Over Ons

Welkom bij Wascapsules.nl,

We zijn een website gespecialiseerd in het aanbieden van zowel informatie over producten als product aanbiedingen rondom allerlei huishoudelijke producten. Waarbij we begonnen zijn bij voornamelijk het aanbieden van was gerelateerde producten zijn we reeds uitgebreid om ook vaatwastabletten, shampoo, afwasmiddel, wc papier, koffiecups en pads aan te bieden.

Ons team is altijd op zoek naar de beste huishoudelijke producten op de markt. Met deze mindset kunnen we je garanderen dat we de meest recente informatie hebben over de producten die je op onze website zal tegenkomen. We hopen we je kunnen helpen met het kiezen van de juiste producten en dat je onze website support!

Ons Team

Linda van der Meer

Eigenaar

Linda van der Meer

Hoi! Ik ben Linda van der Meer, het brein achter Wascapsules.nl. Hier draait alles om het testen en selecteren van de beste huishoudelijke producten. Denk aan wasmiddelen, wasverwachter, waspods, koffiecups, vaatwastabletten, niets is te gel. Ik zoek naar topkwaliteit en slimme deals, zodat jij dat niet hoeft te doen. 

Mijn missie? Jouw leven makkelijker maken met producten die echt werken. Verwacht bij ons niet alleen kwaliteit, maar ook handige tips en advies voor alles in en rond het huis. Laat me je helpen om het beste voor jouw huishouden te vinden!

Emma

Content Creator

Emma Janssen

Hoi! Ik ben Emma Jansen, de content creator hier bij Wascapsules.nl. Ik ben dol op alles wat met duurzame huishoudproducten te maken heeft, en die passie zet ik om in creatieve en informatieve content voor jullie. Met mijn achtergrond in digitale marketing en grafisch ontwerp, probeer ik onze producten altijd op een leuke en aantrekkelijke manier te presenteren. 

Of het nu gaat om het schrijven van sprankelende artikelen of het ontwerpen van opvallende visuals, ik zorg ervoor dat alles wat jullie zien, informatief en boeiend is. Ik houd ervan om met ons team te werken en samen de beste huishoudtips en -producten aan jullie voor te stellen. Laten we samen deze huishoudelijke reis aangaan! 🌟

Ali Zemir

Content Creator

Ali Demir

Hi, ik ben Ali Demir, de developer van Wascapsules.nl. Mijn wereld draait om de bits en bytes van onze website. Met mijn expertise in webontwikkeling zorg ik ervoor dat alles achter de schermen soepel verloopt en het er aan de voorkant ook goed uitziet.

Of het nu gaat om snellere laadtijden of een gebruiksvriendelijke interface, ik ben erop gefocust om jouw online ervaring bij ons zo efficiënt en prettig mogelijk te maken. Bij Wascapsules.nl kun je rekenen op een website die net zo betrouwbaar is als onze producten!

Contact

Je kunt ons bereiken via de telefoon, mail, of kom gezellig een keer langs op ons kantoor in Rotterdam!