Beste Babykleding Wasmiddel: nu 50% korting! Inclusief wastips kleding

Baby’s en kleine kinderen kunnen een gevoelige huid hebben en dit verdient extra aandacht middels een speciaal wasmiddel voor baby en newborn kids. Wij selecteren het beste wasmiddel voor baby’s en geven tips over het wassen van babykleertjes..

Het is van groot belang om vanaf dag 1 een wasmiddel te gebruiken dat bestemd is voor baby’s en tevens een krachtige werking heeft om hardnekkige vlekken te verwijderen. Babykleding wassen kent daarnaast enkele aandachtspunten, wij geven je de 5 essentiële tips!

Er zijn heel wat verschillende soorten wasmiddel voor babykleertjes en het is vaak moeilijk hierin een keuze te maken. Daarom helpen wij je op weg en hebben we enkele fijne wastips en het beste wasmiddel voor baby’s op een rijtje gezet. Hieronder vind je ook fijne actuele aanbiedingen en voordeelverpakkingen van de beste merken!

Wasmiddel-baby

Wat zijn de beste aanbiedingen van wasmiddel voor baby’s?

Goed, we hebben je geïnformeerd over het wassen van je babykleding, ph neutraal wasmiddel en wat de beste wasmiddelen zijn voor baby’s. Maar nog fijner is het om je te verzekeren van een goede aanbieding. Verzeker je baby en kinderen van de beste merken wasmiddel speciaal voor baby’s en profiteer van een fijne prijs! Bekijk onze selectie van producten en ga met een goedkoop wasmiddel babykleertjes wassen. Tip: voorzie jezelf van een voordeelverpakking, zodat je per wasbeurt het goedkoopste uit bent.

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Beste wasmiddel voor babykleertjes

Wist je dat er merken speciaal voor babykleding te koop zijn? Dit zijn neutrale wasmiddelen die parfumvrij en hypoallergeen zijn. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt tegen eczeem en de gevoelige babyhuid. Maar welk wasmiddel voor je baby past bij jouw situatie? En welk merk biedt bijvoorbeeld hypoallergeen wasmiddel? We lichten de 7 beste merken speciaal voor baby’s uit en selecteren daarna de beste aanbiedingen.

1. Ariel Baby Wasmiddel

Ariel is voor heel wat Nederlanders en Belgen het nummer 1 wasmiddel. Ariel bracht recent ook Ariel Baby wasmiddel op de markt zodat je nu ook jouw babykleertjes met Ariel kan wassen. 

In dit wasmiddel zitten geen enzymes, noch bleekmiddel en kleurstoffen maar toch kan het hardnekkige vlekken zoals olie, babyvoeding en zelfs zweet en uitwerpselen met gemak uit babykleding wassen. Ariel Baby Wasmiddel werd ontworpen met een erg zachte formule die dermatologisch getest is zodat dit neutrale wasmiddel uitermate geschikt is voor baby’s met een gevoelige huid. 

2. Le Chat Baby

Ben jij op zoek naar een goedkoop wasmiddel voor babykleertjes dat toch alle vlekken uit de kleding krijgt en dan ook nog eens zorg draagt voor de gevoelige huid van je baby? Dan kijk je het beste eens naar het wasmiddel van Le Chat voor Baby’s. De formule is speciaal ontwikkeld voor newborn en baby’s in je huishouden.

Le Chat Baby is een vloeibare wasmiddel en goed te gebruiken voor een handwas en machine was. Daarnaast is de samenstelling van Le Chat Baby ook hypoallergeen wat wil zeggen dat dit een erg goed wasmiddel is wanneer jouw kinderen kampen met allergische reacties of irritaties van de huid zoals eczeem. Een voordelig en neutraal wasmiddel, dat door Le Chat zelf als nummer 1 wordt bestempeld!

3. Neutral baby wasmiddel

Wanneer jouw baby last heeft van een geïrriteerde huid kan je kiezen voor het wasmiddel van Neutral baby. Vaak zorgen parfums in wasmiddel ervoor dat de huid rood uitslaat of begint te jeuken, iets wat je natuurlijk wilt voorkomen.

Neutral wasmiddel baby heeft een erg goed Ph neutraal product op de markt gebracht dat geen geur heeft en speciaal werd ontworpen voor mensen en kinderen met een gevoelige huid. Ook hier kan je kiezen tussen wasmiddel babykleding voor een witte was en een kleuren was, en heb je de keuze tussen pods en gel wasmiddel. Neutraal Wasmiddel baby is Ph neutraal, parfumvrij en daardoor misschien wel het beste hypoallergeen wasmiddel! Niet voor niets is Neutral al jaren de nummer 1 en meest bekende leverancier van wasmiddel voor baby! Babykleren wassen doe je met neutral baby wasmiddel.

4. Dreft hypoallergeen wasmiddel voor baby

Pasgeboren baby’s hebben natuurlijk een heel erg gevoelige huid. Het is dan ook vaak nodig om een hypoallergeen wasmiddel aan te kopen. Dreft kennen we natuurlijk als groots vaatwastabletten merk, maar is ook gespecialiseerd in Baby wasmiddel met de Everyday Care formule.

Dit wasmiddel van Dreft bevat calendula extract wat dit wasmiddel zijn zachte formule geeft. Daarnaast is dit merk dermatologisch getest. Het hypoallergene wasmiddel voor baby is erg effectief in het verwijderen van de meest hardnekkige vlekken zonder dat het de gevoelige huid van jouw kindje irriteert. Door het gebruik van hypoallergeen wasmiddel verzeker je je ervan dat babykleding niet worden voorzien van parfum en het risico op allergische reacties minimaliseert.

5. Persil Sensitive

Ontzettend populair onder jonge ouders met een baby is Persil Sensitive Gel. Dit vloeibaar wasmiddel voor baby’s wast de kleding schoon, en zorgt goed voor de babyhuid. Het wasmiddel is namelijk speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van je kroost en een veilige koop. Het wasmiddel bevat geen kleurstoffen, wat de kans op allergische reacties en irritaties minimaliseert!

Het fijne van Persil Sensitive Baby is dat het te gebruiken is voor zowel de witte, fijne als bonte was. De gel wast je kleding fris en schoon, en laat een heerlijke neutrale geur achter. Kies voor natuurlijke zeep en een allergie-vriendelijk wasmiddel met Persil Sensitive voor babykleding!

6. Nellie’s baby

Nellie’s baby wasmiddel is een gevestigd merk en een vertrouwelijke koop voor je kleine. Het wasmiddel van Nellie’s Clean, speciaal uitgebracht voor de babywas, zorgt ervoor dat de babykleding weer helemaal schoon wordt. Dit doet Nellie’s wasmiddel zonder schadelijke en irriterende stoffen toe te voegen.

Met natuurlijke ingrediënten en 100% biologisch afbreekbare middelen kies je voor een PH neutraal wasmiddel. Ontdek Nellie’s waspoeder voor baby, wascapsules en de fijne wasdrogerballen. Het gebruik van waspoeder bij baby’s gebeurt in de praktijk niet veel meer, omdat er weinig merken zijn die zich er in specialiseren. Echter bewijst Nellie’s dat het nog steeds kan met haar baby waspoeder, naast de vloeibare wasmiddelen. Wij adviseren Nellie’s baby wasmiddel na een persoonlijke test!

7. Zwitsal wasmiddel (Robijn)

Zwitsal staat al jaren bekend als een van de beste producten wanneer het op babyverzorging aankomt. Het zou dan ook zonde zijn om dit Zwitsal Wasmiddel van Robijn niet in de lijst op te nemen en aan te raden in ieder huishouden met een newborn of opgroeiende baby.

Dit wasmiddel van Robijn voor (kleine) kinderen komt met die heerlijke herkenbare Zwitsalgeur terwijl het ook rekening houdt met de gevoelige huid van je kindje. Daarnaast Zwitsal wasmiddel een beschermend laagje over de kleding aanbrengen waardoor de babykleertjes minder snel slijten en het makkelijker is om vlekken uit de kleding te wassen. Ben jij ook zo weg van de geuren van Zwitsal? Haal dan Robijn Zwitsal Wasmiddel in huis!

5 Tips voor het wassen van babykleding 

Baby kleding wassen doe je het beste met een wasmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor baby kleren. Baby’s en kleine kinderen hebben namelijk een erg gevoelige huid die makkelijk kan reageren op de zeep en andere chemicaliën in het wasmiddel wat wij dagelijks gebruiken. Hier geven wij de belangrijkste 5 tips voor het wassen van jouw babykleertjes.

Tip 1: Kijk goed naar het label op babykleding

Hoewel we tegenwoordig heel wat kleren gewoon in de wastrommel stoppen, is het beste dat we toch even naar het label kijken wanneer we babykleertjes wassen. Babykleertjes zijn namelijk vaak gemaakt van stoffen die op een andere manier bewerkt zijn om zo extra zacht te zijn voor de huid van je baby. Het is dan ook belangrijk dat je het label goed leest om schade aan de kleertjes te voorkomen, en hierop je wasmiddel en was instellingen aanpast. Voorkom irritaties en eczeem bij een newborn baby met deze praktische tip.

Tip 2: Extra aandacht voor hardnekkige vlekken

Alvorens het wassen is het goed om extra aandacht te besteden aan vlekken op babykleding. Zoek naar hardnekkige vlekken op de babykleren die je met wasmiddel kunt behandelen voordat je deze in de machine doet. Gebruik een pasta van wasmiddel en water om de vlek voorzichtig te schrobben en stop de babykleertjes pas daarna in de wasmachine. 

Tip 3: Gebruik geen wasverzachters en droogtrommeldoekjes

Zowel wasverzachters als droogtrommeldoekjes bevatten chemicaliën die de huid van je baby kunnen irriteren. Daarnaast wordt er aan wasverzachter vaak ook een parfum toegevoegd wat dan weer allergische reacties kan uitlokken, allesbehalve een PH neutraal middel! Gebruik dus liever geen wasverzachter wanneer je babykleertjes wast. 

Tip 4: Was je babykleertjes apart

Heel wat ouders wassen de babykleding samen met andere kledingstukken. En dat begrijpen we: het is niet enkel heel wat makkelijker, het bespaart ook energie, tijd en moeite. Maar het vuil dat op onze kleren zit kan op de kleertjes van de baby terechtkomen wanneer alles samen gewassen wordt, waardoor de kans op allergieën vergroot wordt. Was babykleertjes dus bij voorkeur apart en met een speciaal baby wasmiddel, bij voorkeur een neutraal en hypoallergeen wasmiddel.

Tip 5: Was babykleertjes voor het eerste gebruik

Wist je dat je babykleertjes moet wassen voor je kindje de kleertjes kan gebruiken? We weten namelijk niet in welke omstandigheden de babykleertjes opgeslagen werden in de fabriek of in welke verpakking ze verscheept werden. Het is dan ook absoluut aan te raden de kleertjes eerst een keertje te wassen met speciaal wasmiddel voor babykleertjes. Wat het beste wasmiddel voor babykleding is vertellen we je hieronder!

Tip: gebruik een alkalivrij wasmiddel en biedt het beste wasmiddel voor je baby

 Alkalivrij wasmiddel

Een alkalivrij wasmiddel bevat een nagenoeg neutrale pH en is parfumvrij, mede hierdoor is het uitstekend voor je newborn. Dit is doorgaans een fijn- of wolwasmiddel en zijn gelukkig steeds meer te koop, vooral bij baby wasmiddel merken. Tip: Neutral Ph neutraal is een geschikt alkalivrij wasmiddel voor babykleren, alsmede de baby lijn van Ariel en Dreft.

Neutral wasmiddel

Veel soorten vloeibare zeep en wasmiddel zijn vaak voorzien van alkali, dit zijn vrij chemische stoffen zoals soda. Neutral biedt alkalivrij wasmiddel en speelt hiermee in op een groeiende vraag onder huishoudens met een baby of kleine kinderen. Naast alkalivrij zijn de wasmiddelen van Neutral ook Ph neutraal, parfumvrij en niet voorzien van extra kleurstoffen.

Neutral biedt door haar fijne formule de ideale wasmiddel voor baby’s, kinderen en personen binnen het huishouden met een gevoelige huid. Naast Neutral bieden ook onder andere Robijn en Ariel alkalivrije wasmiddelen aan en kun je als alternatief het traditionele  Marseille Zeep gebruiken. Wij adviseren bij huishoudens met een baby en andere personen met een gevoelige huid altijd een alkalivrij wasmiddel!

Hypoallergeen wasmiddel

Het beste voor baby’s met Le Chat 

Door het gebruik van Le Chat wasmiddel voor baby’s verzorg je de meest gevoelige huid en tegelijkertijd verwijderd het hardnekkige vlekken. Dat is de kracht van Le Chat!

Daarnaast is Le Chat een hypoallergeen wasmiddel wat extra zorg draagt voor de gevoelige huid van baby’s. Het resultaat? Een perfect schone was én zonder zorgen je babykleding wassen!

Le Chat Baby