stoomstrijkijzer. Gebruik je de handstoomreininger, dan voel je “de kracht van de stoom in je handpalm”, aldus Black en Decker. Door dit apparaat te gebruiken hoef je geen onhygiënische vaatdoeken en chemische schoonmaakmiddelen meer te gebruiken. Zo maak je eenvoudig bijvoorbeeld de keuken, douchewanden, en kinderstoelen schoon.

Waarvoor gebruik je een stoomreiniger?

Stoomreiniger voor vloer

De stoomreiniger kun je voor verschillende doeleinden gebruiken en na gebruik is ‘ie niet meer weg te denken uit je huishouden. Een stoomreiniger gebruiken voor je vloer is een overduidelijke en populaire toepassing. De vloer stoomreiniger is daarom een zeer goede vervanger voor je standaard dweil. Een stoomreiniger voor vloeren komt op plekken waar je eigen mop niet bij komt, en het hete stoom zorgt er daarnaast voor dat de vloer echt goed schoon wordt. Stoomreinigers voor vloeren zijn er in vele soorten en maten en online scoor je voordelig een vloer stoomreiniger naar wens.

Voor bank en laminaat

Naast de vloer kun je de stoomreiniger ook thuis gebruiken op bijvoorbeeld de bank, laminaat en voor je kleding. Door de hete stoom op de stof te leggen reinigt het en verwijdert het hardnekkige vlekken eenvoudig van deze oppervlakten. Houd er wel rekening mee dat de stoom die het afgeeft zeer heet kan worden. Laat de reiniger dus niet te lang op de stof rusten en geef het de tijd. Er zijn verschillende stoomreinigers met verschillende opzet stukken die geschikt zijn voor bijvoorbeeld de bank en je kleding (welke niet te verwarren met een kledingstomer uiteraard).

Stoomreiniger voor auto

Als laatste kun je met een stoomreiniger ook je auto schoonmaken. Zowel de bekleding als de vloeren kun je vuil vrij krijgen. Dit zorgt ervoor dat je auto er van binnen weer uit komt te zien als nieuw, vlekken in bekleding zijn niet langer aanwezig en vieze geurtjes worden verwijdert. Ook over onzichtbare bacteriën en opkomende schimmels hoef je je geen langer zorgen te maken. De stoomreiniger lost dit probleem voor je op. Het enige wat jij hoeft te doen is het apparaat te pakken, water in het reservoir te doen, hem aan te sluiten op het stopcontact, en de reiniger heen en weer te bewegen!

Ook populair in deze categorie: