Neutral Wasmiddel

Alle neutral wasmiddel aanbiedingen

Neutral wasmiddel zorgt voor een huishouden én lifestyle zonder huidallergie.

Neutral ontwikkelt milde en persoonlijke wasmiddel. Hierdoor zorgt dit duurzame biologisch merk voor een goede koop bij mensen met een normale tot gevoelige huid, een gevoelige babyhuid maar ook voor een huid die gevoelig is voor eczeem.

Neutral wasmiddel is daarom gigantisch populair en een mooi merk in opkomst. We beginnen met een selectie van de beste Neutral wasmiddel aanbiedingen

Neutral-wasmiddel-1
Neutral-wasmiddel-4

Neutral wasmiddel aanbiedingen

.1

.2

.3

.4

.5

.6

.7

.8

.9

Neutral is een ‘neutraal’ wasmiddel en biedt het beste voor je baby en kinderen

Neutral biedt een alkalivrij en neutraal wasmiddel en speelt hiermee in op een groeiende vraag onder huishoudens. Daarnaast zijn de vloeibare wasmiddelen van Neutral ook parfumvrij en niet voorzien van kleurstoffen en andere toegevoegde ingrediënten. Een unieke samenstelling die we nog maar weinig zien!

Biologisch wasmiddel

Samen met de middelen van Ecover is Neutral het meest bekende merk als het neerkomt op biologisch wasmiddel. Het populaire biologische merk hecht veel waarde aan het milieu en de bewaking hiervan en laat dit vanaf de oprichting in al haar producten terugkomen. 

Neutral biedt mede hierdoor de ideale wasmiddel voor baby’s, kinderen en personen binnen het huishouden met een gevoelige huid. Naast Neutral en Ecover bieden ook Robijn en Ariel enkele alkali vrije wasmiddelen aan in het assortiment alsmede detergenten zonder andere  vervelende stoffen voor een gevoelige huid.

Welke Neutral wasmiddel soorten zijn er te koop?

Neutral biedt een mooi en rijk aanbod aan wasmiddelen en altijd tegen een scherpe prijs. Bekijk hieronder de soorten wasmiddel en profiteer van een actuele aanbieding.

Neutral Waspoeder

Neutral Waspoeder werkt effectief tegen vuil en vlekken en is mild om het risico op irritaties proportioneel te verminderen. Lees verder…

Neutral Colour

Neutral Colour wasmiddel zorgt voor behoud van kleuren en is een uitkomst voor de gevoelige huid. Het resultaat blijft verbluffend! Lees verder…

Neutral Pods

De Neutral Wasmiddel Pods kunnen zo met de witte was mee de machine in. Zelfs bij lage temperaturen wordt je witte was smetteloos schoon. Lees verder…

Over Neutral wasmiddel

Wat zijn de voordelen van Neutral wasmiddel?

Neutral heeft een parfumvrije formule waardoor je kleding effectief schoon wordt en bovendien mild is voor je kleding en huid.

Het wasmiddel van Neutral bevat 0% parfum en 0% kleurstof. Is dat dan alles? Nee! Het wasmiddel van Neutral verwijdert ook hardnekkige vlekken effectief door de krachtige enzymen en kleuren van je kleding blijven stralend. Een verantwoorde koop!

Benieuwd naar andere populaire wasmiddel merken?