Amberblokjes en geurblokjes kopen & aanbiedingen

Amberblokjes zijn momenteel razend populair en niet meer weg te denken in menig huishouden! Ze worden ook wel amber geurblokjes genoemd en kun je op verschillende manieren gebruiken. Wij hebben de beste amber blokjes getest en selecteren alle aanbiedingen…

Van oudsher al worden de blokjes vooral gebruikt als huisparfum of parfumblokje. Amberblokjes gebruik je bijvoorbeeld op een schaaltje in je linnenkast of in de woonkamer voor een heerlijke frisse geur. Je kunt ze ook laten smelten in een schaaltje door ‘m op de verwarming te plaatsen. Er zijn ook speciale geurbranders te koop. Wist je dat Amberblokjes ontzettend lang meegaan? Wanneer de geur minder is geworden in je linnenkast, doorgaans na een jaar, kun je de geur blokjes opbranden. Hierdoor begint het weer aan een nieuw leven, handig! De blokjes bevatten tevens geen alcohol zoals zeepjes, waardoor ze zeer mild zijn als parfum op de huid.

Wij hebben meerdere van deze geurblokjes amber getest en nemen je mee in onze review. Hieronder vind je de beste amber geurblokjes uit onze test en tevens fijne amberblokjes aanbiedingen. Doe er je voordeel mee!

Amberblokjes
Geurblokjes

Amberblokjes aanbieding en geuren

De absolute geur blokjes toppers vind je hieronder. Wij zijn fan van deze rage en raden het gebruik ervan in huis zeker aan. Door ze eerst op en schaaltje of in een geurzakje in je kledingkast te doen, haal je het maximale uit de geur. Nadat je ‘m als geurblokje hebt gebruikt kun je er iets vanaf schrapen zodat het weer opnieuw een geur afgeeft. Het schaafsel wat je van een blokje hebt gehaald kun je weer in een geurbrander plaatsen, of bijvoorbeeld in de stofzuiger (TIP)! Je koopt amberblokjes goedkoop online en doet er onwijs lang mee.

Bekijk hieronder de beste amberblokjes aanbieding en onze selectie producten van vandaag.

De producten kunnen dagelijks wisselen.

Welke populaire amberblokjes producten kun je kopen? Lees onze review…

Doordat amberblokjes kopen steeds meer gangbaar is in ons land, breidt het assortiment ook in rap tempo uit. Zo kun je Marokkaanse geurblokjes kopen, maar ook Amber geurblokjes en speciale schaaltjes voor op de verwarming of vensterbank. Dit laatste maakt het gebruik ervan erg makkelijk, je zet simpelweg de verwarming aan en de blokjes geven een heerlijke milde geur af. En het staat ook nog eens luxe en gezellig. Bekijk de verschillende soorten…

Amberblokjes

Wat zijn amberblokjes? Dit vragen velen zich steeds meer af. Het is eigenlijk de allesomvattende naam voor dit populaire product en heeft tal van handige functies in huis en voor je huid. De belangrijkste functie is als geurblokje te plaatsen in je huis. Vaak begin je met deze functie en geniet je per blokje tot wel een jaar lang van de heerlijke aroma’s die vrijkomen in huis. De meest voorkomende geuren zijn natuurlijk amber, maar ook Marokkaans (Marrakech), Jasmijn en andere geuren winnen aan populariteit. 

Naast bovenstaande functies kun je de blokjes ook laten smelten op een warme plek, zoals de verwarming of de vensterbank boven de verwarming. Dit doe je door 1 of meerdere amberblokjes op een schaaltje te plaatsen. Andere populaire plaatsen zijn de auto (tip!) of in de linnenkast voor een heerlijke milde amber geur in je kleding. 

Geurblokjes

Geurblokjes worden vaak in 1 adem genoemd met amberblokjes en dat komt omdat het voornamelijk wordt gebruikt voor de geur. Geurblokjes kennen een makkelijke gebruiksaanwijzing en geven maandenlang een heerlijke geur in een ruimte, zoals je woonkamer. En wordt de geur minder? Dan schaaf je simpelweg wat van het blokje af. Je zult ervaren dat het geurblokje dan weer opnieuw een heerlijke ambergeur afgeeft en het blokje weer als nieuw kan worden gebruikt.

Geurblokjes kun je ook in een speciale geurbrander gebruiker. Je kunt hiervoor het schaafsel wat je eraf schaaft gebruiken, lekker duurzaam dus! Je hoeft deze brander slechts 1 of 2 keer per dag aan te zetten om voldoende geur te verkrijgen in je huis. Heerlijk toch? Ontdek de beste geurblokjes en haal ze goedkoop in huis!

Marokkaanse geurblokjes

Geurblokjes, ook wel amberblokjes genoemd, zijn van origine afkomstig uit Marokko. Hierdoor worden ze ook wel Marokkaanse geurblokjes genoemd. Marokkaanse geurblokjes worden als geurblokje gebruikt, maar ook als parfum op je huid. Door simpelweg de blokjes op de huid te wrijven komt er een geur los op je huid, die lang blijft hangen. Wist je dat de Marokkaanse amberblokjes veelal handmatig worden gemaakt en fijne natuurlijke ingrediënten bevatten?

De Marokkaanse geurblokjes zijn zeer veelzijdig te gebruiken. Hang ze in een geurzakje in je kledingkast, of leg ze op een schaaltje in een ruimte naar wens. Marokkaanse geurblokjes kopen doe je vaak in verschillende musk geuren. Laat je huis, kleding of je huid heerlijk ruiken en haal nu zelf de originele Marokkaanse amberblokjes in huis!

Schaaltje voor amberblokjes

Zoals je hierboven al hebt benoemd worden amberblokjes vooral als geurblokjes gebruikt. Om dit uit te kunnen voeren heb je eigenlijk maar 2 dingen nodig: een verwarming/warmte en een schaaltje voor amberblokjes! Met een speciaal schaaltje zorg je ervoor dat je de aroma die vrijkomt rondom de warme blokjes opvangt. Daarnaast zijn de meeste schaaltjes voor amberblokjes ook nog eens erg trendy en staan ze prachtig in je huis! 

Een geurblokjes schaaltje kopen is mogelijk in verschillende designs. Van een houten schaaltje tot metaal en van aardewerk tot wax. Enfin, wanneer je aan de slag gaat met de blokjes is een amberblokjes schaaltje essentieel. Bekijk het totale assortiment schaaltjes en kies jouw favoriete design wanneer je geurblokjes gaat aanschaffen!

Tip: een schaaltje voor amberblokjes

Essentieel en zeer handig is een amberblokjes schaaltje om de geurblokjes op te plaatsen in je huis. Deze schaaltjes koop je van kunststof, aarderwerk of bijvoorbeeld van hout. Maak van je goedkope amberblokjes een eyecatcher in huis met een speciaal schaaltje voor amberblokjes! Tip: dit is ook heel handig voor het smelten van de geurblokjes op een schaaltje op de verwarming. Hierdoor gaan ze maanden mee.

Amberblokjes schaaltje als decoratie 

Wanneer je amberblokjes in huis haalt, wil je natuurlijk ook dat deze een mooie plek in je huis krijgen. Hiervoor maak je gebruik van een schaaltje in de kleuren en vormen naar wens. Online kun je hele goedkope amberblokjes schaaltjes kopen in de mooiste vormen! Doordat de blokjes ook nog eens verschillende zachte kleuren hebben, vormt het als geheel een mooie toevoeging in je woonkamer. Wist je dat amberblokjes goedkoop in aanschaf zijn? Je hebt al producten onder de €5, waardoor je het laagdrempelig kunt proberen. 

Extra doel van een amberblokjes schaaltje

Wist je dat, naast dat ze geweldig staan in je huis, een schaaltje voor amberblokjes ook nog eens een praktisch doel hebben? De meeste schaaltjes zijn namelijk hittebestendig, waardoor je ze met geurblokjes erop kunt plaatsen op de verwarming. Hierdoor smelten de blokjes en krijg je een heerlijke geur in huis! Tip: gebruik de amberblokjes op een schaaltje eerst als geurblokje. Wanneer de meeste geur verdwenen is, kun je de amberblokjes laten smelten op het schaaltje op de verwarming voor een tweede leven.

Amberblokjes; waar te koop?

De veelgestelde vraag die wij krijgen is: amberblokjes waar te koop? En wat zijn de lekkerste amberblokjes geuren voor in huis? Wij brengen je op de hoogte en willen jou deze ongekende geur blokjes rage laten ervaren! Onze amberblokjes review en ervaring is immers zeer positief. Je kunt amberblokjes kopen in vele soorten en geuren, en online ben je voordelig uit.

Amberblokjes action

Een tijd lang kon je een aantal amberblokjes geuren kopen bij deze bekende winkel, de Action. Action amberblokjes werden verkocht in een beperkte oplage, maar op het moment van schrijven zijn ze weer uit het assortiment gehaald. Het amberblokjes action assortiment wisselt te vaak om blindelings op te kunnen vertrouwen. Jammer!

Sindsdien zijn er tal van merken in dit gat gesprongen en kun je online de meest voordelige en verschillende amber blokjes kopen. Zo kun je kiezen voor meerdere geuren, maar ook een voordeelverpakking met meerdere geuren! Je plaatst een amber blokje op een willekeurige plaats in huis, maar bij voorkeur in een niet al te grote ruimte. Ontdek het zelf!

Ook populair in deze categorie…