Wasparfum kopen

Online Wasparfum kopen en ervaringen

Wasparfum is groot geworden in Italië en nu ook in Nederland ontdekt door huishoudens! Maar waar is wasparfum te koop? En wat is het?

Wasparfum is geschikt voor alle soorten was en voeg je toe aan je handwas of wasmachine was. Je kiest zelf een dosering en intensiteit en zorgt zo voor een heerlijke deurtoevoeging van je textiel. Voeg het eenvoudig toe in het bakje van je wasmachine en geniet van de geuren.

Wasparfum is ontzettend populair dus wij zijn verschillende soorten gaan testen en schreven een wasparfum review. Ook selecteren we de beste wasparfum aanbiedingen. Lees verder en wordt net als wij razend enthousiast!

Wasparfum kopen
Horomia wasparfum

Wasparfum kopen: de beste aanbiedingen

Het aanbod van wasparfum neemt met de dag toe. Hoewel je het nog nagenoeg niet in de winkels vindt, kun je online voldoende wasparfum aanbiedingen vinden. Enkele druppels zijn al genoeg om je was te laten stralen en te voorzien van een verrukkelijke geur. Hier vind je de beste aanbiedingen wasparfum die momenteel te koop zijn.

.1

.2

.3

.4

.5

.6

.7

.8

.9

Waar is wasparfum te koop?

Wasparfum bij Kruivat

We zien online veel zoekopdrachten naar wasparfum bij Kruidvat. Echter hebben wij tot op heden nog geen assortiment kunnen ontdekken. Kruidvat verkoopt uiteraard verschillende soorten wasmiddel, maar parfum voor je was is momenteel nog niet te koop.

Wasparfum Etos

Net als bij de Kruidvat vind je ook nog geen doorlopend aanbod wasparfum bij Etos. In het verleden heeft Etos en zelfs Action en de AH wel enkele keren aanbod gehad, maar zover wij konden achterhalen is dit momenteel niet het geval. 

Rituals huisparfum

Velen verwarren de huisparfum van Rituals met wasparfum. Echter biedt Rituals met haar huisparfum een interieurspray en geen middelen om bij je was te voegen. Met een Rituals huisparfum transformeer je je huis tot een heerlijke geur en kun je je huiskamer personaliseren. De verkwikkende geur die vrijkomt spreekt erg aan en is een goede koop voor in huis. Ben je echter op zoek naar een parfum voor textiel, dan ben je met Rituals huisparfum niet geholpen. Goed om te weten dus! Rituals huisparfum koop je in één van de winkels van Rituals.

Wasparfum online kopen

Door het toevoegen van wasparfum aan je reguliere wasmiddel versterk je de geuren van je frisgewassen kleding en wil je nooit meer zonder! Zoals eerder benoemd koop je wasparfum het beste online omdat de verkooppunten in winkels nog zeer beperkt zijn. Hierboven vind je de beste aanbiedingen die op dit moment online te vinden zijn. Ben je benieuwd welke soorten wasparfum er zijn en wij aanraden? Dan lees je hieronder onze wasparfum ervaringen en review. In de laatste speelronde van je wasmachine wordt de geur toegevoegd, zodat je dagen kunt genieten van je was!

Wasparfum review en soorten 

Online vind je steeds meer merken en aanbieders van wasparfum. Veelal in mooie Italiaanse namen verhullend naar de afkomst en met chique flesjes. Je voegt slechts enkele druppels toe aan je was voor een krachtig resultaat, voordelig in gebruik dus. We hebben de meest bekende merken getest en op een rijtje gezet. Welke wasparfum kies jij?

Wasparfum Diamante

De naam zegt het al: Diamante staat voor een uitzonderlijke geur. Vanaf de introductie staat Diamante al op 1 in Italië en nu ook in andere landen. Letterlijk vertaald betekent het ‘onverslaanbaar’ en dat zul je ervaren ook! Lees verder…

Wasparfum Dolce

Zacht en zoet is de vertaling van Dolce, weer zo’n mooie Italiaanse naam. De parfum die is toegevoegd komt heerlijk vrij in je kleding. Hierdoor minder geschikt voor babykleding. Dolce heeft een zachte geur die vrij komt! Lees verder…

Rosaodor Wasparfum

De Classic vaatwastabletten verwijdert hardnekkige vlekken en werkt aan een glanzende vaat. Ook de Classic tabs zijn voorzien van een voorspoelfunctie door de krachtige Powerball. Zelfs lasagneschalen worden gemakkelijk schoon!

Horomia Wasparfum

Misschien wel de meest bekende aanbieder is Horomia wasparfum textielreiniger. Voeg hiermee een heerlijke geurexplosie toe aan al je soorten kleding en wasjes. Gebruik Horomia voor je handwas en machinewas en kies uit de vele soorten geuren die verkrijgbaar zijn. Lees verder…

Wasparfum ervaringen

Onze wasparfum ervaringen en review

Een keuze maken was lastig maar we zijn bovenstaande merken gaan testen en schreven een wasparfum review over onze ervaring. Pas recentelijk zijn wij wasparfum gaan kopen, maar wauw wat een ervaring! We kunnen ons bijna geen was meer voorstellen zonder en raden het dan ook zeer aan! Wij haalden verschillende soorten in huis zodat we doorlopend kunnen variëren tussen de geuren. Gratis tip ;-).

Wasparfum is daarnaast ook erg leuk en origineel om cadeau te geven aan vrienden en familie, bijvoorbeeld voor een verjaardag. Wedden dat het cadeau direct in de smaak zal vallen? Er bestaan ook giftsets en een wasparfum set van 3 geuren.