Wasmachine verhogers

Beste Wasmachine verhoger aanbieding en merken

Een wasmachine verhoger of sokkel vult onbenutte ruimte op rondom de wasmachine en wordt ook wel als een wasmachine ombouwmeubel verkocht. Met een wasmachine verhoger kun je ruimte onder de wasmachine creëren, enorm effectief dus!

Een wasmachine of koelkast verhoger is een geweldige manier om extra ruimte toe te voegen aan uw kleine wasruimte. Ze houden de vloerbedekking veilig en worden ook verkocht als ombouwmeubel voor de wasmachine, alsmede een wasmachine sokkel. Het is een ideale toevoeging in de wasruimte!

Wij testen doorlopend de beste sokkels en verhogers voor wasmachines en selecteren de beste modellen voor thuis. Bekijk de beste wasmachine verhogers en haal jouw verhoger in huis!

Wasmachine verhoger
Wasmachine verhoger kast

Beste wasmachine verhogers en aanbiedingen

Profiteer van de beste merken en aanbiedingen wasmachine verhogers. Creëer extra ruimte in huis door de verhogers, lades en compartimenten van een wasmachine kast of sokkel. Wij werken het aanbod voortdurend bij.

Let op: prijzen en aanbiedingen wijzigen dagelijks.

Wat is een wasmachine verhoger en wat zijn de voordelen?

Wat is een wasmachine verhoger?

Een wasmachineverhoger is een kast of sokkel die de hoogte van de wasmachine verhoogt en meer opslagruimte biedt rondom de wasmachine. U vindt deze toestellen in veel verschillende stijlen, kleuren en maten en de prijzen zijn doorgaans vrij laag. Met een wasmachine verhoger met lade kunt u veel ruimte creëren die voorheen onbruikbaar was én fungeert het als trillingsdemper. Dit kan de perfecte oplossing zijn voor mensen die in kleine appartementen of studio’s wonen.

Wasmachine droger kast

Als u een wasmachine of droger uit het zicht wilt hebben, kunt u de optie van een wasmachine kast overwegen. Als het op wasgoed aankomt, zijn kasten ideaal voor extra opbergruimte en een nette uitstraling in huis. Ze zijn geweldig omdat ze ook extra opslagruimte kunnen bieden door het toevoegen van lades. Door een wasmachine en droger uit het zicht op te bergen en ook nog extra opbergruimte te creëeren, profiteer je dubbel van het gemak. 

Wasmachine opbouwmeubel

Een wasmachine opbouwmeubel zorgt ervoor dat onbenutte ruimte op wordt gevuld rondom de wasmachine en/of droger. Een wasmachine opbouwmeubel bestaat uit verschillende compartimenten en varianten. Een wasmachinekast is een noodzaak voor elk huis met beperkte ruimte. Het kan worden aangepast aan elke ruimte en zal helpen om het gebruik van de beschikbare ruimte te maximaliseren.

Welke Wasmachine verhogers zijn er?

Wasmachine verhoger met lade

Een wasmachine sokkel of verhoger met lade is een geweldige aankoop. Het laat de vloer vrij en de laden zijn erg praktisch in te richten met wasgerelateerde artikelen. Denk bijvoorbeeld aan wasmiddel flacons, wasverzachter, poetsdoeken, enzovoort. 

Een wasmachine verhoger met lade is de perfecte manier om uw wasruimte opgeruimd en georganiseerd te houden. De lades zijn ideaal voor het opbergen van wasmiddelen, wasverzachters en andere benodigdheden. Daarnaast zorgt een wasmachine verhoger met een lade voor een nette afwerking en is het een geweldige manier om vuile kleren of iets anders dat u in huis heeft op te bergen. Met een relatief kleine investering benut je loze ruimte rondom de wasmachine, wel zo handig!

Wasmachine verhoger met lekbak

Een wasmachineverhoger met lekbak is de perfecte oplossing voor lekkende wasmachines, of uit voorzorg in de wasruimte. Het houdt de omgeving van uw wasmachine droog en schoon en is tevens een uitkomst wanneer je wasmiddel morst. De aanschaf van zo’n bak is zeer voordelig en er zijn diverse modellen verkrijgbaar.

Voorkom lekken in je wasmachine kast of op de vloer zodat water niet in uw wasruimte terechtkomt. Een lekbak houdt de ruimte droog en maakt het gemakkelijker om per ongeluk morsen op te ruimen. Je ziet tegenwoordig weinig ruimtes of wasmachinekasten die niet zijn voorzien van een handige opvangbak. Ontdek het aanbod en kies een kleur, afmeting en model naar wens.

Wasmachine verhoger dubbel

Een dubbele wasmachine stand is perfect voor elk huishouden met een groot gezin. U krijgt het beste van twee werelden – veel ruimte en het gemak van al uw wasapparatuur op één niveau. 

Een dubbele wasmachinestandaard is een geweldige manier om ruimte vrij te maken in uw wasruimte. U bespaart tijd en moeite doordat u de droogmachines niet steeds heen en weer hoeft te schuiven. Een dubbele wastafel is een goede keuze, omdat hij meer ruimte biedt voor uw apparatuur en tegelijkertijd de toegang tot de apparaten vergemakkelijkt.

Uitgelicht: nedco wasmachine verhoger

Wij hebben de Nedco wasmachine verhoger uitgebreid getest en hebben dit net als vele anderen als een geweldige wasmachine verhoger ervaren. Nedco is wellicht wel het meest bekende merk als het gaat om het verhogen van je wasmachine en kent een zeer uitgebreid assortiment. 

De Nedco wasmachine verhoger kenmerkt zich door de verscheidenheid aan producten. Zo koop je van Nedco een wasmachine verhoger met lade, een duo variant, een dubbele verhoger én uiteraard de basis variant zonder poespas en voor de beste prijs. Bekijk middels de button hieronder het volledige aanbod en koop dit populaire merk voor het verhogen van jouw wasmachine in huis!

Koelkast verhoger uitgelicht

Naast het verhogen van je wasmachine en droger kopen vele huishoudens tegenwoordig ook een koelkast verhoger. Een sokkel is doorgaans namelijk universeel en te gebruiken als verhoger voor een droger, wasmachine, vriezer en dus ook een koelkast!

Universele verhoging

Doordat een sokkel tegenwoordig universeel te gebruiken is, wordt deze ook ingezet om andere apparaten in huis te verhogen. Dit brengt veel voordelen met zich mee, zoals het voorkomen van rugklachten en het telkens weer moeten bukken om spullen onderuit de koelkast of vriezer te halen. Met een koelkast verhoger breng je je koelkast altijd op de gewenste hoogte!

Stabiliteit en stevigheid

Doordat een koelkast verhoger is voorzien van een stevige ondergrond en anti-slip materiaal, blijft je koelkast of vriezer altijd stevig op zijn plaats staan. Verschuiven, en hierdoor het krassen van de ondergrond, is verleden tijd met een sokkel! Tevens zorgen de dempers ervoor dat het geluid van een koelkast wordt geminimaliseerd, wel zo prettig voor jou en je huishouden. Ontdek het nu zelf en bekijk het volledige assortiment!