Dettol Wasmiddel

Dettol wasmiddel aanbiedingen en review

Dettol is al jaren een bekend merk als het gaat om een krachtige reiniging. Het merk werd groot met handzeep en richt nu ook zijn pijlen op een fijne Dettol wasmiddel lijn als toevoeging bij de was.

De oprichting van Dettol dateert alweer van 1932 en het assortiment kent vele schoonmaakproducten. Dettol wasmiddel is een vrij nieuw en populair product en profileert zich vooral als toevoeging bij de was. Dettol wasmiddel toevoeging verwijdert bacteriën die blijven zitten bij een was op lage temperatuur en wint daardoor aan populariteit!

We hebben het wasmiddel van Dettol uitvoerig getest en schreven een Dettol wasmiddel review. Bekijk daarnaast ook onze selectie van Dettol wasmiddel aanbieding zodat je nooit teveel betaalt!

Dettol toevoeging
Dettol wasmiddel

Beste Dettol wasmiddel aanbiedingen

Om je te voorzien van de beste deals speuren bij continu naar de beste Dettol wasmiddel aanbiedingen. Het bekende reinigende merk staat bekend om de voordeelverpakkingen, maar ook verrassende aanbiedingen.

Ontdek onze selectie van de beste Dettol aanbiedingen die je momenteel online kunt kopen. Dit aanbod kan dagelijks variëren, wacht dus niet te lang met het aanschaffen van een fijne Dettol aanbieding.

Welke soorten Dettol wasmiddel zijn er te koop?

Dettol is een krachtig reinigend merk met de perfecte formule voor in je wasmachine. Het aanbod is zeer overzichtelijk en daardoor maakt Dettol het je makkelijk. De meest verkochte wasmiddel variant is de Hygiene Fresh en is een uitstekende keuze. Maar er is meer keuze waar we je graag van op de hoogte brengen! Wij hebben alle varianten uitvoerig getest en rade de onderstaande types van harte aan.

Dettol Hygiëne Fresh

Dettol Hygiene Fresh is een toevoeging bij de was. Het wasmiddel reinigt de kleren en inhoud van de was zeer effectief, zelfs bij 30 graden. Dit zorgt ervoor dat bacteriën verwijderd worden en je verzekerd bent van een hygiënische was, ongeacht de wastemperatuur. Ontdek de frisse geur en krachtige reiniging!

Dettol Hygiëne Lavendel

Dettol Lavendel kenmerkt zicht door de heerlijke bloemige en herkenbare Lavendel geur. Naast het verwijderen van bacteriën bij een lage temperatuur worden ook nare geurtjes onmiddellijk uit je kleren verwijderd. Ga voor een perfect hygiënische was een heerlijke frisse geur van lavendel.

Dettol Voordeel Verpakking

Zoals we al eerder benoemden staat Dettol wasmiddel bekend om zijn voordeelverpakkingen. Door het kopen van extra volume wasmiddel ben je goedkoop uit per flacon en dus ook per wasje. Koop een fijne voorraad van Dettol met een goedkope voordeelverpakking!

Dettol Handzeep

Dettol handzeep is het meest populaire product en staat zeer goed aangeschreven. De dermatologisch geteste zeep van Dettol verzorgt je handen, doodt de bacteriën en is zacht voor de gevoelige huid. Tip: voeg een Dettol Handzeep toe bij je wasmiddel bestelling!

Dettol wasmiddel review: innovatief als toevoeging bij de was en een voordelige koop!

Wij delen graag onze Dettol toevoeging bij de was ervaring met je! Tegenwoordig wassen we steeds meer ecologisch en op een lage temperatuur. Een wasje boven de 60 graden komt dan ook weinig meer voor. Door wasjes op lage temperaturen te draaien blijven veel bacteriën leven op kleding, handdoeken en linnen. Door het gebruik van een wasmiddel ruikt de kleding fris, maar veel bacteriën blijven uiteindelijk achter op de kleding. Door een Dettol toevoeging voor de was te gebruiken weet je zeker dat je was hygiënisch schoon is. Dettol Wasmiddel werkt zelfs bij een wasje tot 15 graden!

Dettol wasmiddel review

We vonden het een mooi moment om met ons team een Dettol wasmiddel review te schrijven om te testen of de was écht hygiënisch schoon zou worden met een was toevoeging. We gebruikten hiervoor de varianten Dettol Fresh en Lavendel en waren blij verrast met de resultaten uit de review. Beide varianten van Dettol gingen een stapje verder dan de alom bekende merken wasmiddel en het was direct duidelijk dat de kleren schoner werden dan ooit tevoren. Een voordeel is dat nare geuren sneller worden verwijderd met Dettol wasmiddel.

Wanneer je een liefhebber bent van bloemige geuren na je was, adviseren we om Dettol Lavendel aan te schaffen. Deze herkenbare en bloemige geur was een verademing voor onze gewassen kleding en vooral ook voor het beddengoed. Met de meest bekende variant ‘Fresh’ breng je een neutrale geur aan als toevoeging, wat ook vaak als welkom wordt ervaren. Niet altijd wil je een bloemig resultaat, zoals bij je overhemd, blouse of broeken. Maar kleding als je  sportkleding wassen met een lavendel geur is natuurlijk erg aangenaam. Onze ervaring met Dettol was zeer positief!

Dettol wasmiddel

Wat zijn voordelen van Dettol wasmiddel als toevoeging?

Steeds vaker horen we dat huishoudens over gaan op het ecologisch wassen van kleding en kiezen voor het wassen op 40 of soms zelfs maximaal 30 graden. Hierdoor draag je je steentje bij aan het milieu en nog belangrijker: blijft je kleding langer intact en elastisch. Echter geldt wel: hoe lager het aantal graden, hoe meer kans dat bacteriën achterblijven in je was.

Om dit te voorkomen gebruik je Dettol wasmiddel als toevoeging. Door de grote zorgen voor hygiene van dit bekende merk ben je er van verzekerd dat zelfs wasjes van 20 tot 30 graden schoon en zonder bacteriën uit de trommel komen. Dit zien wij dan ook als een groot voordeel ten opzichte van andere merken wasmiddel! 

Dettol toevoeging bij de was

De wasmiddelen van Dettol staan vooral bekend als toevoeging bij de was. Echte uitdagingen zijn aan Dettol besteed, dat is ook onze ervaring met het fijne merk. Ontdek Dettol toevoeging bij de was!

Momenteel populair bij bezoekers: