Populair!

Haier wasmachine kopen & top aanbiedingen

Haier is een zeer populaire wasmachine die je was super goed schoonmaakt en waar je de meest kostbare kledingstukken in kunt doen zonder je zorgen te maken hoe het er uit komt wanneer de machine klaar is met draaien. Haier biedt je comfort en gemak, ontdek de beste producten en aanbiedingen!

Iedere dag dragen we kleding, we maken ze vies en willen ze dan ook kunnen wassen. Om dat proces makkelijker te maken gebruiken wij al jaren wasmachines. Deze moeten ook wel eens vervangen worden omdat ze stuk gaan of te oud worden. Wil je dan een nieuwe was machine kopen? Dan zie je door de bomen het bos niet meer. Er bestaan betere en minder kwaliteit machines. Waar voornamelijk opgelet wordt en wat Haier ook belangrijk vindt zijn: de was moet er schoon uitkomen, spoelen, centrifugeren, zuinigheid, gebruiksgemak, en geluid zijn daarnaast ook belangrijk.

Bekijk onze persoonlijke top 3 van de Haier wasmachine, bekijk de meest recente aanbiedingen en lees onze Haier review!

Haier wasmachine
Haier

Haier wasmachine kopen: de beste aanbiedingen en types

Bekijk hieronder onze persoonlijke selectie als het aankomt op Haier wasmachine types en actuele aanbiedingen!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Top 3 van de Haier wasmachine

De Haier wasmachine is betrouwbaar en met belangrijke extraatjes maakt hij de was zo schoon. Ook bij Haier kun je kiezen uit verschillende wasmachines. De machines lijken op elkaar, maar hebben net andere functies en vulgewicht. Om je een idee te geven noemen we hier een top 3 wasmachines van het merk Haier.

Haier wasmachine 90 b14979 i pro series 7

Deze Haier wasmachine is ontwikkeld om het resultaat te leveren van een professionele wasserette, maar dan bij jou thuis. Er zijn diverse functies opgezet om zo de was extra schoon te krijgen. Dit wordt gedaan zonder dat de machine veel lawaai maakt. Daarnaast is de Haier wasmachine 90 b14979 i pro series 7 enorm zuinig qua energieverbruik en komt de was er ook schoon uit wanneer je voor een korte tijd instelling kiest. Met 12kg capaciteit kun je veel was te gelijk doen. Zo bespaar je tijd, geld, en ben je bewust bezig met het milieu.

Naast de bovengenoemde voordelen hebben de ontwikkelaars van de I pro series 7 er ook rekening mee gehouden dat de wasmachine voor iedereen gemakkelijk moet zijn in gebruik. Door het digitale display kun je eenvoudig jouw gewenste instellingen kiezen. De was komt er gegarandeerd schoon weer uit! Met een vleugje wasparfum ruikt het ook nog eens heerlijk.

Haier wasmachine hw80 b14636n

De Haier wasmachine HW80 B14636n is iets kleiner. Je kunt kiezen uit een 8kg of een 9kg machine. Wanneer je de was erin doet detecteert de machine zelf hoeveel gewicht er inzit en hoe lang het programma zal gaan duren. Het fijne van deze machine is dat ook deze machine er voor zorgt dat de was er schoon uit komt. Met 1400 toeren centrifugeert de machine ook nog eens dusdanig dat de was er al redelijk droog uitkomt.

De Haier wasmachine hw80 b14636n heeft een energielabel A en is dus erg zuinig. Dit komt mede door de direct motion motor. Deze krachtige motor krijgt jouw was schoon zonder al te veel stroom te gebruiken.

Haier hw80 b14979

De Haier hw80 b14979 komt ook uit de I pro series. Deze machine is een was- droog combinatie. Ook deze machines heeft een lijst van functies die de wasresultaten verbeterd. Wederom is deze machine ook voorzien van een laag geluidsniveau en een laag energie verbruik. Combineer het met Ariel Pods voor het beste resultaat!

Ben je je sokken wel eens kwijt? Vind je ze later weer terug in de machine? Deze trommel is voorzien van een handige interne verlichting. Hierdoor kun je altijd zien wat er in je trommel zit. Deze machine zorgt ervoor dat je jouw kleding professionele kan verzorgen vanuit huis, zelfs je meest delicaten kledingstukken.

Ontdek nu zelf de Haier wasmachine HW80 B14979!

Haier wasmachine review en voordelen

Zoals je hierboven kunt lezen kent de Haier wasmachines diverse voordelen en dit komt naar voren in onze Haier wasmachine review. De voordelen zijn voornamelijk de professionele verzorging van jouw kleding, de extra functies om het wassen voor jou nog gemakkelijker te maken, het lage geluidsniveau en zeker niet te vergeten het lage energieverbruik die alle machines hebben.

De Haier wasmachine is niet voor niks als beste getest door de consument én door ons. Deze populaire machines krijgen alleen maar lof van hun eigenaren en wij begrijpen wel waarom. “Het gebruikersgemak, en het resultaat zijn gewoon goed. Het idee dat ze ook nog eens een laag energieverbruik hebben, is niet alleen goed voor het milieu maar ook mijn portemonnee.” Aldus, een tevreden eigenaar.

De wasmachine krijgt vijf sterren en wordt aangeraden door meerdere consumenten. Uiteraard zijn er ook minpunten. Echter, negatieve reviews zijn lastig te vinden. Dit alleen al zegt voor ons genoeg. Wij gunnen iedereen dat de dagelijkse klusjes waar we niet altijd even zin in hebben, zo gemakkelijk mogelijk worden. Met deze machine zet jij alvast de eerste stap, dat beloven wij! Welke Haier machine kies jij?

Ook veel bekeken in de wasmachine categorie: