Strijkkralen kopen

Strijkkralen kopen, gave patronen & aanbiedingen

Strijkkralen zijn immens populair momenteel en leuk voor jong en oud! Ze bieden ontspanning en zetten je aan om je creatieve kant te laten zien.

Strijkkralen zijn speciale kralen die je in een figuurtje kunt leggen. Vaak gebruik je hiervoor een soort mal, ook wel een vormenplankje genoemd. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren kralen en patronen. Zodra je de kralen in de gewenste vorm hebt gelegd ga je er met de strijkbout overheen. Doordat de strijkbout warm is, zorgt dit ervoor dat de kralen smelten, en dan dat ze dan dus ook aan elkaar blijven kleven. Houd er wel rekening mee dat u wel een strijkpapier tussen de strijkbout en de kraaltjes doet. Anders worden de kralen te heet. 

Hieronder vindt je de meest gave producten, strijkkralen aanbiedingen en ideeën voor creatieve patronen en voorbeelden. Zo kun je er zelf direct mee aan de slag!

Strijkkralen
Strijkkralen kopen

Strijkkralen kopen: aanbiedingen en populaire producten

Wist je dat er steeds meer verschillende kralen online te koop zijn? Zo vindt je hieronder Hama strijkkralen, verschillende patronen en dieren, gave kleuren en meer. Ontdek de beste producten én scoor de beste strijkkralen aanbieding!

Let op: de aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Welke strijkkralen kopen?

Net als bij vele andere producten zijn er ook bij strijkkralen diverse merken die dit product produceren en leveren. Hieronder noemen we het meest populaire merk en verschillende figuren die gemaakt kunnen worden ter inspiratie.

Hama Strijkkralen

Hama is het bekendste merk op het gebied van strijkkralen. Hama komt van oorsprong uit Denemarken. Hier hebben zij hun eerste strijkkralen ontworpen en geproduceerd. Inmiddels worden hun strijkkralen en andere producten over de hele wereld verkocht. Voor hun is creativiteit belangrijk, vooral al op jonge leeftijd. Het is een rustige activiteit die helpt bij de ontwikkeling.

Het fijne van Hama strijkkralen is dat ze zo ontworpen zijn dat ze makkelijk rechtop blijven staan, niet zoals bij andere merken. Dit maakt ze een stuk gebruiksvriendelijker en gemakkelijker om mee te werken. Vooral bij patronen die veel strijkkralen vereisen. Ontdek via onderstaande button het gigantische en voordelige aanbod van Hama strijkkralen en haal dit fijne merk nu zelf in huis!

Strijkkralen pokemon

Strijkkralen kun je ook krijgen in één van de vele Pokemon figuren. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad krijg je bij een pakket wat je aanschaft de benodigde hoeveelheid kralen in de juiste kleuren. Daarnaast krijg je verschillende patroonvellen, strijkpapier en een gebruiksaanwijzing. Pokemon strijkkralen worden veel verkocht en wij snappen wel waarom!

Ben je een echte Pokemon fan? Dan kun jij je lol op, er zijn er namelijk diverse patroonvellen verkrijgbaar! Heb je jouw kraaltjes zo gelegd dat de Pokemon te zien is? Dan kun je ze neerzetten waar je maar wilt, en ze bewonderen of mee spelen.

Minecraft strijkkralen

Minecraft, bijna iedereen heeft wel eens gehoord van dit virtuele en veelgespeelde spel. De spelers reizen door grotten, kerkers, en bouwen daarnaast gebouwen en voorzieningen. Wil je dit virtuele spel tot leven laten komen? Strijk dan jouw favoriete figuren in een daarvoor ontwikkelde vormenplank. Dit zorgt ervoor dat het spel helemaal tot leven komt, bij jou thuis.

Minecraft strijkkralen worden door jong en oud gebruikt en kent veel gave patronen. Je kunt alle kanten op met dit onderwerp en online vind je dan ook tal van kralen die jouw creativiteit de vrije loop aten. Ontdek Minecraft strijkkralen nu zelf en ga ermee aan de slag!

Strijkkralen kerstmis

Kerstmis, de tijd van het jaar waarbij we allemaal ons huis versieren. Hoe leuk is het om je eigen kerst strijkkralen toe te voegen aan de al bestaande kerstmis set?

Kerstmis kent vele verschillende figuren en objecten. Denk aan de kerstman, een kerstboom, een cadeau’s, een slee, etc. Koop je een aantal leuke vormen om de strijkkraaltjes op te leggen dan kun je deze ook nog eens in verschillende kleuren leggen. Zo kun je jouw creativiteit helemaal de vrije loop laten.

Wist je dat, als je een touwtje tussen jouw net gelegde strijkkralen doet, en ze dan smelt met het strijkijzer, dat je het figuurtje zelfs in de kerstboom kunt hangen? Wij zijn nu al benieuwd wat er dit jaar bij jullie in de kerstboom hangt!

Strijkkralen voorbeelden en patronen strijken

Naast de bovengenoemde strijkkralen zijn er een aantal patronen die regelmatig terug komen, en bij vele in de smaak vallen. Dit komt omdat iedereen de patronen snel herkent, en je ze in allerlei verschillende kleuren en patronen kunt leggen. Hierdoor ziet ieder figuur er uniek uit. Leg je ze bij elkaar of zet je ze ergens neer, dan ziet het er nog leuk uit ook. Een aantal van deze populaire patronen noemen we hieronder.

Strijkkralen hart

Een hart is een simpel figuur die leuk is om te leggen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Van een regenboog hart tot “gewoon” een rood hart.

Dieren strijkkralen

Dierenfiguren zijn er ook in vele maten en vormen verkrijgbaar. Denk hierbij aan paarden, honden en katten. Daarnaast zijn ze er ook in exotischere figuren. De koala, toekan, leeuw, papegaai, en luiaard vormplankjes zijn allemaal verkrijgbaar. Zo kun je de echte wildernis bij jou in huis halen.

Bloemen kralen

Bloemen, bloemen en nog meer bloemen. Nooit genoeg bloemen in huis. Strijk jij ze in verschillende kleuren, dan kun je ze neerleggen of vastknopen als een boeketje. Ook leuk en origineel om bloemen strijkkralen cadeau  te geven.

Ster strijkkralen

Nog een figuur die erg populair is, is de ster. Ook de ster kun je in diverse maten verkrijgen. De ene zal daardoor meer strijkkralen vereisen om de ster te leggen dan de andere. Wederom kun je deze ook weer in de gewenste kleuren, en met de gewenste patronen leggen.

Tip: Is het bijna moeder of vaderdag? Is er iemand jarig en wi je iets persoonlijks geven bij je cadeau? Dan kun je een leuk figuur met strijkkralen leggen en smelten en deze bij het cadeau meegeven. Dit geeft net even een persoonlijkere touch aan je cadeau waarvan degene aan wie je het geeft dat zeker zal waarderen!

Ook populair in deze categorie: