Populair!

Swiffer WetJet kopen en aanbieding

Swiffer WetJet is een alles in één dweilsysteem die je geweldig helpt in het huishouden. Nagenoeg iedere vloer in huis is eenvoudig schoon te maken én houden met de WetJet dweil van Swiffer. Wij hebben ‘m getest en schreven een Swiffer WetJet review. Direct een dweilsysteem of de navulling doekjes kopen? Bekijk dan hieronder onze selectie van de beste producten en aanbiedingen.

Voor een krachtige reiniging heeft Swiffer niet 1, maar een dubbele jetspray toegevoegd aan deze dweil. Geroemd zijn de absorptie- en vasthoudtechnologie, waarmee je met deze dweil klaar bent voor iedere vloer in huis. Door het krachtige reinigingsmiddel wordt vuil met alle gemak van de vloer losgemaakt en vervolgens opgevangen door de WetJet doekjes. 

Wij zijn de Swiffer WetJet gaan testen en schreven over onze ervaringen een uitgebreide review. Hierin lees je ons enthousiasme en raden wij de dweil en doekjes van harte aan. Wil je jouw eigen WetJet dweilsysteem aanschaffen? Dat kan! Hieronder vind je populaire producten, zoals de startset, navulling doekjes en de speciale wood editie…

Swiffer WetJet
Swiffer WetJet aanbieding

Swiffer WetJet aanbieding & populaire producten

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn wij razend enthousiast over deze revolutie in het huishouden. Doorlopend vind je online voordelige aanbiedingen en voordelige producten. Met de Swiffer WetJet navulling ben je ook nog eens goedkoop uit wanneer je nieuwe doekjes nodig hebt. Haal ‘m nu zelf in huis!

Let op: aanbiedingen en producten kunnen dagelijks wijzigen.

Top 3 producten van Swiffer WetJet

Wanneer je aan de slag wilt gaan met de Swiffer WetJet, maar nog niet beschikt over deze dweil, dan raden we je aan te beginnen met een startset original of Wood. Deze twee varianten lichten we hieronder toe. Beschik je al over dit revolutionaire dweilsysteem? Dan kun je het beste online een navulling set met doekjes kopen. Bekijk het hieronder..

Swiffer WetJet Starter kit

Heb jij dit product nog niet in huis, maar ben je na de vele goede reviews en verhalen wel enthousiast geraakt? Dan raden we je aan om te beginnen met de Swiffer WetJet starter kit. Met dit alles-in-een dweilsysteem voorzie je jezelf namelijk van gemak en kun je direct beginnen met het testen van deze dweil. Deze Starter Kit bevat uiteraard het dweilsysteem, het krachtige reinigingsmiddel, doorgaans 5 WetJet doekjes en 4 batterijen. 

Je kunt de doekjes aan de onderkant van de dweil bevestigen en drukt vervolgens de hendel in om te beginnen met sprayen. Hierdoor komt de krachtige reiniging vrij en kun je beginnen met dweilen. De prijs is zeer voordelig en et een Swiffer WetJet starter kit, gecombineerd met een navulling, kun je jaren vooruit!

Swiffer WetJet navulling

Zoals benoemd wordt de starter kit standaard geleverd met voldoende doekjes voor de eerste keren dweilen. Je kunt meerdere kamers dweilen met een fris doekje, waarna je ‘m in de prullenbak doet. Ben je door je doekjes heen? Dan kun je online zeer voordelig een navulling set kopen van de WetJet. Deze navulling doekjes kun je heel eenvoudig weer bevestigen aan de dweil, waarna je weer verder kunt met je dweil routine. 

Kies bijvoorbeeld voor 20 Swiffer WetJet navulling doekjes, waarmee je weer maanden vooruit kunt. Deze doekjes koop je van de classic variant, maar ook van de Wood variant voor je houten vloeren. Hierover lees je hieronder meer. Direct de navulling doekjes kopen? Bekijk het aanbod!

Swiffer WetJet Wood

Speciaal voor houten vloeren zoals parket heeft Swiffer de WetJet Wood op de markt gebracht. Dit alles in een dweilsysteem is vergelijkbaar met de regular variant, maar maakt houten vloeren in huis nóg beter schoon. Je bent hiermee verzekerd van een feilloze en geweldige schoonmaak van je vloer. Vuil en aanslag wordt moeiteloos verwijderd en blijft kleven aan de WetJet-pad.

Je koopt Swiffer WetJet Wood wederom in een starter kit variant, of door de navulling doekjes aan te schaffen speciaal. Bekijk deze editie en haal ‘m in huis als je thuis een houten vloer hebt.

Swiffer Wetjet review en ervaringen

Om je te kunnen voorzien van een eerlijke en onderbouwde mening omtrent dit product, zijn wij het alles in een dweilsysteem gaan testen. Onze ervaringen delen we in deze Swiffer WetJet review. We zijn hiervoor aan de slag gegaan met de starter set en hebben meerdere keren gebruik gemaakt van de dweil. Het resultaat? Een glimmende vloer in het hele huis en dat binnen een kort tijdsbestek!

Doordat de WetJet is voorzien van een dubbele functie, hoef je nooit meer te wisselen tussen doekjes of reinigingsmiddel. De doekjes en het reinigingsmiddel worden namelijk geleverd, waardoor we kunnen spreken van een alles in een systeem. Wij ervaarden al snel dat het vuil diep in de doekje wordt vastgehouden, waardoor de doekjes niet continu vervangen hoefden te worden en vuil niet werd rondgeslingerd.

De WetJet Spray Mop zorgde voor een hele fijne en gelijk verdeelde nevel op de vloer. Dit, gecombineerd met het middel, zorgden ervoor dat zelfs grove vlekken en vuil met het grootste gemak werden verwijderd. De geur kenmerken wij als zeer fris en onze ervaring hiermee is zeer positief. Al met al een zeer positieve Swiffer WetJet review en wij raden je absoluut aan om dit zelf te ervaren in huis! Bekijk het aanbod…

Ook populair in deze categorie: