Sneller drogen

Waslijn kopen om kleding te drogen – top producten

Je was ophangen zonder al te veel gedoe, het zo op kunnen hangen dat het niet de hele dag in de woonkamer in de weg staat, je hebt volledige vrijheid over hoe en waar je was droogt wanneer je een waslijn koopt!

Wassen doen we al eeuwen, van in de rivier met de hand, naar wasautomaten die de was voor ons doen. Het drogen van de was doen wij mensen het liefst door de kleding op te hangen binnen of bij mooi weer in de buitenlucht. Wanneer je je was ophangt blijft het immers langer mooi dan wanneer je het iedere keer in de droger stopt.

Naast dat je was niet alleen mooier blijft scheelt het gewoon ook in je portemonnee. De droger staat minder vaak aan, en zo bespaar je een hoop energie kosten. Wil je je was ophangen? Dan is het wel zo fijn om daar iets voor te hebben zodat niet je hele kamer versierd is met t-shirts of broeken. De meeste mensen hangen hun was daarom aan een daarvoor bestemde waslijn.

Waslijn
Waslijn kopen

Waslijn aanbiedingen en de beste merken

Scoor een waslijn of drooglijn voor thuis nu voor de beste prijs. Wij hebben verschillende producten en merken getest en selecteren hieronder de producten met de beste prijs/kwaliteit verhouding volgens onze persoonlijke ervaring. De waslijn producten variëren doorlopend en tevens worden er continu nieuwe drooglijn merken gelanceerd. Bekijk het actuele aanbod en koop jouw waslijn goedkoop online!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Welke waslijn producten kun je kopen?

Er zijn verschillende soorten waslijn systemen beschikbaar. Zoals je van ons gewend bent hebben we een lijstje voor je samengesteld met het handigste product en de benodigdheden.

Waslijn uittrekbaar

Koop je een uittrekbare waslijn? Dan koop je een tool die ideaal is wanneer je niet al te veel ruimte hebt. Je monteert de drooglijnen aan de wand. Vaak is er een kastje die je bevestigt aan de muur waar het draad in opgerold zit. Zodra je het de was op wilt hangen trek je het wasdraad eruit. Dit bevestig je aan de andere kant van een muur bijvoorbeeld waardoor de draad gespannen blijft. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de was er aan op te hangen.

Is de was volledig droog op de lijn? Dan kan je het draad weer in laten rollen. Het neemt weinig tot geen ruimte in beslag. Wij raden een uittrekbare waslijn van harte aan wanneer je snel en gemakkelijk aan de slag wilt! Bekijk alle producten die er online te koop zijn…

Waslijn draad of een drooglijn

Bij deze variant hang de was zelf aan een draad. Dit wordt ook wel een waslijn draad of drooglijn genoemd. Dit draad is zo gemaakt dat het de kleding niet beschadigt wanneer je het er aan op hangt. Vaak is zo’n draad gemaakt van staaldraad en heeft het een kunststof coating. Je kleding is dus beschermt tegen roest en verkleuring.

Een waslijn draad kun je vaak in verschillende kleuren, lengte en dikte krijgen. Afhankelijk van jouw situatie kun je dan kiezen wat het beste bij jou past. De meest voorkomende kleuren zijn wit en zwart.

Bekijk de meest gangbare drooglijn en draad merken en doe er je voordeel me!

Waslijn spanner

Wil je de was op verschillende plekken kunnen ophangen in huis of buiten? Dan biedt een waslijn spanner de uitkomst. De draadspanner is namelijk een handige tool waarmee je het wasdraad kunt spannen op je balkon of in de tuin.

Je bevestigt de spanner ergens aan bijvoorbeeld een muur. Het wasdraad bevestig je aan de spanner aan beide kanten. Vervolgens kun je het wasdraad zo strak en zo los laten hangen als je zelf wilt.

Het voordeel van een spanner is dat je heel eenvoudig het wassysteem ergens kunt bevestigen en weer los kunt maken. Het hangt dus niet constant in de weg. Schijnt de zon dan hang je je was buiten. Regent het dan span je je waslijn eenvoudig binnen.

Waslijn voor buiten kopen, zoals in de tuin of op het balkon

Je was in de frisse buitenlucht laten drogen, is zowel voor de kleding zelf als voor jou het aller fijnste. Voor een buiten waslijn kun je ook kiezen uit verschillende ophangsystemen. Zo kun je kiezen voor een waslijn met palen of een waslijn die je op de muur bevestigt. Echter is het ene systeem wel makkelijker van plek te veranderen dan de andere. Het fijne van beide systemen is dat ze te verplaatsen zijn en je de waslijn naar wens op een plek kunt plaatsen. Een waslijn buiten in de tuin is vooral bij droog weer natuurlijk een natuurlijke en duurzame manier van drogen en populair.

Maar welk systeem kies je? Zo kun je je voorstellen dat wanneer je iets aan een muur bevestigt je geen zin hebt om iedere keer de bevestiging los te maken om het vervolgens weer ergens anders op te hangen. De waslijn palen kun je makkelijker uit de grond halen en weer opnieuw ergens anders buiten in de grond neerzetten. De waslijnen op palen of met bevestiging zijn in diverse maten verkrijgbaar, de kleinere zijn ideaal wanneer je een balkon hebt, of vaak op de camping staat. Kies voor gemak, zodat je ook bij slecht weer of in de winter eenvoudig en snel je waslijn van buiten naar binnen kunt verplaatsen.

Vind je het fijn om de was zowel binnen als buiten te kunnen laten drogen? Dan zit je met alle bovengenoemde systemen helemaal goed. Het belangrijkste vooral is om te kijken hoe gemakkelijk je het systeem wilt kunnen verplaatsen, en hoe groot je wilt dat het is. Houdt er rekening mee dat wanneer het buiten waait je wel een systeem moet hebben wat sterk genoeg is en niet omwaait iedere keer wanneer er een zuchtje wind langs komt. Nog niet zeker van de waslijnen zoals hierboven genoemd? Dan adviseren wij je om het gewoon te proberen en je te laten overtuigen van dit handige product.

Ook populair in deze categorie: