Dylon Textielverf

De beste Dylon textielverf aanbiedingen kopen en producten

Dylon textielverf laat je versleten kleding weer stralen met een nieuwe of hernieuwde kleur. Het gebruik is makkelijk, voordelig én duurzaam! Dylon wordt door velen verkozen tot beste verf voor je textiel. Wij vertellen je waarom!

De razend populaire textielverf is verkrijgbaar in de varianten Dylon pods voor in de wasmachine en Dylon textielverf zakjes in poeder voor handwas. 

De prijzen van Dylon zijn doorgaans al erg laag en toegankelijk, en daarnaast hebben we een selectie gemaakt van de beste aanbiedingen van dit moment verderop deze pagina. Hier vertellen we je ook over onze Dylon ervaring en hoe je het kunt gebruiken. Lees je mee?

Dylon-was
Dylon-verf

Beste Dylon textielverf aanbieding en kortingen

Wist je dat een pod Dylon of Dylon handwas zakjes ontzettend goedkoop in aanschaf is? Maak een keuze uit de klerenkaart en soort(en) verf en profiteer van een fijne lage prijs. Bedenk maar eens  hoeveel kledingstukken je kunt kleuren voor de prijs van 1 nieuw truitje of jeans! Geloof ons, het gebruik van Dylon werkt verslavend. Bekijk hieronder de beste Dylon textielverf aanbiedingen van dit moment. We werken het aanbod continu bij om je te voorzien van de beste deals.

Dylon textielverf gebruiken in je wasmachine

Dylon ervaring en tips

De meest gebruikte variant is toch wel de Dylon textielverf voor in je wasmachine. Waarom zelf het vuile werk opknappen als je wasmachine dit nóg beter en sneller kan? We namen de proef op de som en kleurden tal van oude versleten of vergeten kledingstukken weer in frisse kleuren waardoor ze als nieuw uit de trommel kwamen. De verpakkingen zijn trouwens herkenbaar en fancy; een donkere flacon in een mooie ovale vorm of een donker zakje voor je handwas.

De desbetreffende kleur staat afgebeeld op de fles Dylon textielreiniger en het brengt een fantastische alles in 1 formule met zich mee. De DYLON Textielverf pods geven jouw kleding weer een nieuw leven. Je gebruikt Dylon gemakkelijk in je trommel zonder schade toe te brengen aan je wasmachine en kleding. Sterker nog, je laat met Dylon je kleding op een goedkope manier weer herleven! Het veranderen van kleur is zo wel heel erg makkelijk. Welke kleding ga jij omtoveren met Dylon machinewas verf of handwas zakjes?

Hoe gebruik je Dylon?

In principe kun je veel kanten op en is ieder huishouden geholpen met de gekleurde textielpoeders. Je kunt Dylon namelijk toepassen op katoen, linnen en viscose kleding. Daarnaast kun je het bekende merk gebruiken in je wasmachine of een handwas, net wat je fijner vindt. En dat alles voor een lage prijs!

Met 1 Dylon pod kun je 600 gram stof volledig herkleuren. Tot 1,8 kg kleur je in een lichtere stof, dus dat zijn flink wat kledingstukken.

Welke soorten Dylon textielverf zijn er te koop?

Dylon begrijpt dat ieder zijn eigen voorkeur heeft. Niet voor niets biedt het merk machinewas verf dan ook meerdere kleuren verf aan. De meest bekende zijn de Dylon Pods, die je kunt gebruiken in je wasmachine. Ook de Dylon handwas zakjes zijn een goede (en voordelige) koop, waarmee je aan de slag kunt. Deze zijn ook te gebruiken wanneer je aan de slag gaat met de trend Tie Dye verf.
We hebben alle varianten Dylon textielverf van de kleurenkaart getest en op een rijtje gezet.

Dylon wasmachine 

De alom bekende Dylon pods voor in de wasmachine zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Deze all in 1 formule bevat fijne textiel verf voor al je producten. Zo laat je blauwe jeans weer shinen, wordt je beddengoed weer prachtig van kleur en kun je zelfs je tafelkleed omtoveren met een prachtige kleur. Waar schaf jij Dylon pods machines verf voor aan? Combineer de mooiste kleuren.

Dylon handwas 

Met een zakje Dylon handwas kun je snel en eenvoudig zelf aan de slag met het verven van je versleten kleding! Dylon handwas zakjes zijn verkrijgbaar in tal van mooie kleuren, zoals zwart, jeans blue, geel en groen! De prijzen zijn laag, voor minder dan €5 heb je al een kleur in huis, dus combineer vooral meerdere kleuren.

Dylon voor Tie Dye

Wow, Tie Dye is dé trend! Wanneer je aan de slag gaat met Tie-Dye kun je Dylon aanschaffen voor het beste resultaat. Tover je T-shirt om met gave kleurpatronen en gebruik de verf van Dylon voor je Tie-Dye creativiteit! Do-it-yourself met de kinderen, of geef een Dylon Tie-Dye cadeau. Origineel toch?

Dylon textielverf kleurenkaart

Wist je dat Dylon de grootste aanbieder is van textielverf kleuren? Je kunt natuurlijk je jeans, t-shirts en andere kleding dezelfde kleur meegeven als voorheen, zoals jeans blue, zwart of groen, maar ook leuk is om eens een nieuwe kleur te gebruiken. Zo raak je nooit uitgekeken op een kledingstuk, en komt het weer als nieuw uit de wasmachine. Bekijk alle actuele kleuren van de Dylon textielverf kleurenkaart. Deze kleurenwaaier was voorheen erg populair maar is niet meer verkrijgbaar. Filter daarom nu eenvoudig tussen de online textielverf kleurenkaart.

Tips voor Dylon textielverf

5 tips voor het gebruiken van Dylon textielverf

Het gebruik van Dylon is geen hogere wiskunde, maar toch zijn er enkele praktische punten waar je rekening mee moet houden wanneer je aan de slag gaat met Dylon. De belangrijkste 5 tips vind je hieronder, maar kijk ook altijd goed op de verpakking alvorens je kleren te voorzien van een prachtige nieuwe kleur.

Tip 1

Weeg de kleding die je gaat kleuren voordat je ze nat maakt. Zo weet je zeker dat je voldoende verf gebruikt voor het beste resultaat.

Tip 2

Voeg geen zout toe aan je was die je draait met Dylon. In de textielverf van Dylon zit namelijk al de juiste hoeveelheid zout verwerkt.

Tip 3

Een grote was draaien met 1 1 kleur van Dylon? Voeg dan maximaal 5 pakjes of zakjes toe aan de wasmachine voor het beste resultaat.

Tip 4

Na een was met Dylon kan er nog verf zijn achtergebleven. Voer in dat geval nog een programma uit zonder was en met een wasmiddel.

TIP 5

Een verpakking is voldoende om zo’n 600 gram donkere of diepe textiel te verven, wat neerkomt op bijvoorbeeld 1 jeans.

Ga je voor het omtoveren tot een lichtere kleur? Dan heb je genoeg aan een pakje voor ongeveer 1,2 kg stof (bijvoorbeeld een 2-persoons dekbedovertrek of 2 jeans). Happy painting!

Ontdek alle Dylon textielverven!