Frosch kopen

Frosch aanbiedingen en populaire producten

Frosch is een populair wasmiddel, maar eveneens aanbieder van tal van krachtige schoonmaakmiddelen en reinigers. De producten zijn milieuvriendelijk, van biologische oorsprong maar bovenal zeer krachtig!

Waar het merk oorspronkelijk groot werd met biologische wasmiddelen, biedt Frosch nu ook allesreiniger, wasverzachter, afwasmiddel, badkamerreiniger, keuken reiniger en meer! Verderop vind je de meest populaire producten van Frosch.

De reinigers staan bekend om haar biologische aard en krachtige werking, maar zeker ook om de scherpe en lage prijzen. We selecteren doorlopend de beste Frosch aanbiedingen en testen de producten zelf. Frosch is zacht voor het milieu, maar ook de huid en oppervlaktes. Ontdek nu zelf de 100% recyclebare en milieuvriendelijke producten van Frosch!

Frosch
Frosch Ossengal

Top producten en Frosch aanbiedingen 

Vergeet de dure biologische producten die je veelal tegenkomt, Frosch biedt scherpe aanbiedingen, deals en voordeelverpakkingen! Doordat het assortiment enorm uitgebreid is, kun je flink uitpakken met Frosch wasmiddel, wasverzachter, afwasmiddel, vele reinigers en meer. Wij selecteren alvast de top aanbiedingen van Frosch.

Top producten van Frosch

Wasmiddel

Frosch wasmiddel is een bekende speler in de wereld van wasmiddelen en kent een fijne en krachtige werking. De herkenbare groene flessen zijn 100% recyclebaar en worden veelal in flessen van 1,5 liter geleverd. Hierdoor kun je een hele tijd vooruit met Frosch wasmiddel. Met hypoallergene eigenschappen en verregaande dermatologische testen ben je verzekerd van een wasmiddel die veilig is voor je huid. Nieuw is de Frosch wasverzachter, om het wasfeest compleet te maken!

Gevoelige huidtypes zijn geen enkel probleem met Frosch wasmiddel, vanwege de veilige samenstelling. Tevens zijn de geuren verbluffend en de ingrediënten milieuvriendelijk. Wanneer je op zoek bent naar een ecologisch wasmiddel die moeiteloos vlekken en geuren uit je was verwijderd, dan is Frosch wasmiddel een uitkomst. Ook babykleding wassen wordt aangeraden met Frosch, vanwege de milde formule!

Afwasmiddel

Wederom in de herkenbare groene flacons ervaar je met Frosch afwasmiddel een glansrijk resultaat. Wij schreven eerder al onze bevindingen over verschillende soorten afwasmiddel, maar Frosch was een nieuwe speler voor ons. De formule is wederom veilig en krachtig, een prachtige combinatie. Tevens viel ons de scherpe prijzen op, vooral wanneer je een grootverpakking Frosch afwasmiddel inkoopt. Hierdoor ben je per flacon extra voordelig uit.

Met name de afwasmiddel Sensitive is een prachtige koop. Dit ecologische afwasmiddel van Frosch gaat uitdroging van de huid tegen en de ingrediënten zijn van plantaardige afkomst. Je vindt geen parfum, kleurstoffen of andere toevoegingen in het middel, de kans op allergische of vervelende reacties is hierdoor nihil. Het milieuvriendelijke Frosch afwasmiddel koop je in een fles van 500ml die wederom 100% recycleerbaar is. Een topper!

Allesreiniger

Dat je vele huishoudelijke producten in huis kunt halen van dit fijne merk vertelden we je eerder al. Zo staat Frosch ook bekend om een krachtige allesreiniger. In de varianten Anti-kalk en Green lemon koop je een Frosch allesreiniger in flacons van 1 liter. Met de anti kalk formule geniet je van een schoon sanitair en stralende keuken zonder kalk. Met Frosch allesreiniger Green Lemon profiteer je van intensieve reiniging van alle soorten vloeren en andere oppervlaktes.

De formule is samengesteld met azijn, waardoor Frosch allesreiniger op natuurlijke wijze alle soorten kalk, vuil, zeep en andere viezigheid verwijdert. De reiniger laat geen residu na en is tevens zeer geschikt voor je wasbak, kookplaat, het aanrecht en vloeren. Frosch allesreiniger is een ecologische keuze (uiteraard) en koop je zeer voordelig online.

Meer Frosch producten

Naast wasmiddel, afwasmiddel en allesreiniger is het assortiment erg uitgebreid. Zo koop je tegenwoordig online ook Frosch badkamerreiniger, vaatwastabletten, wasverzachter en keukenreiniger. Alle producten kennen een herkenbare formule die mild is voor je huid, kleding of oppervlaktes in huis en zeer ecologisch zijn samengesteld. De verpakkingen zijn 100% recyclebaar of gemaakt van recyclebare materialen. Je zorgt dus niet alleen goed voor je huishouden, maar ook voor het milieu en de wereld om je heen.

Last but not least raden we Frosch Ossengalzeep aan. Over Ossengalzeep schreven we eerder al een review en ook Frosch Ossengal kan toegevoegd worden aan populaire producten die door ons zijn getest. De Ossengalzeep van Frosch gebruik je tegen zeer hardnekkige vlekken en is kleur- en vezelvriendelijk. Het is uitermate geschikt voor zowel witte was als bonte was en kent geen geur- en kleurstoffen. Wij raden het gebruik van Frosch schoonmaakproducten absoluut aan en zijn enthousiast!