Fleuril Wasmiddel

De 18 beste Fleuril wasmiddel aanbiedingen en review

Fleuril Wasmiddel wast krachtig en geeft je schone was een heerlijke geur mee! Het assortiment is tevens een verademing en ab-so-lu-te aanrader!

Fleur je vervuilde kleren weer op met de fijne wasmiddelen van Fleuril! Al ruim 60 jaar belooft dit bekende merk de specialist te zijn in het verzorgen van alle soorten kleren, en dit maken ze keer op keer waar! Tevens staat het bekend om haar scherpe Fleuril wasmiddel aanbiedingen. Sinds kort heeft het merk daar ook de introductie aan toegevoegd van Fleuril Caps waspods.

Lees verder voor onze persoonlijke review en ontdek de beste Fleuril wasmiddel aanbiedingen van dit moment. Doe er je voordeel mee!

Fleuril-wasmiddel
Fleuril-vloeibare-wasmiddel

Beste Fleuril wasmiddel aanbiedingen

De wasmiddelen van Fleuril kennen een doorlopende lage prijs en aanbiedingen scoor je al snel. Kies jouw soort vloeibaar wasmiddel, bepaal een hoeveelheid en koop eenvoudig een Fleuril aanbieding online. Het voordeel loopt snel op doordat je profiteert van hoge kortingen bij grotere afnames, en de verzending is ook nog eens gratis!

Welke Fleuril wasmiddel soorten zijn er te koop?

Van de moeilijkste stoffen tot je lievelingskleren: het assortiment van Fleuril is afgestemd op de verzorging van vezels, zodat kleding nog langer nieuw blijft. We nemen je mee in de meest verkochte vloeibare wasmiddelen van Fleuril.

Fleuril renew & repair

Fleuril vloeibaar wasmiddel Renew & Repair beschermt, vernieuwt en repareert gekleurde kleding tot de oorspronkelijke kleuren. Fleuril Renew & Repair staat zeer goed aangeschreven en laat je was keer op keer weer stralen. De prijzen zijn ook nog eens laag. Lees verder…

Fleuril Care & Condition

Fleuril Care & Condition is het eerste wasmiddel dat vezels repareert en een oplossing biedt voor versleten kleding! Deze unieke formule bewijst zijn kracht in de wasmachine. Fleuril Care & Condition zou eigenlijk in ieder washok moeten staan. Lees verder…

Fleuril voordeel

Fleuril, niet te verwarren met Formil van Lidl, biedt nét dat beetje extra voor je was voor de beste prijs. Met een Fleuril wasmiddel Voordeelverpakking profiteer je van een aanbieding of korting en ben je nóg voordeliger uit! Koop dus meerdere flacons en zorg dat je een hele tijd vooruit kunt voor een fijne prijs. Lees verder…

Onze Fleuril wasmiddel review: herstelde vezels en extra krachtige reiniging!

Het werd de hoogste tijd om Fleuril zelf te testen. We kozen voor deze review de Fleuril  renew & repair lijn, ook wel de Renew Advanced genoemd. Deze lijn wordt speciaal ontwikkeld om actief te zorgen voor je kleding en in het bijzonder gekleurde was. Tevens is Fleuril al meer dan 60 jaar de specialist in het verzorgen van alle soorten textiel. Reden genoeg om zelf Fleuril te testen op het ‘repareren en vernieuwen’ van kleding dus we zijn direct aan de slag gegaan en hebben een review geschreven!

Fleuril wasmiddel review

Goed, we kozen dus voor Renew & Repair en de variant Color & Fiber. We hebben meerdere gekleurde wasjes gedraaid, hier Fleuril aan toegevoegd en extra focus gelegd op een review op basis van hernieuwde kleuren en versterkte vezels. Wat ons direct opviel was een sterke verbetering van elasticiteit van vezels. Het verbeteren en beschermen van kleuren is lastiger om direct te merken en meer een proces dat later opgemerkt kan worden. 

Positief aan deze Fleuril review vonden wij ook dat de fles gemaakt is van 25% gerecycled plastic en de fles zelf maar liefst 100% gerecycled kan worden! Daarnaast is de combinatie van 1. verbetering en bescherming van de kleurintensiteit en 2. versterking en verbetering van de elasticiteit een mooie belofte. Naar onze mening maakt dit merk het dan ook zeker waar en doe je er goed aan om Fleuril Wasmiddel in huis te halen voor al je soorten wasjes!

Ervaring Fleuril wasmiddel

Wat zijn de voordelen van Fleuril vloeibaar wasmiddel?

Onze ervaring met Fleuril Wasmiddel is duidelijk: de fijne wasmiddelen zijn een goede koop en je moet je was absoluut eens Fleuril wasmiddel gunnen. Niet voor niets noemt Fleuril haar wasmiddelen ‘renew and repair’ en ‘Care and condition’. Onze tip is dan ook: ga voor de nieuwe Fleuril ‘renew’ formule met Fibrex-Tech, die je kleding eruit laat zien als nieuw!

Ontdek ook eens de nieuwe Fleuril Caps formule. Deze wascapsules bevatten een krachtige formule en brengen extra gemak aan tijdens het wassen…

Voorkomt pluisjes met Fleuril

Door de nieuwe Fiber technologie van Fleuril haal je een wasmiddel in huis die pluisvorming tegengaat. Hierdoor ben je verzekerd van gladde kleding die steeds weer ongeschonden uit de wasmachine komt!

Populaire vloeibare wasmiddel merken bij andere bezoekers