Aldi Wasmiddel

Aldi wasmiddel kopen? Bekijk de aanbiedingen + Una wasmiddel review

Aldi brengt sinds enige tijd haar eigen basismerk wasmiddel op de markt; Una Wasmiddel. Net als andere producten bij Aldi is Una een goedkoop wasmiddel en te koop in de winkels. Maar is het een aanrader? En welk wasmiddel vind je nog meer in de schappen? Lees verder…

Wij nemen je mee in onze ervaring met Una Wasmiddel en of je er goed aan doet om dit merk te kopen. Dat je een voordelig wasmiddel in huis haalt moge duidelijk zijn, maar is goedkoop niet een duurkoop met een Aldi wasmiddel?

We gingen op onderzoek uit en schreven een uitgebreide Una Wasmiddel review. Tevens vertellen we je de verschillen tussen wasmiddel van Aldi en Lidl. Onderaan de pagina vind je de actuele aanbiedingen van de beste A-merken wasmiddel van dit moment. Lees je mee?

Aldi wasmiddel
Supermarkt-wasmiddel

Top 18 wasmiddel aanbiedingen

Een Una wasmiddel, waspoeder of de pods van Aldi koop je in de supermarkt en zijn online nog niet verkrijgbaar. Om je toch te voorzien van online wasmiddel tegen de beste prijs hebben we een selectie gemaakt van scherpe aanbiedingen die op dit moment verkrijgbaar zijn. Bestel eenvoudig en online een A-merk naar wens en laat ze gratis bij je thuisbezorgen. Geen zware wasmiddel flacons in je boodschappen tas én verzekerd van de beste prijs!

Bekijk hieronder beste aanbiedingen van dit moment!

Let op: prijzen een aanbiedingen wijzigen dagelijks.

Una wasmiddel review en het kopen van andere merken wasmiddel bij Aldi

Het aanbod wasmiddel bij Aldi is vrij fors toegenomen de laatste jaren. Het eigen merk Una brengt wasmiddel in diverse varianten op de markt. De basic vloeibare variant is de bekendste en koop je in de varianten kleur en wit. Daarnaast brengt Aldi sinds kort ook Una Waspods op de markt, eveneen in de varianten wit en kleur. Deze Aldi waspods wassen stralend schoon vanaf 30 graden en zijn verkrijgbaar in de winkel.

Naast de basic Una wasmiddel brengt Aldi ook verschillende andere varianten op de markt, zoals wol- en fijn wasmiddel, waspoeder, puur en zacht en de Compact & Sterk wasmiddel lijn van Una. Wij combineerden deze laatste variant met Una wasverzachter en waren prima te spreken over de resultaten. Wij vonden echter de geuren wat onder doen aan andere wasmiddelen die wij hebben getest, maar dat is persoonlijke voorkeur.

Una wasmiddel online kopen?

Een veelgestelde vraag is: Kan ik Una wasmiddel van Aldi online kopen? Ons antwoord is simpelweg: nee, momenteel nog niet. Je kunt online wel de producten bekijken en op een verlanglijstje plaatsen, maar online kopen is niet mogelijk. Het assortiment van Una en ander Aldi wasmiddel in de winkel is tevens variabel en de beschikbaarheid is daardoor niet gegarandeerd. 

Una wasmiddel

Una wasmiddel bij Aldi kopen of toch een ander merk?

Zoals benoemd zijn de prijzen en het brede aanbod wasmiddelen van Una een dikke plus. Wanneer je deze prijzen vergelijkt met basis prijzen van andere middelen kan dit voordelig zijn. Echter zijn er, vooral online, ook doorlopend aanbiedingen van de bekende merken verkrijgbaar. In dat geval vinden wij persoonlijk een bekend A-merk zoals Ariel Pods een betere aankoop. 

Daarnaast kun je teleurgesteld raken als je naar een winkel van Aldi gaat om wasmiddel te kopen, maar het aanbod op dat moment uitverkocht is. Tevens zul je na je aankoop met zware wasmiddel in je boodschappentas moeten sjouwen, wat ook niet altijd wenselijk is. Aan jou de keus natuurlijk, maar wij zijn niet volledig overtuigd van Una Wasmiddel van Aldi.

Andere wasmiddel merken die wij hebben getest