Whirlpool

Whirlpool wasmachine kopen & top aanbiedingen

Een wasmachine die zelf het energie- en waterverbruik aanpast op de hoeveelheid was die in de trommel zit. Hoe ideaal is dat ?! De wasmachine van Whirlpool heeft deze technologie ingebouwd in het programmering systeem. Ook wel bekend als de Whirlpool wasmachine 6th sense technologie.

Doordat de slimme sensoren die in de wasmachine zitten, kan de wasmachine wegen hoeveel was er in de trommel zit. Zo bepaald hij dan ook hoeveel water en energie hij nodig heeft om je was schoon te maken. Je hoeft je niet langer schuldig te voelen als je maar 2 shirtjes wilt wassen. Je verspilt namelijk geen water of energie. Ook wel zo fijn voor de portemonnee. 

En dat is niet het enige! Naast het gewicht kan de wasmachine van Whirlpool ook nog eens zelf er achter komen wat voor stof er in de machine zit. Daardoor bepaald hij zelf het programma en past de temperatuur daar op aan. Je wollen trui zal nooit meer te klein uit de machine komen. Bekijk de beste Whirlpool wasmachine aanbieding, de verschillende producten en onze Whirlpool review…

Whirlpool wasmachine
Whirlpool

Whirlpool wasmachine aanbieding & beste producten

Met een Whirlpool aanbieding ben je verzekerd van een scherpe prijs voor jouw nieuwe wasmachine. Er zijn doorlopend kortingen dus doe er je voordeel mee!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Ga je voor een Whirlpool wasmachine 7kg, 8kg of 9kg?

Whirlpool maakt al jaren innovatieve huishoudelijke producten waar klanten tevreden over zijn. Het fijne van whirlpool is dat je weet waar je voor kiest. Hun transparantie is een reden waarom hun klanttevredenheid zo hoog is. En waarom klanten bij hun terug komen voor de aanschaf van nieuwe producten. 

Deze slimme wasmachines van Whirlpool zijn verkrijgbaar in verschillende grote, ofwel met een verschillende vulgewicht. Het vulgewicht bepaald hoeveel was er maximaal per wasbeurt in de trommel past. Zo kun je precies kiezen wat bij jouw situatie past. Om je een idee te geven noemen we hier een aantal verschillende machines en leggen we de verschillen uit…

Whirlpool 7kg vulgewicht

De 7kg whirlpool wasmachine is smaller dan de “standaard” machine. Hierdoor past hij eenvoudig in smalle kamers of gangetjes. Ideaal in bijvoorbeeld een studentenkamer of als je met 1 of 2 personen woont. Ondanks zijn kleinere formaat heeft ook deze machine gewoon zijn intuitive controle. 

De machine kiest zelf uit zijn 7 verschillende ingebouwde standen afhankelijk van de hoeveelheid en type wasgoed die in de trommel zit. Het assortiment van de Whirlpool wasmachine 7kg staat bekend als voordelig, uitgebreid en laagdrempelig. 

Kies je voor de 7 kg editie, dan ben je verzekerd van een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Met een goedkope Whirlpool wasmachine in huis ben je spekkoper! Bekijk het online aanbod…

Whirlpool 8kg vulgewicht

Deze whirlpool wasmachine met 8kg vulgewicht heeft de standaard afmetingen van een wasmachine. Ideaal als inbouw wasmachine als hier ruimte voor is in huis. 

Zijn toerental kan oplopen tot 1400 toeren en heeft een energieklasse B. Deze innovatieve machine staat bekend om zijn energiezuinige, met een besparing tot wel 45% vergeleken met de traditionele machines zonder 6th sense technogoly. Deze machine onderscheidt zich van andere machines met zijn baby programma. Het wasgoed wordt extra goed gespoeld waardoor huidirritaties door wasmiddel voorkomen wordt. 

Naast al deze voordelen is hij ook nog eens zo ontwikkeld dat hij gebruiksvriendelijk is, zodat iedereen zijn was naar eigen voorkeur kan doen. Wil je liever dat de machine het regelt, dan gebruik je gewoon de 6th sense technologie! 

Whirlpool 9kg vulgewicht

Ben je opzoek naar een machine met een grote capaciteit? Dan raden wij de whirlpool met 9kg vulgewicht aan. Ook deze machine beschikt over de 6th sense technologie. Wel zo fijn als je kleinere wasjes wilt draaien. 

Naast dat deze machine een grote capaciteit was aan kan, heeft hij ook een A label voor zijn energieklasse gekregen. Je kunt zelf de ZEN technologie ervaren van whirlpool. Stiller dan deze machines wordt het niet. Je kunt de machine gewoon aanzetten wanneer de kinderen al in bed liggen. Dit komt door de ingebouwde stilte isolatie die deze machine bevat. 

Het fijne van deze en de bovenstaande whirlpool machines is dat ze een aparte stand hebben voor alle type kleding. Van zijde tot katoen, dit detecteert de machine zelf en past zijn was stand en temperatuur hierop aan. 

Whirlpool wasmachine review en ervaringen

De whirlpool wasmachines worden al jaren geproduceerd en winnen in Nederland aan populariteit. Klanten zijn tevreden en benoemen in reviews vooral de prijs kwaliteit verhouding als een groot pluspunt. “De wasmachines zijn zowel stil, milieuvriendelijk, als goed voor de portemonnee.” Aldus Whirlpool haar klanten.

Naast deze voordelen noemen verschillende klanten ook dat ze blij zijn met hoe schoon de was uit de machines komt. “De 6th sense is toch altijd een beetje aftasten. Wordt het wel echt zo schoon als whirlpool belooft? En gebruiken de machines echt minder water en energie? Mijn ervaring: Ja! Ik raad deze machines aan iedereen aan. 

Deze machines worden misschien wel het beste gedefinieerd door de cliché gezegde: “Een kind kan de was doen.” De slimme technologie zorgt ervoor dat je alleen de was erin hoeft te doen en hem aan hoeft te zetten. De machine doet de rest! Ontdek het assortiment en koop je Whirlpool wasmachine!