Wat zijn de beste Ariel pods? Reviews en aanbiedingen. 

Deze post is geüpdatet op 01-12-2023.

Ariel pods staan al jaren bekend om de superkrachtige en handige 3 in 1 formule. Met onze selectie van aanbiedingen profiteer je direct van hoge kortingen! Ook hebben wij de Ariel Pods in 2023 uitvoerig getest in onze review.

Dankzij de 3 in 1 formule (wast schoon, verwijdert vlekken en laat stralen) hebben de Ariel waspods een supergeconcentreerde schoonmaakkracht en word je was 100% schoon. Hierdoor bespaar je ook tot een kwart aan wasmiddel.

Er zijn verschillende soorten wascapsules beschikbaar: Ariel pods voor witte was, gekleurde was (color), zwarte was (black), alpine (extra frisse geur) of de samenwerking met Lenor. Zie onze varianten sectie voor verdere toelichting. 

Wil je beste aanbieding en termen van grootste verpakkingen, kies dan voor een Ariel Pods  Giga Pack, VoordeelverpakkingKwartaal of Jaarbox. Zie onze uitgelicht sectie voor meer informatie!

Ontdek hieronder de rest van de aanbiedingen en profiteer van hoge kortingen en gratis thuisbezorging!

Ariel-Pods
Ariel Pods aanbieding

Beste Ariel Pods aanbiedingen: morgen gratis in huis

De volle prijs betalen is niet nodig, er zijn namelijk doorlopend goede deals en aanbiedingen te koop. Online vind je de beste kortingen en voordeelverpakkingen ten opzichte van bijvoorbeeld het wisselende aanbod van bij Kruidvat, Jumbo, AH (albert heijn) en trekpleister. Zo ben je met een jaarvolume verpakking extra voordelig uit per wascapsule en dus ook per wasbeurt. Met onze aanbiedingen verzeker je jezelf van de beste pods tegen de scherpste prijs. Profiteer nu tijdelijk van de beste actuele aanbiedingen!

Let op: de Ariel Pods aanbiedingen en prijzen wijzigen dagelijks.

Welke soorten Ariel Pods kan ik kopen?

Het aanbod is zeer uitgebreid. Voor ieder type was is er een oplossing. Zo hebben alle Ariel pods de 3 in 1 formule, bestaan er capsules voor: witte was, gekleurde was (color)zwarte was (black), de Ariel Pods Lenor touch en Ariel Alpine (extra frisse waslucht.)

Je kiest uit verschillende groottes verpakkingen: 20, 28, 34 of 38 waspods. Er zijn ook grootverpakkingen beschikbaar, met een gigapack (158 capsules), kwartaal (129 capsules) of jaarbox (360 capsules) ga je voor de allerbeste aanbieding en ben je nog goedkoper uit.

Ariel Pods 3 in 1

De Ariel Pods 3 in 1 (ook wel Ariel All in One Pods ) zijn de meest populaire variant en herken je aan de groene doos. De 3 componenten van Ariel 3 in 1 pods staan voor: schoon wassen, vlekken verwijderen en je kleding weer laten stralen! Er zit geen wasverzachter in de pods.

De Ariel 3 in 1 pods zijn zowel geschikt voor witte als gekleurde was. Het is mogelijk om op alle temperaturen te wassen, de was capsules zijn zelfs zo ontwikkeld dat ze op 30 graden nog een moeilijke vlekken eruit weten te krijgen!

Ook geven de Ariel 3 in 1 pods een heerlijke frisse wasgeur aan je kleren. Het is dan ook niet voor niets dat Ariel het meest gekozen merk onder de waspods is!

Ariel Pods Color

De Ariel Pods Color variant is de beste keuze voor je bonte was. De kleuren van je kleding blijven perfect behouden en gaan langer mee. Door de krachtige formule bespaar je ook nog eens wasmiddel. Ariel Pods Color wordt uitstekend beoordeeld en is daarom ook de meest gekozen waspod door vele gezinnen voor gekleurde was.

De Ariel pods color verwijderen uitstekend vlekken, al vanaf de eerste wasbeurt! Dankzij de krachtige formule en de cool clean-technologie is dit ook mogelijk op de laagste temperaturen. Er zijn ook altijd Ariel pods color aanbiedingen beschikbaar, hiermee profiteer je maximaal van korting!

Ariel Pods witte was (original)

Ariel Pods witte was wordt verkocht onder de naam Ariel pods Original en houdt je witte was extra licht van kleur! Je kledingstukken blijven hierdoor langer wit. Sterker nog, met de waspods voor witte was worden je witte kledingstukken zelfs een tikkeltje éxtra wit!

De Ariel pods witte was (original) verwijderen uitstekend vlekken, al vanaf de eerste wasbeurt! Dankzij de krachtige formule en de cool clean-technologie is dit ook mogelijk op de laagste temperaturen. Gelukkig zijn er zijn ook altijd Ariel pods witte was (original) aanbiedingen beschikbaar, hierdoor betaal je nooit te veel!

Ariel Pods black (zwarte was)

Ariel pods black zijn speciaal ontwikkeld voor jouw zwarte was. De krachtige capsules hernieuwen zwarttinten en laten donkere kleuren weer glanzen dankzij unieke vezel verjongingstechnologie.

Ariel Pods black (zwarte was) staat ook wel bekend onder de naam Ariel +Revita black. De capsules verwijderen uitstekend vlekken, al vanaf de eerste wasbeurt! Dankzij de krachtige formule en de cool clean-technologie is dit ook mogelijk op de laagste temperaturen. Gelukkig zijn er zijn ook altijd Ariel pods black aanbiedingen beschikbaar, hiermee profiteer je van maximale korting!

Ariel Pods Lenor unstoppables

Wist je dat Ariel de samenwerking heeft gezocht met een ander bekend merk, Lenor? Met Ariel Pods Lenor unstoppables ben je verzekerd van bundeling van de krachten. Uniek aan deze variant is namelijk de kracht van Ariel met de heerlijke geur van Lenor. De touch van Lenor Unstoppables zorgt voor langdurige frisheid en buitengewone reiniging.

Ariel belooft zelfs met deze samenwerking tot twee keer zoveel langdurige frisheid in je was. De verschillende compartimenten binnen de capsule van Ariel Pods met Lenor komen pas vrij op het juiste moment. Hierdoor biedt het een supergeconcentreerde werking binnenin je wasmachine. Ontdek het nu zelf en bekijk de Ariel pods Lenor unstoppables aanbiedingen! 

Ariel Pods Alpine

De Ariel pods alpine zijn ontwikkeld om een extra frisse alpine geur aan je kleding te geven! Het verschil met de gewone pods is alleen de geur, de reguliere pods van Ariel hebben een “normale” wasgeur terwijl de Alpine pods een frisse langdurige berg (Alpine) lucht aan je kleding geven.

Ariel Pods alpine zijn geschikt voor zowel witte als gekleurde was. De capsules verwijderen uitstekend vlekken, al vanaf de eerste wasbeurt! Dankzij de krachtige formule en de cool clean-technologie is dit ook mogelijk op de laagste temperaturen. Er zijn ook altijd Ariel pods alpine aanbiedingen beschikbaar, hiermee profiteer je maximaal van korting!

Uitgelichte Ariel Pods aanbiedingen

We houden de actuele Ariel waspods aanbieding en deals continu voor je in de gaten en selecteren hier de meest voordelige of opmerkelijke deals, zoals een jaarbox (360 stuks) en voordelige grootverpakkingen. Een aanbieding Ariel Pods gaat vaak gepaard met een Voordeelverpakking. Extra handig want hiermee kun je ook nog eens even vooruit. 

Voordeelverpakking

Altijd voordelig geprijsd

Giga Pack voordeel

Koop bij Kruidvat of Bol.com

Kwartaalbox

Kwartaal lang een voorraad

Jaarbox

Voorraad voor 1 jaar

Je profiteert wekelijks van Ariel Pods aanbiedingen voor extra voordeel op je wasbeurten. Zo zijn er Ariel Pods aanbiedingen in de winkel bij Kruidvat, Albert Heijn en Jumbo. Het Ariel Pods Kruidvat assortiment is echter heel wisselend en doorgaans duurder dan wanneer je het online koopt. Kies bijvoorbeeld voor een Ariel Giga Pack of andere Ariel aanbieding. De scherpste Ariel waspods aanbiedingen vind je echter online bij Bol.com, bekijk het actuele voordeel die je daar krijgt.

Ariel Pods reviews

Onze Ariel Pods review: krachtige reiniging, stralende kleuren en grandioos resultaat!

De Ariel wasmiddel pods staan bekend als voorloper binnen de wascapsules en hebben een fijne 3 in 1 formule. Het testen van Ariel Pods was dan ook een feest en voorrecht en wij nemen je mee in onze ervaring. Voor deze review gebruikten wij een Ariel Pods Color grootverpakking en draaiden we meerdere wasjes op 30 en 40 graden. De samenstelling van de voltooide wasjes varieerde voor een optimale testresultaat. Lees verder voor de resultaten van onze Ariel Pods review, die we trouwens als aanbieding hebben gescoord.

Ariel Pods Review 2023

Ariel belooft met haar pods te besparen op waskosten, vlekken grondig en snel te verwijderen en je kleren weer te laten stralen. Nou, dat hebben we absoluut ervaren! We gebruikten Ariel waspods uit een jaarvolume aanbieding van 158 stuks, zodat we per capsule ontzettend goedkoop uit waren. We waren verbaasd door de krachtige wasresultaten wat uit deze 3 in 1 formule kwam. De dosering was tevens perfect binnen de drie kamers, en het waseffect is ongekend.

Een duidelijk pluspunt volgens ons is de toegevoegde geurbooster aan de pods van Ariel. De frisse geuren die vrijkomen na het gebruik zijn ongekend en allesbehalve dominant. Hierdoor is het een verstandige koop voor vele huishoudens. Witte was bleef meer dan wit en kleuren werden behouden. De diep reinigende formule van Ariel Pods 3 in 1 heeft ons doen verbazen en wij raden de pods dan ook van harte aan. De Ariel capsules zijn met vlag en wimpel door de test gekomen! Ga jij het ook ontdekken?

Emma Janssen – Wascapsules.nl


Wat zeggen anderen?

Naast onze eigen review hebben we ook reviews van andere mensen verzameld. Lees hieronder hun ervaringen!

Ik maak graag gebruik van de pods, omdat het de juiste dosering is en gemakkelijk te gebruiken. Tijdens het testen kwam ik er achter dat je de pods wel goed tussen je was moet leggen, anders lost deze niet goed op en blijft deels tussen de rubbers liggen. Het zit overigens in een fijne verpakking, zo zijn de pods makkelijk op de bergen.

Lieve van der Heuvel

De pods zijn zeer handig in gebruik. Direct de juiste dosering. Na het testen bleek mijn was perfect schoon. Ik zou dit product zeker aanraden aan bekenden. Goede prijs en kwaliteit verhouding.


Sven Winkelman

De verpakking is erg handig, met name door de gemakkelijke sluiting. Hierdoor kunnen kinderen niet snel bij de pods komen. Tijdens het testen van dit product kwam ik erachter dat het makkelijk te gebruiken is door een makkelijke dosering. Wast goed schoon!


Chris Akkerman

Hoe zit het met de duurzaamheid?

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zet Ariel stappen om hun impact op het milieu te verminderen. Hier is hoe Ariel Pods bijdragen aan een groenere toekomst:

  • Minder water: Ariel Pods zijn ontworpen om efficiënt te werken, zelfs bij lage temperaturen, wat leidt tot aanzienlijke besparing in water gebruik.
  • Geconcentreerde formule: Door de geconcentreerde formule van de pods is er minder verpakkingsmateriaal nodig, wat resulteert in minder afval.
  • Oplosbare verpakking: Doordat de verpakkingen volledig oplossen tijdens het wassen blijft er geen onnodig afval over.

Ariel is toegewijd aan het leveren van schoonmaakkracht zonder compromissen te sluiten op het gebied van milieuverantwoordelijkheid.

Wat zijn de voordelen van Ariel Pods?

Ariel Pods zijn enorm efficiënt en deze wascapsules staan bekend als het meest geconcentreerd. Tevens bevat een 3 in 1 pod meer actieve bestanddelen dan Vloeibaar wasmiddel. De voordelen van Arial pods op een rijtje:

  • Met stip op 1: het gebruiksgemak. Geen gedoe met wasmiddel en poeder meer; je hoeft enkel de pod bij je was te stoppen en klaar!
  • De capsules worden geleverd met een handige opbergdoos mét kinderslot
  • Waspods kun je langer bewaren dan wasmiddel
  • De dozen zijn makkelijk op te bergen

Een krachtige wasformule in één capsule, inclusief vlekkenverwijderaar

Zijn er ook nadelen?

Is het dan alleen maar hosanna met Ariel Pods? Nee, dat is niet altijd het geval. Doorgaans betaal je per wascapsule nét iets meer dan wanneer je zelf vloeibare wasmiddel afmeet. Ga er wel vanuit dat 30% van vloeibaar wasmiddel achterblijft in de leidingen. Tevens kun je de prijs per pod flink omlaag brengen door een Ariel grootverpakking aan te schaffen. Wees ook bewust dat je bij een grote lading was af en toe 2 capsules nodig hebt én dat waspods erg schadelijk zijn voor kinderen en je ze dus uit de buurt van kinderen en baby’s moet houden. Mede daarom levert Ariel de capsules in dozen die zijn voorzien van een handig kinderslot!

Ariel giga pack
Goedkope Ariel Pods

Ariel Pods Giga Pack voor extra korting

Goedkoopste Ariel Pods aanbieding

Sinds enige tijd is het mogelijk om een Ariel Pods Giga Pack aan te schaffen met gigantische kortingen. Deze grote doos is rijkelijk gevuld met de Ariel 3-in-1 Pods Color variant. Deze Ariel Pods staan ook wel bekend als de Reveal en Color & Style en zijn een verademing voor je was.

Je koopt een Ariel Pods Giga Pack met 158 pods waarmee je, afhankelijk van je huishouden, tot wel een half jaar of zelfs jaar mee vooruit kunt. Doordat een Giga Pack groots is verpakt ben je extra goedkoop uit en hoef je niet continu weer op zoek naar nieuwe aanbiedingen. Ontdek de verschillende compartimenten van Ariel Pods 3 in 1 en pak je voordeel met een ariel tabs aanbieding!

Hoe gebruik je Ariel Pods 3 in 1?

Deze pods zijn razend populair geworden door het eenvoudige gebruik ervan. In slechts een mum van tijd voeg je de capsule toe aan je, nog lege, wasmachine en kan het wassen beginnen! Je voegt per wasje 1 pod toe aan je was. Dit kan in een lege trommel, of op een gevulde trommel met kleren en bijvoorbeeld extra wasparfum. Bij wasjes groter dan 4,5 kg kun je het beste 2 Ariel Pods gebruiken. Lees hier meer over hoe Ariel Pods te gebruiken in je wasmachine.

ArielPods-kopen

Ariel all in 1 pods uitgelicht

De Ariel all in 1 pods zijn zeer geavanceerd en gewild op de markt. Online vind je namelijk aantrekkelijke aanbiedingen en een zeer uitgebreid assortiment van de Ariel All in 1 pods. Wat maakt de formule zo krachtig, onderscheidend en succesvol? Wij geven je de doorslag en weten zeker dat je de alles in 1 wascapsules na het gebruik in je wasmachine gaat omarmen! Bekijk onze bevindingen…

Formule van Ariel all in 1 pods

De all in 1 formule bestaat maar liefst uit 5 krachtige werkingen binnen 1 capsule. Met Ariel Pods all in 1 ben je verzekerd van de volgende revoluties. 1: Het verwijdert vlekken grondig. 2: Kleding en kleuren gaan weer stralen. 3: Het verfrist je vieze was. 4: Beschermt vezels en stoffen. 5: all in 1 is ontworpen om koud te wassen.

Je hebt slechts 1 capsule nodig om vieze, geurende en muffe kleren weer als nieuw uit de wasmachine te halen. Meer is niet nodig, enkel het gebruik van 1 Ariel all in 1 pod! En de unieke COOL CLEAN-technologie is een enorm pluspunt om koud te wassen en hierdoor flink te besparen.

Herstelt en geeft glans

Dankzij de all in one formule biedt Ariel de diepste en sterkste reiniging. Ariel All-in-1 PODS Original herstelt vezels en stoffen van je kleren en geeft daarnaast ook nog eens een heerlijke glans mee. Dit alles op een duurzame manier en met oog voor het milieu. Ervaar het nu zelf!