Wasmachine bovenlader

Wasmachine bovenlader kopen & Top 3

Wil je een wasmachine kopen die in een smal hoekje past? Eén waarbij je niet hoeft te bukken om de was er in, of eruit te halen? Stop dan met zoeken, een wasmachine met bovenlader is precies waar jij naar opzoek bent!

Een wasmachine met bovenlader is een wasmachine waarbij de deur aan de bovenkant zit. Je stopt de was dus aan de bovenkant in de machine. De bovenader wasmachines hebben wel een kleiner vulgewicht dan de standaard machines, echter wassen ze net zo goed. Helemaal geschikt voor de kleinere huishoudens, of voor mensen met weinig ruimte in huis.

Wij bieden je hieronder de beste producten, wasmachine bovenlader aanbiedingen én onze persoonlijke merken top 3. Doe er je voordeel mee!

Wasmachine bovenlader
Bovenlader wasmachine

Wasmachine bovenlader aanbieding & de beste producten

Extra goedkoop koop je een bovenlader van een voordelig merk óf door een aanbieding te kopen. Doorlopend zijn er namelijke producten afgeprijsd, ook van de beste merken. Hieronder vind je een combinatie van een wasmachine bovenlader aanbieding, veel gekochte merken en de beste producten. 

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Top 3 wasmachine bovenlader merken

Uiteraard hebben we een lijst voor jullie samengesteld met de top drie merken, nadat we deze uitvoerig hebben getest en vergeleken. Deze merken hebben allemaal een kwalitatieve bovenlader wasmachine in hun assortiment.

1. AEG wasmachine bovenlader

AEG is een betrouwbaar merk die huishoudelijke apparaturen ontwikkelen en verkopen. Zij zijn ooit in 1887 begonnen in Berlijn, en werken iedere dag aan innovatieve elektronische apparaten die het ons wat makkelijker maken.

AEG heeft diverse wasmachines met bovenladers in hun assortiment. Afhankelijk van waar je naar opzoek bent is er voor ieder wat wils. De keuze zit hem vaak vooral in de hoeveelheid vulgewicht, de hoeveelheid diverse was standen, en de hoeveelheid toeren die de machine kan draaien. Hier hangt logische wijs ook de prijs mee samen.

2. Miele wasmachine bovenlader

Miele is ook een merk die huishoudelijke apparatuur ontwikkeld en ontstaan is in Duitsland. Zij maken al sinds 1899 mensen blij met hun producten. Ze streven ernaar om betere producten te ontwikkelen dan andere merken, en om zichzelf continu te verbeteren. Zij vertrouwen erop dan hun machines een keuze voor het leven is.

Ook Miele heeft diverse wasmachines met bovenlader ontwikkeld en toegevoegd aan hun assortiment. Ook hier kun je kiezen uit verschillende opties. Miele wil voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen waardoor ze al hun apparaten en Miele wasmiddel aan een zware duurtest onderproeven. Er is geen andere fabrikant die zulke hoge eisen stelt aan zijn eigen producten.

3. Bosch wasmachine bovenlader

In 1886 starten Bosch met het produceren van huishoudelijke apparaten, ook wederom in Duitsland. Deze voorloper op het gebied van huishoudelijke machines stelt hoge waarde em eisen aan innovatie en sociale betrokkenheid. Hierbij staat de klant centraal.

Ook bij Bosch kun je kiezen welke wasmachine bovenlader het beste bij jou past. Ook deze machines zijn geschikt wanneer de ruimte beperkt is, maar je wel jouw was met kracht en zorg wilt wassen. De bovenlader wasmachine van Bosch is er bijvoorbeeld met een breedte van maar 45cm, wat enorm handig is in je huishouden. Ontdek het complete assortiment van dit krachtige en bovenal zeer populaire merk bovenladers. 

Welke wasmachine bovenlader kun je kopen?

Wasmachine bovenlader klein

Er zijn veel verschillende wasmachines op de markt. De wasmachine bovenlader is speciaal ontwikkeld voor mensen met weinig ruimte in huis. Zo zijn ze een stuk kleiner dan de standaard wasmachines. Dit houdt wel in dat er ook minder vulgewicht in kan. Dit betekent dat je minder was te gelijk kunt wassen. De machines zijn zo ontworpen dat ze ook in een smalle ruimte kunnen staan. De machine zelf is smal en vaak wat hoger; lang gerekt in plaats van vierkant. Ondanks dat de machine kleiner, smaller en minder was te gelijk aan kan, betekent niet dat de machines de was ook minder schoon maken. De mini wasmachines met bovenlader zijn zeker niet slechter dan grote machines die de meeste huishoudens in huis hebben staan. Ze zien er alleen klein en smal uit.

Wasmachine bovenlader van 7 kilo

Ga je een wasmachine aanschaffen, dan wordt er vaak gevraagd naar de hoeveelheid vulgewicht die je wilt dat jouw machine heeft. Dit wordt uitgedrukt in de aantal kilo’s. Een wasmachine bovenlader die 7 kilo aankan, kan dus maximaal 7 kilo aan was per keer draaien en wassen. Kies je voor een wasmachine bovenlader van 7 kilo, dan kies je voor een vrij standaard afmeting. De bovenlader wasmachines zijn inmiddels ook te verkrijgen met een vulgewicht oplopend van 6 tot 10 kilo, helemaal afhankelijk van jouw wens én de ruimte waar de machine komt te staan. Heb je geen voorkeur, dan raden wij de 7 kilo variant aan. Hier vind je tevens het grootste aanbod van, wat de keuze een stukje makkelijker maakt.

Een A-merk

Zoals we hierboven al omschreven zijn er drie merken die al jaren mee doen in het ontwikkelen en creëren van innovatieve wasmachines. Ieder merk heeft zo zijn eigen voordelen. Miele onderscheidt zich van de rest van de merken door hun strenge duurtest, waar al hun apparaturen aan moeten voldoen. Koop je een Miele wasmachine, dan heb je niet alleen deze garantie maar kan je er ook vanuit gaan dat je een machine koopt die jaren, misschien zelfs wel levenslang, mee zal gaan. Hun beleid is simpel, goed, duurzaam, kwaliteit, en klantgericht. Kies je toch liever één van de andere twee merken, dan zit je alsnog helemaal goed. Ook zij doen al jaren lang mee in deze industrie en weten wat ze ontwikkelen. Dit doen zij dan ook alle drie met zorg voor hun klanten