Woca Olie

Woca olie kopen en top aanbiedingen

Een olie die het hout niet alleen verzorgt, maar ook nog eens onderhoudt, dat zijn de kenmerken van Woca olie! Wil jij ervoor zorgen dat het hout van jouw vloer, de meubelen, of kastjes beschermt zijn van onder anderen vuil en beschadigingen? Lees dan snel verder!

Woca olie is een onderhoudsolie. Breng je deze olie aan op jouw houten vloer, dan voorkomt het dat vuil en vocht de vloer beschadigen. Hout blijft een natuurlijk product wat voeding nodig heeft, de olie trekt in het hout wat voldoende voeding voor het hout biedt. Niet al het olie zal volledig in het hout trekken, wat er niet intrekt, werkt als beschermlaag!

Voor ieder houten oppervlakte heeft Woca een product in zijn assortiment! Wij presenteren je de meest gekochte producten. We starten hieronder met de beste woca olie aanbieding, deals en kortingen.

Woca olie
Woca kopen

Woca Olie aanbiedingen en voordeel

Profiteer van de meest voordelige woca producten en de actuele aanbiedingen. Betaal nooit te veel door online een scherpe deal te kopen. Met deze aanbiedingen ben je verzekerd van de beste prijs, en laat je het ook nog eens gratis thuisbezorgen.

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Beste Woca olie producten

Woca olie is te gebruiken op vrijwel alles wat van hout gemaakt is. Denk bijvoorbeeld ook aan kinderspeelgoed, tafels, stoelen, etc. Je hoeft niet van tevoren te kijken of deze olie ook geschikt is voor jouw type hout, het is namelijk geschikt voor alle types. Woca heeft diverse producten in hun assortiment. Wel is het handig om te kijken welk product of olie het meest geschikt is voor jouw situatie. Hieronder noemen we alle mogelijkheden!

Woca Onderhoudsolie

De onderhoudsolie van Woca is bedoelt voor geoliede vloeren. Het zorgt ervoor dat het hout gevoed blijft. Het is verkrijgbaar in de kleuren wit en naturel. Het wordt aangeraden om twee keer per jaar de onderhoudsolie aan te brengen.

Voor een zo goed en mooi mogelijk resultaat kun je het beste de olie aanbrengen nadat de vloer gereinigd is. Wanneer de vloer vet vrij is, en ook vuil vrij, heeft de vloer de meeste kans om de onderhoudsolie zo goed mogelijke op te nemen.

Woca Natural soap

Natural soap en natuurzeep van Woca bestaat uit onder anderen kokos- en sojavetten. Deze vetten zorgen ervoor dat vuil wat op het hout ligt gemakkelijk verwijdert worden. Daarnaast zorgt dit product ervoor dat de vloer minder snel slijt. Het wordt vaak gebruikt voor de verzorging van elk type hout. Deze zeep is geschikt voor onder anderen het verzorgen van de houten vloer, houten meubels, en houten-kinderspeelgoed.

Doordat de natuurzeep extra verzorging biedt, wordt het aangeraden om het regelmatig aan te brengen op de vloer. Het hout heeft in principe niks anders nodig.

Woca Exterior oil

Naast olie voor Interior gebruik, heeft Woca ook exterior olie. Zoals het woord al insinueert, is dit product geschikt voor het hout wat zich buiten bevindt. Denk bijvoorbeeld aan houten terrassen, tuinmeubelen, gevelbekleding, etc.

De exterior olie is watergedragen en droogt snel. De pigmenten die in de olie aanwezig zijn zorgen ervoor dat het oppervlak waar je het op aanbrengt langdurig beschermt is. Zo beschermd deze olie tegen onder anderen mos, algen, groene aanslag, en UV- straling.

Het voordeel van deze olie is dat je hem eenvoudig aan kunt brengen zonder dat je het oppervlak eerst hoeft te schuren. Wel wordt het dan geadviseerd om het hout eerst goed te reinigen met Exterior cleaner. Ook dit product heeft Woca in zijn assortiment.

Woca Intensiefreiniger

Een nieuwe olie laag aanbrengen is één ding, het hout eerst goed schoon maken is een andere. Woca intensiefreiniger helpt jou hierbij. Deze reiniger is gemaakt om olievloeren grondig te reinigen van ongewild vuil. Zodra de vloer schoon is en je de olie aanbrengt, zal dit maximaal kunnen worden opgenomen door het hout.

De reiniger is geschikt voor vrijwel alle hout soorten. In welke verhouding, kun je lezen in de handleiding. Nadat de reiniger is aangebracht op de vloer, en het vuil verwijdert is moet er wel een nieuwe olie laag aangebracht worden. Daarom wordt deze olie vrijwel altijd eenmalig gebruikt, tenzij met een schone lei begonnen wil worden.

Maak je gebruik van deze reiniger dan, geef je het hout de meeste kans om gevoed en beschermt te worden, zonder dat vuil daar tussen kan komen!

Woca Easy neutralizer

Heb je een mooie Eikenvloer? Til je de bloempot eraf, en blijft er een zwarte vlek over? Of wil je jouw kast met metalen pootjes ergens anders neerzetten, maar als je hem weg schuift, zie je de afdruk van waar de poten stonden nog staan? Dan is Woca easy neutraliser het product waar jij naar op zoek bent!

In Eiken zit looizuur wat reageert op bepaalde stoffen die ervoor zorgen dat het hout zwart kleurt. Gebruik je dit product van Woca dan kun je de zwarte vlekken verwijderen.

De neutralizer spray je direct op het zwart geworden oppervlak, vervolgens laat je het dertig tot zestig minuten in werken. Nadat het de kans gehad heeft om in te trekken neem je het met een vochtige doek af. Is het een hardnekkige vlek, dan kan het zijn dat je de behandeling moet herhalen. Na de behandeling hou je een egale houten vloer over!

Andere populaire producten: