Mini Wasmachines

Beste Mini Wasmachine kopen en aanbiedingen

Een mini wasmachine is ideaal voor kleine ruimtes in huis en voor op de camping. Kleine wasjes worden snel en krachtig gewassen en zo geniet je weer van een schone was.

Met een mini wasmachine kun je tot 4,5 kg tegelijk wassen en worden kleding en handdoeken snel en krachtig gewassen. De mini wasmachine is aan een ware opmars bezig door de lage prijzen en het gemak dat het met zich meebrengt. Er zijn veel verschillende soorten en maten mini wasmachines, wij gingen op onderzoek uit en selecteerden de beste mini wasmachines van dit moment.

Je koopt een mini wasmachine of een camping wasmachine erg voordelig en laat de machine gratis thuisbezorgen. Ontdek onze ervaring en review van de mini wasmachine en de beste aanbiedingen.

Beste mini wasmachine
Mini wasmachine

Wat zijn de beste Mini Wasmachine aanbiedingen?

De prijzen van een kleine wasmachine liggen uiteraard fors lager dan een normale wasmachine. Hierdoor vind je tegenwoordig op vele campings, studentenkamers en andere kleine ruimtes zo’n mini wasmachine. Wij hebben de meest voordelige mini en camping wasmachines op een rijtje gezet, doe er je voordeel mee!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Beste Mini Wasmachines

Er zijn veel verschillende mini wasmachines op de markt verkrijgbaar. Iedere wasmachine heeft zo zijn eigen kwaliteiten en gebruikersgemak. Er zijn al veel mensen overtuigd van de mini wasmachines en ze worden overal mee naartoe genomen. Bij het aanschaffen van een mini wasmachine raden we aan om eerst bij jezelf na te gaan waar je hem voor gaat gebruiken. Het fijne van de machines is ‘Een kind kan de was doen!’

Maar wat zijn de beste keuzes? Ontdek onze selectie van de beste mini wasmachines!

1. Mini wasmachine met centrifuge

De mini wasmachine met centrifuge is een ideaal maatje om mee te nemen op reis of bijvoorbeeld voor in je studentenkamer. De wasmachine zorgt er niet alleen voor dat je was schoon wordt maar heeft ook een centrifuge gedeelte waardoor de was sneller droog is. Hij bestaat dus uit twee trommels.

Vaak is er een timer ingebouwd in de mini wasmachines met centrifuge dit zorgt ervoor dat je de wasmachine zelf in kan stellen. Hoelang het wassen duurt, bepaal jij. De wasmachine stopt automatisch. Mocht je meer was hebben dan je machine aankan dan kun je het na elkaar wassen. De verschillende wasbeurten kunnen in hetzelfde sop gewassen worden. Zo bespaar je water en zeep.

Deze mini wasmachine met centrifuge is verkrijgbaar in verschillende maten en van verschillende merken. Mocht je geïnteresseerd zijn in het aanschaffen van een dergelijke wasmachine is het handig om eerst na te gaan waarvoor je hem wilt gebruiken. Is het voor intensief gebruik dan kun je wellicht beter een mini wasmachine met centrifuge kopen die wat groter is en meer wattage aankan.

2. Mini wasmachine opvouwbaar

Zoals de naam al zegt, is deze mini wasmachine niet alleen klein maar ook nog eens opvouwbaar. Kom je regelmatig op afgelegen plekken of wil je het gemak hebben om snel een T-shirt of sokken te wassen dan is dit misschien wel de wasmachine voor jou.

Deze opvouwbare mini wasmachine vouw je uit tijdens gebruik. Er zit een klein motortje in die ervoor zorgt dat je was schoon uit de machine komt. Je hoeft er alleen water, zeep en de kledingstukken in te doen.

Houd bij de aanschaf van zo’n wasmachine wel rekening met de kwaliteit van de batterij. Er zijn mini opvouwbare wasmachines verkrijgbaar met een batterij die tot 24 uur mee gaat. Dit type mini wasmachine heeft meestal ongeveer de capaciteit om 1kg aan was te draaien per keer.

3. Camping wasmachine

De camping wasmachine is ontworpen om mee te nemen op reis en dan vooral naar de camping. Sta je regelmatig op de camping en wil je snel kunnen wassen dan is dit de keuze voor jou. Met deze wasmachines kun je tussen de 2kg en 4.5kg was per keer wassen, een fijn formaat voor op de camping of als je op doorreis bent!

Een camping wasmachine is zeer handzaam en licht. Daarnaast kun je deze wasmachine overal gemakkelijk op aansluiten. Je hebt geen vaste wateraansluiting nodig. Het water stop je zelf in de camping machine.

Net als de bovengenoemde wasmachines verbruikt ook deze mini machine voor op de camping weinig stroom en water. Gebruik je natuurlijk afbreekbare zeep dan kun je de was naast je camper, tent of caravan laten draaien, zodra de timer afgelopen is, stopt hij vanzelf. Ideaal!

Camping wasmachine, reviews en ervaringen

Mini wasmachine met centrifuge

Tijdens de lunch sprak ik af met een vriendin. Ik vertelde haar dat mijn dochter binnenkort op kamers gaat en we opzoek waren naar een wasmachine. Het is een echte studentenkamer met weinig ruimte waar geen ‘normale’ wasmachine in past. Ze vertelde mij over de mini wasmachine met centrifuge. Ik had hier nog nooit van gehoord en ging opzoek. Dit kon wel eens de oplossing zijn. Na levering direct geprobeerd, mijn dochter en ik stonden versteld van het resultaat en gebruikers gemak! 

Opvouwbare mini wasmachine

Ik ben vaak op zakenreis in het buitenland. De was doen is nooit mijn hobby geweest. In iedere stad moeten zoeken naar een wasserette waar ik mijn ene polo of twee paar sokken kan wassen, was ik snel klaar mee en hier was tevens weinig tijd voor. Online kwam ik de mini opvouwbare wasmachine tegen en koos ik een populair merk met goede beoordelingen. De opvouwbare mini wasmachine gaat nu standaard mee in mijn reistas en neemt zeer weinig ruimte in beslag!

Camping wasmachine

Mijn man en ik gaan elk jaar naar de camping en niet alle campings hebben wasserettes. Tevens vinden we deze machines vaak niet erg hygiënisch of zijn ze veel te groot voor de kleinere was. Vorig jaar stonden we naast een stel die een camping wasmachine bij zich hadden. Ze waren zo vriendelijk om ons kennis te laten maken met deze camping wasmachine. We hebben er een aantal T-shirts in gewassen die er schoon en fris uitkwamen. Thuis hebben we direct onze eigen besteld en gaat hij deze zomer mee!