Lenor geurparels

Lenor Unstoppables aanbieding en review

Lenor Unstoppables koop je in verschillende geuren en geeft je was een geweldig frisse geurboost! Met de Lenor geurbooster ben je verzekerd van unieke frisheid. Je kunt Lenor Unstoppables kopen tegen scherpe prijzen, scoor hieronder een voordelige aanbieding Lenor Unstoppables.

De revolutionaire Lenor Unstoppables kenmerken zich als geurparels die je was een heerlijke verfrissen meegeeft. De heerlijke geur van Lenor parels zorgen voor 12 weken frisheid. Je gebruikt het als toevoeging aan je wasmiddel of wasverzachter.

Strooi de Lenor Unstoppables geurboosters voor een wasbeurt in een lege trommel en voeg je wasgoed, wasmiddel en wasverzachter toe.

Kies voor een geur naar keuze en scoor een Lenor Unstoppable aanbieding. We selecteren hieronder wekelijks de beste deals voor je.

Lenor Unstoppables parels
Lenor-unstoppables

Lenor Unstoppable aanbiedingen

Nooit meer teveel betalen met onderstaande deals en een Lenor Geurbooster aanbieding. Een Lenor geurparels aanbieding koop je online en in verschillende varianten. Lenor wasparels zijn een verademing bij je vieze kleding en geven een enorme boost. Bekijk alle actuele deals en scoor een Lenor geurparels aanbieding!

Welke Lenor Unstoppables varianten zijn er te koop?

Geurboosterparels Fris

De Geurbooster Fris is een heerlijke toevoeging aan je was en heeft sprankelende citrus- en fruitgeuren. Deze geurbooster wordt omringd met transparante bloemengeuren, enorm fris!

Hoe meer Lenor geurparels je toevoegt aan de was, hoe hoger de intensiteit van de geur zal zijn. Voor het beste resultaat breng je de Geurbooster Fris toe aan een lege droogtrommel, waarna je je was en wasmiddel toevoegt.

Wij raden Lenor Unstoppables Fris aan, zeker wanneer je wilt kiezen voor een fijne neutrale geur. Door het frisse resultaat is deze geurbooster ook zeer aan te raden voor sportkleding wassen.

Lenor Unstoppables Ariel In-Wash

Wist je dat je Lenor Unstoppables ook in huis kunt halen met de vertrouwde geuren van Ariel? De samenwerking tussen deze bekende A-merken is een groot succes en dit komt terug in deze Ariel unstoppables deurparels! 

De experts achter het merk Lenor raden de Unstoppables Geur Van Ariel aan voor een hedendaagse afwisseling op de traditionele geur van witte bloemen. De geuren van Lenor Unstoppables Ariel blijven doorgaans tot 12 weken hangen en geven extra frisheid, zodat je kleren altijd die herkenbare geur van Ariel en Lenor heeft. Iedere geurbooster heeft een inhoud met Lenor parels voor gemiddeld zo’n 16 wasbeurten met deze fijne wasparfum.

Combineer het beste van twee werelden en ervaar Ariel lenor unstoppables nu zelf!

Lenor Unstoppables met Dash

Lenor kiest vaker voor een krachtige samenwerking. Zoals we hierboven al de fijne combi met Ariel In-wash beschreven, brengt het ook Lenor Unstoppables met Dash op de markt. Je koopt zo’n voordeelpakket in de geuren Orchidee en Zeebries, een verademing voor je was!

Door deze samenwerking koop je een bus Lenor Pearls met de weerzinwekkende kracht van Dash wasmiddel én de ongekende frisheid van Lenor. Door deze bundeling van krachten worden vlekken sneller verwijderd en breng je met de geurparels ook nog eens frisheid in huis. Onze ervaring met Lenor Unstoppables Dash is grandioos, je koopt namelijk de perfecte harmonie tussen deze twee merken!

Lenor Geurparels varianten

Naast de genoemde varianten Lenor Geurparels zijn er meer varianten te koop, zodat je altijd een geur naar wens in huis haalt. Naast Lenor Fris, Ariel In-Wash en de combinatie met Dash is er bijvoorbeeld ook de alom bekende geur van Tropical en Actief. Met Lenor Unstoppables Actief haal je geurparels in huis als hulpmiddel bij je sportkleding wassen.

Andere populaire varianten zijn bijvoorbeeld Lente, Mystic en Dromen. Stuk voor stuk een fijne wasparfum voor in je wasmachine. Tip: wanneer je meerdere Lenor Geurparels flacons koopt, bespaar je flink en breng je de prijs per stuk naar beneden. Bij twijfel kun je natuurlijk 2 a 3 verschillende geuren proberen, zodat je lekker kunt variëren.

Uitgelicht: Unstoppables Fris

Deze frisse geurbooster voor je was bevat een heerlijk sprankelende citrus- en sappige fruitgeuren omringd door transparante bloemengeuren. Lenor Geurbooster Fris is een verademing voor je was! Met unstoppables Lenor was parels verzeker je jezelf van frisheid en gemak! Koop geurparels Lenor nu voordelig online.

Lenor Unstoppables fris

Lenor Unstoppables review: was tot was een heerlijke ervaring!

Onlangs hadden wij het voorrecht om de geurbooster van Lenor te mogen testen. Voor deze Lenor wasparels review hebben wij 3 varianten getest voor het beste resultaat. We gingen aan de slag met Lenor Unstoppables Fris, de geurbooster Zeebries en Tropical geurparels. Iedere geur is betoverend op zich, maar toch weer anders. Doordat de wasparels beschikbaar zijn in verschillende geuren, is er voor ieder huishouden een geschikte booster!

Lenor Unstoppables Review

Allereerst viel ons de relatief lage prijzen ons op in combinatie met de lange tijd dat een bus meegaat. Deze geurbooster voor je was is tevens makkelijk in gebruik en bevat een eenvoudige gebruiksaanwijzing. Dit maakte onze ervaring nog beter, een kind kan de was doen. De parels van de in-wash geurbooster van Lenor leg je in een lege trommel alvorens je de was erin doet. De hoeveelheid bepaal je zelf.

Lenor belooft tot 12 weken een extra frisse was en in onze review werd dit meer dan waargemaakt. De geurparels ‘Fris’ bleven naar onze mening zelfs nog langer hangen en wij bestempelen dit dan ook als een goedkope maar fijne koop! Ook onze ervaring met andere geuren waren sprankelend en fijn. Wij gebruiken nu bij bijna iedere was enkele geurparels, afhankelijk van het type was. Met een bijpassend wasmiddel en wasverzachter is het wasfeest compleet!

Lenor geurparels hoe te gebruiken?

Omdat een duidelijke Lenor Unstoppables gebruiksaanwijzing veelal ontbreekt op de flacons geurparels, geven wij je stap voor stap de aanwijzingen die je nodig hebt om de parels te gebruiken. Je was zal nooit meer hetzelfde zijn en je geniet weken lang van ultieme frisheid!

Stap 1

Om het beste resultaat uit je was te halen, voeg je de Lenor Geurparels toe aa een lege trommel. Je start dus altijd eerst met de parels, alvorens je andere handelingen uitvoert.

Stap 2

Nadat je Lenor Unstoppables hebt toegevoegd aan je wasmachine, leg je je vuile was er bovenop. Afhankelijk van de hoeveelheid was doseer je het aantal geurparels in je trommel.

Stap 3

De laatste stap voordat je het wasprogramma draait is het toevoegen van een wasmiddel, waspod en eventueel een wasverzachter aan je was. Dit doe je in de trommel of in het reservoir. 

Stap 4

Nadat je je wasje hebt gedraaid met de geurbooster van Lenor begint het genieten en haal je je frisse was uit de trommel. Je geniet tot wel 12 weken lang van intense frisheid!

Vergelijkbaar met Lenor geurparels: