Nikwax kopen

Nikwax aanbiedingen en de beste producten

Nikwax levert de beste reinigings- en waterdichtingsproducten. De producten van Nikwax verlengen de levensduur en verbeteren de prestaties van kleding, schoenen en uitrusting. Daarnaast creëert en stimuleert het waterdichte kleding.

Werk je veel buiten of ben je een echt buitenmens, Nikwax houdt je droog. De producten beschermen kleding tegen weer en wind, waardoor je minder snel slijtage ervaart. Tevens zijn de middelen milieuvriendelijk en zeer betrouwbaar. Voorkom een nat pak en impregneer je kleding met Nikwax Tech Wash, TX Direct of een andere oplossing voor waterdichte kleding!

Nikwax zorgt ervoor dat je de meeste prestaties uit je kleding haalt, zodat je bij nat weer droog, warm en behaaglijk blijft. Op en top genieten buiten, bij ieder weertype! Ontdek onze beste Nikwax aanbiedingen, review, producten en meer!

Nikwax
Nikwax kopen

Alle producten en Nikwax aanbiedingen

Het populaire waterproof merk om je kleding langer mee te laten gaan en tevens te beschermen tegen water biedt een uitgebreid assortiment en staat als beste in de markt aangeschreven. Wanneer je veel in de buitenlucht bent of zelfs buiten werkt kun je niet zonder de waterdichte kleding producten. Bekijk hieronder de beste Nikwax aanbieding, voordeelverpakkingen en deals!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Welke Nikwax producten raden wij aan?

Voor iedere type kleding of ander middel biedt Nikwax hoogwaardige producten. Wij testen doorlopend de beste middelen en hebben de toppers op een rijtje gezet zodat je altijd bent verzekerd van de beste oplossing om kleding te impregneren en beschermen tegen water!

Nikwax Tech Wash

TIP! De Tech Wash is een populaire wash-in cleaner die stevige waterafstotende jassen beschermt en speciaal bedoeld is voor waterdichte kleding en uitrusting. Na gebruik zal het het ademend vermogen en de waterdichtheid fors toenemen. Ideaal voor kleding en uitrusting voor nat weer, het verlengt de effectieve periode van technische kleding. Nikwax Tech Wash wordt bijvoorbeeld erg veel gebruikt voor skikleding wassen

Kenmerken:

> Hoogwaardige en eenvoudige oplossing die het ademend vermogen en waterafstotendheid doet herleven en verbetert de prestaties. Gebruik Nikwax Tech Wash als waterdichtheidsbehandelingen

> Op waterbasis en door deze biologisch afbreekbare formule bevat het geen fluorkoolwaterstoffen

> Nikwax is een grote speler in veilige, superieure waterdichtheid- en reinigingsoplossingen voor kleding, schoenen en uitrusting.

TX Direct Wash-In

De Nikwax TX Direct Wash-In kan op precies dezelfde manier worden gebruikt als de Tech Wash en kan het ademend vermogen van materialen doen herleven zonder voeringen af ​​te voeren. De TX Direct Wash-in staat bekend als zeer krachtig en gebruik je veelal nadat je Tech-Wash wasmiddel hebt gebruikt om kleding schoon te maken.

Kenmerken:

> De nr. 1 als het gaat om eenvoudig te gebruiken, veilige en superieure wasbare waterdichtheid voor kleding voor nat weer.

> Voegt duurzame waterafstotendheid toe en herleeft het ademend vermogen – in een wasmachine.

> Gebruik Nikwax TX direct wash-in wanneer je regenjas water opneemt. Je regenkleding kan water gaan opnemen wanneer het vies is. Probeer eerst de kleding schoon te maken met Nikwax Tech Wash. Wanneer de kleding vrij nieuw is, of onlangs opnieuw waterdicht is gemaakt, wordt de duurzame waterafstotendheid (DWR) eenvoudigweg nieuw leven ingeblazen door het te reinigen met TX Direct Wash.

Nikwax Down wash wasmiddel

Nikwax Down Wash Direct wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor donsen kleding en brengt een vernieuwend laagje aan. Een uitstekende keuze voor jassen, slaapzakken, truien en verschillende producten met dons of waterafstotende dons. De formule van Nikwax Down Wash behoudt de luchtige en isolerende eigenschappen van donsvullingen tijdens het schoonmaken. Dit veilige wasmiddel op zeepbasis behoudt bovendien de waterdichtheid van al het behandelde dons, voegt waterdichtheid toe aan normaal dons en behoudt de waterafstotendheid van de buitenste stof. De middelen zijn op waterbasis en biologisch afbreekbaar.

Kenmerken:

> Speciale reiniger voor donsen kleding van topkwaliteit

> Slimme formule voor producten die vol zitten met dons of waterafstotend dons

> Het houdt de isolerende eigenschappen van donzen kleding in stand

> Het behoudt en verbetert de waterdichtheid

> Watergebaseerde, biologisch afbreekbare formule

Nikwax Base Wash

Speciaal ontwikkeld om de vezels van synthetische kleding te wassen, houdt NIKWAX Base Wash je kleren geurvrij en ademend. In tegenstelling tot de alom bekende wasmiddelen, laat Base Wash geen residu achter dat de vochtafvoerende eigenschappen van synthetische kleding in gevaar brengt. Houd er rekening mee dat Base Wash niet wordt aanbevolen voor gebruik op kleding met een wolgehalte van 100 procent, daarvoor gebruik je het beste een wolwasmiddel

Kenmerken:

> Reinigt, ontgeurt en remt de vorming van nare geuren op synthetische technische kleding

> Versnelt het drogen en verbetert de afvoer en het ademend vermogen van sportkleding

> Machinewasbestendig; Presteert beter dan huishoudelijke wasmiddelen bij het verwijderen en voorkomen van geuren

> Aanbevolen voor synthetische basislagen en kleding die op de huid aansluit, zoals Under Armour en Dri-FIT

> Watergebaseerd, bederfelijk en bevat geen PFC’s, VOC’s, optische witmakers of bijkomende geuren

Wat is Nikwax en hoe gebruik je het?

Wat is Nikwax?

Nikwax producten helpen jou om je kleding te beschermen tegen natte weersomstandigheden, schoon te maken en verlengen de levensduur. Tevens biedt het impregningsmiddelen van de beste kwaliteit. Je kunt het eenvoudig toepassen op schoenen, jassen en andere uitrusting. Je bespaart enorm veel geld door het gebruik van de middelen, bovenop het grote comfort bij natte weersomstandigheden. 

Gebruiksaanwijzing Nikwax

Je gebruikt Nikwax erg eenvoudig. De middelen zijn toe te passen en te gebruiken in je wasmachine, met een handwas of eenvoudig door de spray te gebruiken. Ieder product bedient een ander gemak en is voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing. Door de waterafstotende vezels van Nikwax wordt water eenvoudig geweerd en ben je verzekerd van een waterdichte stof. Een enorm verschil met een ander wasmiddel!

Waar kan ik Nikwax kopen?

Kies een middel naar keuze op basis van de stof en type kleding en koop eenvoudig een Nikwax product online of bij een ander verkooppunt. Je hebt de keuze uit impregneren, reinigen, conditioneren of met UV protectie. Waterproof maken van kleding is nog nooit zo makkelijk geweest! Last but not least is Nikwax erg goedkoop in aanschaf en verspil je weinig door de fijne gebruiksaanwijzing.

Voordelen Nikwax

Het verschil tussen wasmiddel en Nikwax

De krachtige middelen Nikwax Tech Wash en TX Direct geven een fantastisch resultaat en maken jouw jas, trui of ander type kleding waterdicht, ten opzichte van een traditioneel vloeibaar wasmiddel. Naast de waterdichte werking voor kleding, maakt het ook diep schoon. Bekijk de video voor de grote verschillen van wassen met Nikwax en een traditioneel wasmiddel die niet specifiek zijn gemaakt voor regenachtige weersomstandigheden.