Amberblokjes

Amberblokjes kopen en de beste geurblokjes aanbiedingen

Amberblokjes zijn momenteel razend populair en niet meer weg te denken in menig huishouden! Ze worden ook wel amber geurblokjes genoemd en kun je op verschillende manieren gebruiken. Wij hebben de beste amberblokjes getest en selecteren alle geurblokjes aanbiedingen…

Amberblokjes gebruik je bijvoorbeeld op een schaaltje in je linnenkast voor een heerlijke frisse geur. Je kunt ze ook laten smelten in een schaaltje door ‘m op de verwarming te plaatsen. Er zijn ook speciale geurbranders te koop. Wist je dat Amberblokjes ontzettend lang meegaan? Wanneer de geur minder is geworden in je linnenkast, doorgaans na een jaar, kun je het geurblokje opbranden. Hierdoor begint het weer aan een nieuw leven, handig! 

Wij hebben meerdere amberblokjes getest. Hieronder vind je de beste amber geurblokjes uit onze test en tevens fijne amberblokjes aanbiedingen. Doe er je voordeel mee!

Amberblokjes
Geurblokjes

Amberblokjes aanbieding en toppers

De absolute toppers vind je hieronder. Wij zijn fan van de geurblokjes en raden het gebruik ervan aan. Door ze eerst op en schaaltje of in een geurzakje in je kledingkast te doen, haal je het maximale uit de geur. Nadat je ‘m als geurblokje hebt gebruikt kun je er iets vanaf halen zodat het weer opnieuw een geur afgeeft. Het schaafsel wat je eraf hebt gehaald kun je weer in een geurbrander plaatsen, of bijvoorbeeld in de stofzuiger!

Bekijk hieronder de beste amberblokjes aanbiedingen van dit moment en onze persoonlijke selectie!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Amberblokjes kopen: populaire producten en onze review

Doordat amberblokjes steeds populairder worden in ons land, breidt het assortiment ook in rap tempo uit. Zo kun je Marokkaanse geurblokjes kopen, maar ook Amber geurblokjes en speciale schaaltjes voor op de verwarming of vensterbank. 

Amberblokjes

Wat zijn amberblokjes, vragen velen zich af. Amberblokjes is eigenlijk de allesomvattende naam voor dit populaire product en heeft tal van fijne functies. De belangrijkste functie is als geurblokje op vele plaatsen in je huis. Vaak begin je met deze functie en geniet je per blokje tot wel een jaar lang van de heerlijke aroma’s. De meest voorkomende geuren zijn natuurlijk amber, maar ook Marokkaans (Marrakech), Jasmijn en andere geuren winnen aan populariteit. 

Naast bovenstaande functies kun je de blokjes ook laten smelten op een warme plek, zoals de verwarming of de vensterbank boven de verwarming. Dit doe je door 1 of meerdere amberblokjes op een schaaltje te plaatsen. Andere populaire plaatsen zijn de auto (tip!) of in de linnenkast voor een heerlijke milde amber geur in je kleding. 

Geurblokjes

Geurblokjes worden vaak in 1 adem genoemd met amberblokjes en dat komt omdat het voornamelijk wordt gebruikt voor de geur. Geurblokjes kennen een makkelijke gebruiksaanwijzing en geven maandenlang een heerlijke geur in een ruimte, zoals je woonkamer. En wordt de geur minder? Dan schaaf je simpelweg wat van het blokje af. Je zult ervaren dat het geurblokje dan weer opnieuw een heerlijke ambergeur afgeeft en het blokje weer als nieuw kan worden gebruikt.

Geurblokjes kun je ook in een speciale geurbrander gebruiker. Je kunt hiervoor het schaafsel wat je eraf schaaft gebruiken, lekker duurzaam dus! Je hoeft deze brander slechts 1 of 2 keer per dag aan te zetten om voldoende geur te verkrijgen in je huis. Heerlijk toch? Ontdek de beste geurblokjes en haal ze goedkoop in huis!

Marokkaanse geurblokjes

Geurblokjes, ook wel amberblokjes genoemd, zijn van origine afkomstig uit Marokko. Hierdoor worden ze ook wel Marokkaanse geurblokjes genoemd. Marokkaanse geurblokjes worden als geurblokje gebruikt, maar ook als parfum op je huid. Door simpelweg de blokjes op de huid te wrijven komt er een geur los op je huid, die lang blijft hangen. Wist je dat de Marokkaanse amberblokjes veelal handmatig worden gemaakt en fijne natuurlijke ingrediënten bevatten?

De Marokkaanse geurblokjes zijn zeer veelzijdig te gebruiken. Hang ze in een geurzakje in je kledingkast, of leg ze op een schaaltje in een ruimte naar wens. Marokkaanse geurblokjes kopen doe je vaak in verschillende musk geuren. Laat je huis, kleding of je huid heerlijk ruiken en haal nu zelf de originele Marokkaanse amberblokjes in huis!

Schaaltje voor amberblokjes

Zoals je hierboven al hebt benoemd worden amberblokjes vooral als geurblokjes gebruikt. Om dit uit te kunnen voeren heb je eigenlijk maar 2 dingen nodig: een verwarming/warmte en een schaaltje voor amberblokjes! Met een speciaal schaaltje zorg je ervoor dat je de aroma die vrijkomt rondom de warme blokjes opvangt. Daarnaast zijn de meeste schaaltjes voor amberblokjes ook nog eens erg trendy en staan ze prachtig in je huis! 

Een geurblokjes schaaltje kopen is mogelijk in verschillende designs. Van een houten schaaltje tot metaal en van aardewerk tot wax. Enfin, wanneer je aan de slag gaat met de blokjes is een amberblokjes schaaltje essentieel. Bekijk het totale assortiment schaaltjes en kies jouw favoriete design wanneer je geurblokjes gaat aanschaffen!

Ook populair in deze categorie…