De Beste wasborstels

Wasborstel kopen & de beste merken

Wil je een keer echt goed de auto, caravan en/of zonnepanelen schoonmaken? Wil je niet met je hand in een vieze emmer water en vervolgens een zwarte spons tevoorschijn toveren? Kies dan voor een wasborstel!

Een wasborstel is een borstel speciaal ontworpen en ontwikkeld voor het wassen van hardnekkig vuil. De borstel heeft haren die over het vuil heen bewegen en ze zo losmaken. Je dompelt het onder in een emmer met zeep. Ook zijn er borstels die je op een hogedrukreiniger of tuinslang aan kunt sluiten, wel zo makkelijk. Je kunt de wasborstels in verschillende uitvoeringen krijgen.

Uiteindelijk zorgt een wasborstel ervoor dat jij op een eenvoudige manier het gewenste vuil kunt verwijderen zelfs op moeilijk bereikbare plekken! Bekijk hieronder onze selectie van top producten, de beste wasborstel aanbieding van dit moment en meer…

Wasborstel
Wasborstel kopen

Wasborstel aanbieding & top merken

Wist je dat steeds meer merken zich mengen op de markt? Denk bijvoorbeeld aan een Kärcher wasborstel, Claber autowasborstel, een telescopische wasborstel met wateraansluiting en meer producten. Daarnaast kun je vooral online een scherpe deal vinden, wij selecteren hieronder de beste wasborstel aanbiedingen!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Top 4 wasborstels

Zoals je op onze website kunt zien helpen we je graag een handje wanneer het aankomt op het kopen van producten die jouw leven gewoon wat makkelijker maken. Naast producten zijn wij ook gek op top lijstjes om je keuze in product te vergemakkelijken. In dit geval een top 4 van onze favoriete wasborstels…

1. Telescoop wasborstel

Een telescoop wasborstel is eigenlijk een soort moderne bezem. De wasborstel zit vast aan een steel die uitschuifbaar is. Is je vloer vies dan hoef je de borstel niet ver uit te schuiven. Wil je echter het dak van je auto schoonmaken of de zijkant van je caravan? Dan kan je de wasborstel met telescoop eenvoudig uitschuiven tot de gewenste lengte.

De telescopische wasborstel is zo ontwikkeld dat het water blijft aanvoeren waardoor jij alleen maar de schoonmaak klus hoeft te verrichten en de borstel over het gewenste oppervlak hoeft te bewegen. Met een telescoop wasborstel ben je verzekerd van een product die iedere hoek in huis mee kan nemen.

Bekijk alle producten met een telescopische wasborstel steel!

2. Gardena wasborstel

Gardena is een wereldwijd bekend merk die vooral bekend staan voor zijn assortiment aan tuingereedschap. Het merk komt van oorsprong uit Duitsland. Hun producten zijn betrouwbaar en leveren een betrouwbare prestatie. Gardena zorgt ervoor dat zij blijven groeien met innovatieve producten.

De wasborstel is een voorbeeld van een echt Gardena product. Het zit hem niet alleen in de kwaliteit, maar ook in zijn handige en eenvoudige manier van gebruiken. De wasborstel is namelijk volledig draaibaar in stappen van 30 graden. Deze borstel komt ook bij de moeilijk te bereiken plekken dus.

Een Gardena wasborstel is gemaakt van PET waardoor ze ook te gebruiken zijn voor kwetsbare oppervlaktes. Net als bij de telescoop borstel kan de wasborstel van Gardena aangesloten worden op het waternet.

3. Vikan wasborstel

Vikan is bekend geworden door zijn hygiëne beleid. Zij ontwikkelen producten die de hygiëne van welke omgeving dan ook zo schoon zijn dat eten en drinken er zonder zorgen genuttigd kan worden. Dit zie je dan ook terug in hun producten.

De Vikan wasborstel is zo gemaakt dat het eenvoudig hardnekkig vuil verwijderd. De borstels aan de wasborstel zijn stevig en flexibel te gelijk. Wanneer je druk zet krijg je hardnekkig vuil schoon, geef je minder druk dan kan je zonder zorgen ook kwetsbaardere oppervlaktes schoonmaken met één van de wasborstel van Vikan.

Bekijk het online aanbod van Vikan wasborstel producten en koop voordelig dit fijne merk!

4. Kärcher wasborstel

Kärcher biedt producten aan die duurzaam en milieuvriendelijk reinigen. Zij staan bekend om hun jaren aan ervaring en innovatie huis en tuin producten. Ook Kärcher heeft de wasborstel opgenomen in het assortiment. Je kunt bij dit merk kiezen tussen twee wasborstels.

De ene wasborstel is zacht, ongevoelig en duurzaam. Zo kan het voorzichtig gevoelige oppervlakken reinigen. De andere Kärcher wasborstel is weer hard, ongevoelig en duurzaam die ideaal is voor het reinigen van bijvoorbeeld stenen, de gevel, en vloeren.

Ontdek het complete aanbod van de Kärcher wasborstel en koop voordelig jouw product naar wens!

Waarvoor gebruik je een wasborstel?

Als je het woord wasborstel hoort denk je misschien ook aan een borstel voor de afwas, of een man van één of andere reclame of film die op zeven verdiepingen hoog van een flatgebouw de ramen aan het schoonmaken is. Wij kunnen je vertellen dat de wasborstel niet alleen hiervoor gebruikt wordt, maar juist heel handig is voor iedereen die een schoonmaak klus wil vergemakkelijken in zijn of haar huis. Waar gebruiken mensen een wasborstel doorgaans voor in huis? Lees verder…

Wasborstels worden vaak gebruikt om voertuigen te wassen. Denk hierbij aan de auto of caravan. Een auto en caravan zijn vaak hoog of breed wat het lastig maakt om met een doekje bijvoorbeeld het dak of de motorkap volledig schoon te maken. Hierbij is een wasborstel met telescoop ideaal en maakt dit product het vuil verwijderen een stuk eenvoudiger. Naast voertuigen zorgen met name roterende wasborstels uiteraard ook voor schone vloeren, gevels, en stenen.

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar ook zonnepanelen zijn belangrijk om schoon te houden. Steeds meer huizen in Nederland hebben zonnepanelen op het dak liggen. Om deze schoon te kunnen houden, zonder dat je op een gevaarlijke hoogte hoeft te staan, kun je de wasborstel gebruiken. Je kunt met een zachte borstel een zonnepaneel schoonmaken zonder het te beschadigen. Ontdek online het complete assortiment van de wasborstel en laat je vooral verrassen!

Ook populair in deze categorie: