Ariel Pods

Ariel Pods aanbiedingen en onze ervaring

Ariel staat al jaren bekend om haar krachtige 3 in 1 Pods. Wij hebben de krachtige Ariel Pods uitvoerig getest en selecteren daarnaast doorlopend de beste aanbiedingen voor je!

Waarom teveel betalen voor je wasbeurten? Met een Ariel Pods aanbieding zorg je voor een uitzonderlijke reiniging met een kleine maar effectieve capsule. Doseren en afgieten is niet meer nodig, de pods zijn zeer gebruiksvriendelijk en besparen een hoop geld. Maar wat maakt Ariel dan zo speciaal? Wij nemen je mee in de vele voordelen!

Met onze selectie Ariel Pods aanbiedingen kun je groots besparen op je  waspods en kies je tevens voor een kosteloze en eenvoudige thuisbezorging! Lees verder…

Ariel-voordeelverpakking
Ariel-waspods

Beste Ariel Pods aanbiedingen

Waarom zou je de volle prijs betalen als er doorlopend goede deals zijn? Online vind je de beste kortingen en voordeelverpakkingen ten opzichte van bijvoorbeeld het wisselende aanbod van Ariel Pods bij Kruidvat, Jumbo en AH. Zo ben je met een jaarvolume verpakking extra voordelig uit per wascapsule en dus ook per wasbeurt. We hebben een selectie gemaakt van de beste actuele aanbiedingen van Ariel waspods, doe er je voordeel mee!

.1

.2

.3

.4

.5

.6

.7

.8

.9

Onze Ariel Pods review: krachtige reiniging, stralende kleuren en grandioos resultaat!

De pods van Ariel staan bekend als voorloper binnen de wascapsules en hebben een fijne 3 in 1 formule. Het testen van Ariel Pods was dan ook een feest en voorrecht en wij nemen je mee in onze ervaring. Voor deze test gebruikten wij Ariel Pods 3-in-1 Color grootverpakking en draaiden we meerdere wasjes op 30 en 40 graden. De samenstelling van de voltooide wasjes varieerde voor een optimale testresultaat. Lees verder voor onze review van Ariel!

Ariel Pods Review

Ariel belooft met haar pods te besparen op waskosten, vlekken grondig en snel te verwijderen en je kleren weer te laten stralen. Nou, dat hebben we absoluut ervaren! We gebruikten Ariel waspods uit een jaarvolume van 158 stuks, zodat we per capsule ontzettend goedkoop uit waren. We waren verbaasd door de krachtige wasresultaten wat uit deze 3 in 1 formule kwam. De dosering was tevens perfect.

Een duidelijk pluspunt volgens ons is de toegevoegde geurbooster aan de pods van Ariel. De frisse geuren die vrijkomen na het gebruik zijn ongekend en allesbehalve dominant. Hierdoor is het een verstandige koop voor vele huishoudens. Witte was bleef meer dan wit en kleuren werden behouden. De diep reinigende formule van Ariel Pods 3 in 1 heeft ons doen verbazen en wij raden de pods dan ook van harte aan. Ariel is met vlag en wimpel door de test gekomen!

Uitgelichte Ariel aanbiedingen

We houden de actuele Ariel waspods aanbiedingen continu voor je in de gaten en selecteren hier de meest voordelige of opmerkelijke deals, zoals jaarvolume (158 stuks) en grootverpakkingen.

Ariel Pods Voordeelverpakking
129 stuks

Prijzen kunnen veranderen 

36,59

Ariel Pods 158 stuks jaarvolume voordeel

Prijzen kunnen veranderen 

49,49

Ariel 3-in-1 Pods Color wascapsules 105 stuks

Prijzen kunnen veranderen 

30,00

Je profiteert wekelijks van Ariel Pods aanbiedingen  voor extra voordeel op je wasbeurten. Zo zijn er Ariel Pods aanbiedingen in de winkel bij Kruidvat, Albert Heijn en Jumbo. De scherpste Ariel waspods aanbiedingen vind je echter online bij Bol.com, ontdek het actuele voordeel.

Welke Ariel Pods zijn er te koop?

Ariel pods Color zijn ook bekend onder de noemer Ariel Pods original en kun je herkennen aan de groene kleur en voordeelverpakking. Met de Ariel Pods Color kies je bijvoorbeeld voor een kwartaalbox van ruim 100 pods of zelfs een XL GIGA box van 158 stuks Ariel Pods. De original variant verwijdert vlekken, maakt je kleding stralend en fris en beschermt stoffen.

We geven hieronder meer uitleg over de 4 belangrijkste varianten van Ariel Pods.

Welke Ariel Pods moet ik kopen?

ARIEL 3 IN 1 PODS

De Ariel 3 in 1 pods zijn de meest populaire variant onder de wascapsules en herken je vaak aan de groene doos.

Deze relatief kleine pod geeft een uitzonderlijke reiniging voor een mooie prijs. De 3 componenten van Ariel 3 in 1 pods wast schoon, verwijdert vlekken laat stralen!

Je bent met de 3-in-1 pods verzekerd van een krachtige formule met alle componenten die je wasmachine en vuile was nodig heeft.


ARIEL TABS

Het geniale ontwerp van de Ariel all-in-1 Pods houdt de wascapsule intact totdat deze de was bereikt. De Ariel Tabs  zullen dan een abnormale reinigingskracht geven en de innovatieve plastic laag lost in zijn geheel op bij de aanraking met water. De krachtige reinigingskracht die dan vrij komt zal vervolgens een breed scala aan vlekken bestrijden en de Ariel Tabs geven een heerlijke geur mee. Met de Ariel Tabs blijft kleding langdurig fris en mooi en ben je verzekerd van een voordelige was.

ARIEL PODS COLOR

De 3 in 1 pods staat ook wel bekend als de Ariel Pods Color en zijn een goede keuze voor je gekleurde was. De vele kleuren van je was blijven behouden en gaan langer mee, zonder wasmiddel te verspillen.

De Ariel Pods Color heeft een meerkamerstructuur waardoor de componenten van elkaar gescheiden blijven en pas bij het begin van de was met elkaar in aanraking komen. De Ariel Pods Color zijn er in voordeelverpakkingen waardoor je langer geniet van een voorraad waspods. 


ARIEL PODS WITTE EN DONKERE WAS

Voor een extra goed resultaat scheidt je natuurlijk je gekleurde, donkere en witte was en voeg je de juiste Ariel Pods toe aan deze wasjes. Daarnaast hebben de verschillende varianten allen een unieke geurbooster waardoor iedere was weer een feestje is. 

Ariel Pods witte was houdt je witte was extra licht van kleur. De donkere was zorgt ervoor dat donkere kleuren niet vervagen en intact blijven. 


Groot aanbod Ariel Pods: kies je favoriet

Wat zijn de voordelen van Ariel Pods?

Ariel Pods zijn enorm efficiënt en deze wascapsules staan bekend als het meest geconcentreerd. Tevens bevat een 3 in 1 pod meer actieve bestanddelen dan Vloeibaar wasmiddel. De voordelen van Ariel Pods op een rijtje:

  • Met stip op 1: het gebruiksgemak. Geen gedoe met wasmiddel en poeder meer; je hoeft enkel de pod bij je was te stoppen en klaar!
  • Ariel Pods worden geleverd met een handige opbergdoos mét kinderslot
  • Ariel Pods kun je langer bewaren dan wasmiddel
  • Makkelijk op te bergen
  • Krachtige wasformule in één wascapsule

Zijn er ook nadelen van Ariel Pods?

Is het dan alleen maar hosanna met Ariel Pods? Nee, dat is helaas niet het geval. Doorgaans betaal je per wascapsule nét iets meer dan wanneer je zelf vloeibare wasmiddel afmeet. Echter kun je de prijs per pod flink omlaag brengen door een grootverpakking Ariel Pods aan te schaffen. Wees ook bewust dat je bij een hele grote lading was 2 pods nodig hebt én dat waspods erg schadelijk zijn voor kinderen en je ze dus altijd uit de buurt van kinderen en baby’s moet houden.

Hoe gebruik je Ariel Pods 3 in 1?