Wasmand

Wasmand kopen en de beste aanbiedingen

Met een wasmand zorg je voor een opgeruimd huis, zonder was die door het huis slingert. Een wasmand koop je in verschillende kleuren, varianten en met allerlei functies. Wij nemen je mee in de beste merken en actuele aanbiedingen.

Van een opvouwbare wasmand tot een mand van riet en van een wasmand met vakken tot een deksel, het assortiment is erg uitgebreid. Ook de prijzen lopen uiteen. Om de juiste keuze te maken nemen wij je mee in onze ervaring met de beste wasmanden. Bekijk verderop de meest gebruikte en gevraagde functies die een wasmand moet hebben. Tevens laten we je de 2 beste merken zien die er online te koop zijn.

We starten met een overzicht van de beste wasmand aanbiedingen, deals en koopjes. Eenvoudig online te bestellen en gratis thuisbezorgd, wel zo makkelijk! Bekijk alle populaire producten hieronder…

Wasmand
Wasmand kopen

Alle actuele wasmand aanbiedingen

Scoor een wasmand voor de beste prijs! Wij selecteren doorlopend een overzicht van de beste type wasmanden en merken. Tevens scoor je in onze selectie zeer voordelig een wasmand aanbieding. Twijfel je over welke mand je het beste kunt kopen? Lees dan verderop onze ervaring met verschillende type wasmanden, bijvoorbeeld met deksel, met vakken of bijvoorbeeld opvouwbaar. 

Bekijk hieronder de beste wasmand aanbiedingen!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

De 2 beste wasmand merken

Als het gaat om een kwalitatieve wasmand zijn er in onze ogen 2 absolute top merken op de markt. Ze blinken uit als het gaat om kwaliteit, maar ook zeker in een uitgebreid assortiment. Zo vind je bij deze twee merken altijd een wasmand naar keuze en dat voor de juiste prijs. Bekijk ons oordeel van de 2 beste merken!

1. Curver wasmand

Op 1 in ons oordeel staat de Curver Wasmand. Dit merk brengt onder andere de zeer herkenbare antraciete wasmand op de markt, die je bij veel winkels terug ziet. Doorgaans koop je deze Curver wasmand in de 40l en 60l variant en dat voor nog minder dan €30! Curver biedt vaak een wasmand met deksel in zijn assortiment, wat zorgt voor een geordende wasruimte. Naast antraciet biedt het ook kleuren als een zwarte wasmand, wit en gebroken wit. 

Naast de hoge staande wasmand met deksel biedt Curver ook een ‘horizontale’ wasmand zonder deksel. Hiermee kun je zeer handzaam je was verplaatsen, bijvoorbeeld van boven naar beneden. De Curver wasmand kent een hoge kwaliteit en staat bij ons niet voor niks op 1!

2. Brabantia wasmand

De Brabantia wasmand doet eigenlijk niet onder voor Curver. Dit bekende merk kom je vaker tegen als het gaat om fijne producten rondom de wasmachine. Het assortiment mag dan wel iets minder uitgebreid zijn, de keuze is misschien nog wel groter! Brabantia staat namelijk bekend om zeer praktische wasmanden op de markt te brengen.

Vooral de opvouwbare wasmand van Brabantia is een lust voor het oog en wordt uitgebracht in prachtige kleuren. Ook biedt het merk een stapelbare mand, een wasmand met deksel en bijvoorbeeld een kunststof variant. Een Brabantia wasmand staat garant voor kwaliteit en biedt veel ruimte om je was in op te bergen. Bekijk met onderstaande button het complete assortiment!

Ook populair in deze categorie…