Persil Discs

Alle actuele Persil Discs aanbiedingen + Review

Het eerste wat opvalt is de naam; Persil Discs. Waar andere merken kiezen voor pods, gooit Persil het over een andere boeg. De samenstelling is ook uniek en zal je doen verbazen!

Persil Discs biedt als eerste ter wereld een 4 in 1 capsule! We zagen eerder al 3 in 1 pods, zoals die van Ariel, maar met 4 in 1 Pods haal je een nóg mooiere formule in huis! De samenstelling is gebaseerd op grote en vuile wasjes en kent een enorme waskracht.

Met een Persil Discs  aanbieding ben je verzekerd van de beste waspods tegen een fijne prijs! Wij zetten de beste deals dagelijks op een rijtje. Lees ook onze ervaringen met de 4-in-1 discs in de Persil Discs Review. 

Persil-discs-4-in-1
Ariel-Pods-koop

Wat zijn de beste Persil Discs aanbiedingen van dit moment?

Met een Persil voordeelpakket haal je genoeg voorraad in huis en breng je de prijs per wascapsule flink naar beneden. Daarnaast hebben we de beste Persil Discs aanbiedingen van dit moment voor je op een rijtje gezet. Ga je voor Universal of de Color Discs verpakking? Bepaal de hoeveelheid 4 in 1 discs en koop eenvoudig online een Persil Discs aanbieding! Tip: geregeld zijn er online combinatiedeals te vinden waarmee je de discs kunt combineren met wasmiddel.

Onze Persil Discs review: zeer krachtige 4 in 1 waspods met een geweldig resultaat!

Na de vele goede reviews en verhalen die wij kregen, zijn wij Persil Discs 4 in 1 gaan testen voor de populaire varianten Persil Color en Persil Univeral discs. De innovatieve vierkamer deep clean technologie hadden we nog niet eerder gezien en beloofde op voorhand al een ongekende waskracht te brengen. Nergens anders vind je 4 krachten gebundeld in.1 disc. Twijfel je over het kopen van Persil Discs? Lees dan verder voor onze test en persoonlijke ervaringen met dit fijne en verrassende merk.

Persil Discs Review
Doordat de waspods perfect zijn voorgedoseerd en volledig oplossen in de wasmachine, kunnen we niet anders dan razend positief zijn. Het resultaat: een schone was en vlekken verdwenen moeiteloos door de ingebouwde vlekkenverwijderaar. Het wasmiddel binnen de discs zorgde voor extra zachtheid van de vezels. De 4-in 1 formule van Persil Discs zorgt voor een verbluffende vlekverwijderaar, stralende frisheid, schone was en vezelbescherming.

Het feit dat Persil Discs 4 in 1 al gebruikt kan worden in de wasmachine vanaf 20 graden en alsnog betrouwbaar wast, is een groot pluspunt en draagt bij aan een meer ecologische was. Daarnaast belooft Persil met haar Discs een lagere waterconsumptie te produceren dankzij de geconcentreerde formule én minder gebruik van plastic ten opzichte van flessen wasmiddel! Tip van ons: gebruik 1 Persil Disc voor een was tot 4,5 kg en 2 discs voor een was zwaarder dan 4,5 kg.

Welke Persil Discs zijn er te koop?

Kies je voor witte was, gekleurde was en welke hoeveelheid wascapsules kies je? Wij helpen je met de juiste keuze! Of je nu gaat voor Color of Universal, de formule blijft hetzelfde en blijft ons verbazen. Ontdek het zelf!

Persil Discs Color

De nieuwe formule van Persil Discs Color zorgt voor een perfect schone bonte was, langdurige frisheid, stralende kleuren en vezels worden extra beschermd en verstevigd. De Persil waspods voor gekleurde was zijn betrouwbaar en een must have voor je huishouden. Lees verder…

Persil Discs Universal

Persil wasmiddel discs Universal zorgen ervoor dat je witte was zijn intensiteit behoudt. Witte was wassen kan een behoorlijke uitdaging zijn en werd voorheen vaak verafschuwd. Met Persil Discs Universal wordt dit een eenvoudig karwei! Zo heb je altijd een schone was. Lees verder…

Persil Discs Voordeelbox

Een populaire koop is de Persil Discs Jaarbox. Hiermee koop je maar liefst 112 Persil  waspods voor een hele scherpe prijs. Door een grootverpakking in huis te halen ben je verzekerd van de laagste prijs per disc, handig voor als je niet te vaak wilt slepen met zware dozen. Lees verder…

Voordelen Persil Discs

Wat zijn de voordelen van Persil Discs 4-in-1?

Zoals benoemd in onze review bundelen de Persil 4 in 1 capsules maar liefst 4 krachten in 1 disc. Deze Discs zorgen voor een heerlijke schone was door de ingebouwde vlekkenverwijderaar, langdurige frisheid, helder was en een optimale vezelbescherming.

Daarnaast bevatten Persil Discs een verbeterde geur, waardoor je nog langer geniet van een frisse was. Deze geur kenmerken wij als fris en zeer prettig in je huishouden. Je koopt Persil voor je bonte was, witte was of voor al je type wasjes met de Persil Discs Universal. Wanneer je dit fijne merk nog niet eerder hebt geprobeerd, raden wij aan te beginnen met een doosje Persil Discs Color of Universal. Ben je overtuigd? Dan ben je extra voordelig uit met een grootverpakking, zoals een halfjaarbox. 

Het geheim van Persil Discs deepclean

Ontdek zelf het geheim van het nieuwe Persil Discs Deepclean en haal de perfecte 4 in 1 formule in huis! De 4 krachten gebundeld in één sterke capsule zorgen voor een perfect schone was, heldere kleuren, een verrassend lange frisheid en vezelbescherming! Een absolute aanrader om in huis te halen!

Ook benieuwd naar andere populaire waspods merken?