Wasstrips aanbiedingen: tot 50% korting!

De nieuwste revolutie onder wasmiddel zijn de wasstrips, ook wel eco strips genoemd! Met deze wasstrips doe je voortaan 100% biologisch, plasticvrij én met een geweldig resultaat de was.

Wij zijn razend enthousiast en nemen je mee in onze ervaring met de eco strips, te koop van verschillende populaire merken. Lees in onze Tru Earth review wat de wasstrips zijn, welke vele voordelen je kunt verwachten en waarom je positief bijdraagt aan een betere wereld door de strips te gebruiken.

Eco wasstrips zijn enorm in opkomst en de wasmiddel strips vind je in steeds meer schappen. Online vind je vandaag de dag meerdere varianten en merken van de ecologische wasstrips en wij nemen je mee in de verschillen. Ook hebben wij de beste wasstrips deals geselecteerd en onze ervaringen gedeeld in onderstaande wasstrips review.

Tru Earth
Wasstrips

Wasstrips aanbiedingen en deals

Het assortiment is zeer overzichtelijk en de prijzen zijn nog zeer voordelig. De verwachting is dat, gezien de populariteit, de prijzen wel zullen stijgen. Echter ben je momenteel zeer voordelig uit per wasje en heb je voor een normaal gevulde wasmachine al genoeg aan 1 wasstrip. Hieronder vind je de verschillende deals en varianten van Tru Earth wasmiddel, Brauzz wasstrips en andere top merken!

Uitgelicht: Brauzz wasstrips review

Door het succes van Tru Earth vergeten we wel eens dat er meer aanbieders op de markt zijn. Brauzz wasmiddel strips is zo’n merk dat vandaag de dag razend populair is en nét een andere variant van de wasstrips op de markt brengt. Online koop je (voordelig) de geurloze wasstrips óf de heerlijke sea breeze variant. Brauzz is enorm duurzaam en gaat voor een frisse en schone wasbeurt. 

Duurzame wasstrips

Brauzz wasstrips koop je vaak in een verpakking van 32 strips en zijn vrij van plastic, biologisch afbreekbaar en ook nog eens vegan. Uniek is het kunnen gebruiken bij 15 graden tot 95 graden in je wasmachine! Onze Brauzz wasstrips ervaringen zijn zeer positief, het is nu aan jou!

Brauzz wasmiddel

De strips van Brauzz wasmiddel gebruik je voor je witte, gekleurde of donkere textielwas en je gebruikt 1 wasstrip per gevulde wasmachine. Ook kun je het gebruiken als wolwasmiddel en voor zijde kleding. Ervaar het zelf!

Het assortiment van Tru Earth Eco Strips

De eco wasstrips, ook wel laundry strips van Tru Earth zijn erg gewild en koop je in 3 verschillende varianten. Zoals je in de review hieronder leest is de werking hetzelfde, maar verschilt de samenstelling qua geur en inhoud. Je doet er dus goed aan om de juiste wasstrips te kopen naar wens. Ontdek dit duurzame en ecologische merk wasstrips!

Tru Earth Fresh Linen

Vanwege de heerlijke frisse geuren is deze variant misschien wel de meest populaire. De Tru Earth Fresh linen eco strips zijn een verademing voor je was en geven en heerlijke geur mee aan je vuile was. Met een heerlijke fresh linen wasparfum geef je, naast de ecologische touch, een lichte geur mee die niet té veel aanwezig is.

Afmeten van Tru Earth wasstrips is niet nodig, want de strips bevatten de perfecte verhouding wasmiddel en lossen al snel volledig op in water. De laundry strips zijn zowel bij lage als hoge temperaturen effectief, zelfs al vanaf 20 graden in je wasmachine! Wij zijn fan van deze variant en raden Fresh Linen eco strips van harte aan in ieder huishouden!

Tru Earth parfumvrij

Een absolute must have voor huishoudens of personen met een gevoelige huid zijn de parfumvrije wasstrips. Met deze Tru Earth parfumvrije strips zorg je goed voor jezelf én de wereld om je heen. Naast het feit dat het wasmiddel geen parfum bevat, is het ook nog eens hypoallergeen, vegan, cruelty free en uiteraard volledig biologisch afbreekbaar door de fijne verpakking.

Voorkom irritaties door wasmiddel strips te gebruiken zonder parfum en zorg goed voor je gevoelige huid. Uiteraard wordt ook deze variant van Tru Earth geleverd in plasticvrije, recyclebare en composteerbare verpakkingen. Een win-win situatie!

Tru Earth voor baby’s

Tru Earth wasmiddel strips voor baby’s zijn een uitkomst voor jouw kleine newborn. Doordat de huid van baby’s veelal extra gevoelig is en weinig toegevoegde stoffen kan verdragen, is een wasmiddel voor baby’s essentieel. Nóg mooier is het wassen met ecologische wasstrips die geschikt zijn voor je baby en daarom komt Tru Earth met deze fijne productlijn.

De samenstelling van deze wasvellen is hypoallergeen en hierdoor extra zacht voor de kinderhuid. Om alle twijfel weg te nemen zijn deze eco strips ook vrij van parabenen, fosfaten, chloor en andere toegevoegde kleurstoffen die schadelijk kunnen zijn voor de huid. Dat ecostrips wasmiddel plasticvrij is, is de kers op de taart. 

Tru Earth review: wasmiddel in de vorm van Eco strips met een geweldig resultaat!

Wat zijn Tru Earth wasstrips?

De Eco wasstrips vervangen je vloeibare wasmiddel of wascapsules, zijn ontzettend licht en lossen volledig op in de wasmachine. Het grote voordeel van de eco strips is dat ze 100% biologisch zijn en dit brengt vele voordelen met zich mee. Tevens streeft Tru Earth naar een betere wereld en ervaar je met de wasstrips een zerowaste, plasticvrij alternatief die biologisch afbreekbaar is. Met 1 strip heb je al voldoende wasmiddel voor je wasbeurt, erg voordelig en milieuvriendelijk! Zowel op lage en hoge temperaturen lossen de strips al snel op, geweldige wasstrips ervaringen!

Tru Earth wasmiddel review

Om te kunnen voorzien in een eerlijke ervaring zijn we de strips gaan testen en schreven we onze bevindingen in deze review. Allereerst heb je de keuze uit 3 varianten: Eco Wasstrips Fresh Linen, Parfumvrije wasstrips en Tru Earth strips speciaal ontwikkeld voor baby’s en kleine kids. De Vegan wasmiddel methode en samenstelling sprak ons direct aan en wij verbazen ons nog steeds over de lage prijs per wasbeurt. Daarnaast komt er een heerlijke neutrale geur vrij en wordt het wasgoed schoner dan tevoren! Bijkomend voordeel van was strips is de fijne ruimtebesparing!

Tru Earth Nederland

Dit opkomende en populaire merk is afkomstig van een Nederlandse leverancier en draagt in ons land groots bij aan een biologische wereld. Door ook je wasjes te verduurzamen en bij te dragen aan een plasticvrije bestelling kun je met een gerust hart je kleding wassen. Wanneer je een extra grote was draait, of bijvoorbeeld een berg met sportkleding wassen voor de boeg hebt, gebruik je het beste 2 strips in de trommel. Wij raden dit fijne en duurzame alternatief voor je wasmiddel absoluut aan vanwege de waskracht, duurzaamheid én fijne prijzen.