Biotex kopen

Biotex kopen – top 18 aanbiedingen en review

Sinds jaar en dag zijn Biotex groen en blauw dé oplossing tegen vlekken en hardnekkig vuil in je kleding. Het tast daarbij de stof en kleuren niet aan en dringt diep door in de vezels! Bekijk de beste producten, aanbiedingen en lees de Biotex review.

De producten van Biotex wasmiddel zijn al sinds de jaren 60 een vertrouwde koop. Het merk staat bekend om het verwijderen van vlekken uit kleding op een natuurlijke manier met de blauwe en groene Biotex varianten. Hiervoor wordt geen bleek gebruikt en werkt direct in op het vuil. Je gebruikt Biotex vlekverwijderaar voor de handwas en machinewas. Je koopt het populaire product zowel in vloeibare als poedervorm, ook wel Biotex Groen en Biotex Blauw.

Om je te voorzien van de beste producten en prijzen, hebben we deze vlekverwijderaar en wasmiddel in één uitvoerig getest. We schreven een Biotex review en hebben de beste Biotex vlekkenverwijderaar aanbiedingen op een rijtje gezet!

Biotex Groen
Biotex Blauw

Beste Biotex aanbieding en voordeelverpakkingen

Online een Biotex aanbieding kopen zorgt ervoor dat je verzekerd bent van de beste prijs. Doorlopend vind je een goedkope deal en wij selecteren wekelijks de beste Biotex aanbiedingen. Deze populaire vlekverwijderaar is tevens goedkoop in gebruik doordat zowel de pakken als flacons lang mee gaan. Bekijk hieronder de absolute top producten en kies voor blauwe of groene Biotex kopen. 

Biotex vlekverwijderaar kopen: van waspoeder tot vloeibaar wasmiddel

De krachtige aanbieder van vlekverwijderaars maakt het de consument makkelijk met een overzichtelijke lijn producten. Je koopt de wasmiddelen goedkoop en eenvoudig online in de handwas varianten Biotex Groen, Biotex Blauw en vloeibaar in de variant Biotex Vloeibaar Groen. Maar wat zijn de verschillen tussen biotex groen of blauw? En welke raden wij aan? We nemen je mee in de krachtige wereld van Biotex soda en geven tips wat het beste bij jouw situatie past…

Biotex groen

Biotex Groen is bij uitstek de meest verkochte vlekkenverwijderaar, welke ook wel bekend staat als Biotex  waspoeder Handwas & Inweek. De groene Biotex Handwas & Inweek variant is specifieke ontworpen voor de makkelijke en snelle handwas die je liever niet in de machine doet. Het vuil wordt snel aangepakt door het  biologisch enzymcomplexzonder, zonder kleuren en stoffen aan te tasten!

Biotex blauw

Met Biotex blauw, ook wel Voorwas & Waskrachtversterker, ga je vuil en vlekken te lijf die nét wat meer aandacht nodig hebben. Blauwe Biotex gebruik je dan ook als handwas voordat je de kleding in de hoofdwas doet. Na behandeling met Biotex Blauw Voorwas gebruik je een regulier wasmiddel of waspods in je wasmachine en verdwijnen vlekken met het grootste gemak!

Biotex vloeibaar

Wil je liever niet met waspoeder aan de gang, dan biedt het populaire merk nu ook Biotex Vloeibaar wasmiddel voor het verwijderen van vlekken. Met een flacon Handwas & Inweek Vloeibaar laat je het middel kort inweken in lauwwarm water zodat het doordringt tot de vlekken. Vervolgens leg je het, zonder na te spoelen, bij je hoofdwas en wordt het vuile werk voor je opgeknapt met vloeibare Biotex. Makkelijk toch? Bekijk de prijzen!

Biotex review: fijne focus op vlekken met behoud van de kwaliteit!

Biotex is een bekende en krachtige vlekverwijderaar. De substantie wordt gebaseerd op basis van enzymen en er wordt geen bleek toegevoegd. Al vanaf de jaren 60 is het merk een waar begrip in vele huishoudens op het gebied van het verwijderen van de diepste vlekken in kleding. De formule is doorlopend verbeterd, zodat geen vlek het overleeft. Tevens zijn de producten uitgebreid met handige, effectieve Biotex soda vlekkenverwijderaars voor elk soort vlek, op elk moment. Er zijn nou eenmaal vlekken die niet weg te krijgen zijn, zelfs met het beste wasmiddel. 

Biotex Review

Biotex is de oplossing en dat vroeg om een uitgebreide review! We hebben alle 3 de producten getest en onze ervaringen zijn niet mals, in positieve zin. Met de Bio tex waspoeders voor handwas en inweek creëren we een veilige en vooral natuurlijke behandeling van de kleding, en dit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de vezels. Het wasmiddel voor de handwas drong namelijk snel in en pakte het vuil direct aan. Afhankelijk van de temperatuur van het water was de inwerktijd ook nog eens ontzettend kort!

Voor kleding met extra vettige en diepe vlekken gebruikten we Biotex Blauw voorwas met een waskrachtversterker. Na deze voorwas en het gebruik van een regulier wasmiddel werden de kleren weer ongekend schoon. Nóg makkelijker vonden wij de Biotex vloeibaar groen. Met dit wasmiddel heb je bijna geen omkijken meer naar je vuile was en ruikt je kleding ook nog eens heerlijk, 2 in 1! Biotex vloeibaar is niet geschikt voor wolwas, leer en zijde. Dompel je wasgoed helemaal onder, was het met handwas of in de wasmachine en spoel het grondig uit. Wat een waskracht! Koop Biotex blauw of groen!

Biotex groene aanslag

Groene aanslag verwijderen met Biotex?

Door de krachtige werking van Biotex Soda biedt het merk meer dan alleen het verwijderen van vlekken uit kleding. De producten worden namelijk ook veelvuldig gebruikt als groene aaslag verwijderaar. De formule op poederbasis is dan ook uitermate geschikt voor allerlei soorten vlekken. Het is dan ook zeker mogelijk om met Biotex groene aanslag in je tuin te verwijderen. 

De algen worden eenvoudig verwijderd en het terras wordt binnen no-time weer groenvrij. Je kunt Biotex Groen verdunnen met water (lauw) en vervolgens over de tegels gieten. Laat het even inweken en gebruik daarna een bezem om de Biotex in de groene aanslag aan te brengen. De groene aanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon vanwege de krachtige werking van de soda. Verwijder je groene aanslag met Biotex groene soda! Biotex tegen groene aanslag zal je doen verbazen.

Ook populair in deze categorie: