Stapelkit tussenstuk kopen

Stapelkit tussenstuk voor wasmachine en droger

Nederland kent prettige zomerse temperaturen en doorgaans natte winters. Dit heeft invloed op hoe makkelijk en snel je was droogt nadat het uit de wasmachine komt. Wanneer we bij de meeste Nederlanders een kijkje in huis nemen, zien we al snel dat er zowel een wasmachine als een droger in het washok te vinden is. 

Ook wanneer we hier eigenlijk weinig ruimte voor hebben is het ons waard om beide machines te hebben en te gebruiken. Ben jij het zat dat je je amper kunt keren in het washok doordat er niet alleen een wasmachine, maar ook een droger staat? Heb je wel voldoende ruimte, maar gebruik je die ruimte liever voor iets anders? Dan is en tussenstuk voor je wasmachine en droger waarschijnlijk de oplossing voor bij jou thuis! Dit noemen we ook wel een tussenstuk. 

Wij zijn op onderzoek gegaan naar het beste tussenstuk voor je wasmachine en droger. Ontdek alle soorten, de beste stapelkit aanbieding en meer…

Tussenstuk wasmachine droger

Beste tussenstuk voor wasmachine en drogers & aanbiedingen

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

2 types van een tussenstuk voor wasmachine en droger

Er bestaat zoiets als een tussenstuk en een stapelkit. Dit zijn beide ontwikkelde producten waarbij je de wasmachine op de droger kunt zetten of visa versa. Wanneer de wasmachine centrifugeert, of de droger zijn best doet om het laatste beetje vocht uit de was te kloppen, zorgen de stapelkit of het tussenstuk ervoor dat de bovenste van de twee machines op zijn plek blijft en er niet afvalt.

Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat wanneer de beide machines op elkaar gestapeld worden je een hoop ruimte bespaard.

1. Tussenstuk met uitschuifbaar werkblad

Een tussenstuk met uitschuifbaar werkblad lijkt erg veel op een stapelkit. Het verschil zit hem voornamelijk in het design. Het tussenstuk is net zo groot als de machines en het werkblad schuift in zijn geheel uit. De werkbladen zijn daardoor vaak groter dan wanneer je een stapelkit aanschaft met een lade.

2. Stapelkit met lade van aluminium

Zoals hierboven omschreven is een stapelkit met lade vaak iets kleiner dan een tussenstuk met uitschuifbaar werkblad. De lade van de stapelkit zit in de kit verwerkt en deze trek je er als het waren uit. Is de lade gemaakt van aluminium dan kies je voor een stevige lade waar je gemakkelijk iets op kunt zetten, ook als het wat zwaarder weegt.

De stapelkit en het tussenstuk zijn beide geschikt voor tussen de wasmachine en/ of de droger.

Waarom kiezen voor een stapelkit of tussenstuk met lade of uitschuifbaar werkblad?

De reden dat mensen kiezen voor een stapelkit of tussenstuk is waarschijnlijk wel duidelijk na het lezen van het bovenstaande. Het is een manier om beide machines veilig boven elkaar te zetten. Maar wat is nu het voordeel van een lade of uitschuifbaar werkblad?

Het voordeel is dat je er dingen op kunt zetten. Heb je bijvoorbeeld de wasmachine op de droger staan dan kun je je de gevulde wasmachine op het werkblad of de lade zetten. Je doet de wasmachine open en je kunt gemakkelijk de was in de trommel doen. Er zijn ook lades en werkbladen wat eruit ziet als een klein droogrek. Je kunt de was eraan ophangen en laten drogen.

Daarnaast kan het ook prettig zijn wanneer je de was uit de droger haalt, dat je een plek hebt waar je het gelijk kunt opvouwen. De was kun je eenvoudig op het werkblad opvouwen. Je haalt simpel weg de droger leeg en doet de was in een mand. Zodra je het werkblad of de lade uitschuift kun je de kledingstukken hierop opvouwen. Ideaal wanneer je de was snel weg wilt hebben en niet van hot naar her wilt lopen met alle kledingstukken. Alles kan nu op één en dezelfde locatie.

Tip

Houdt er wel rekening mee bij het aanschaffen van een tussenstuk of stapelkit dat je de juiste maat koopt die bij jouw machine past. 

Sommige sets zijn zo ontwikkeld dat het alleen past wanneer de droger dezelfde maat heeft als de wasmachine. Kijk hier dan ook even goed naar voor je de inhoud van jouw winkelwagen afrekent bij de kassa. 

Een kind kan de was doen!

Na het lezen van het bovenstaande hoop ik dat het duidelijker is wat een tussenstuk en een stapelkit voor de wasmachine en droger zijn, en waarom mensen deze aanschaffen met een lade of werkblad. Het fijne van deze producten is dat je dus niet de droger het huis uit hoeft te doen wanneer je weinig ruimte hebt. Het tussenstuk of stapelkit geeft jou je ruimte weer terug en helpen je ook nog eens een handje met de wasmachine vullen of de kleding opvouwen. Een kind kan de was doen!

Ook populair op deze website: