Ariel Pods

De 24 beste Ariel Pods aanbiedingen en review

Ariel staat al jaren bekend om de krachtige 3 in 1 capsules. Wij hebben de Ariel Pods uitvoerig getest en selecteren daarnaast wekelijks de beste aanbiedingen!

Waarom teveel betalen voor je wasbeurten? Met een Ariel Pods aanbieding zorg je voor een uitzonderlijke reiniging met een kleine maar effectieve capsule. Doseren en afgieten is niet meer nodig, de pods zijn gebruiksvriendelijk en besparen een hoop geld. Maar wat maakt Ariel zo speciaal? Wij nemen je mee in het assortiment.

Met de selectie van de beste Ariel Pods aanbieding en fijne deals kun je groots besparen op je was en profiteer je van een gratis en eenvoudige thuisbezorging! Kies bijvoorbeeld voor Pods voor witte was, de alom bekende all in 1 formule of de samenwerking met Lenor. Ontdek hieronder de beste varianten en actuele aanbiedingen…

Ariel-voordeelverpakking
Ariel-waspods

Beste Ariel Pods aanbiedingen

Waarom zou je de volle prijs betalen als er doorlopend goede deals zijn? Online vind je de beste kortingen en voordeelverpakkingen ten opzichte van bijvoorbeeld het wisselende aanbod van Ariel Pods bij Kruidvat, Jumbo en AH. Zo ben je met een jaarvolume verpakking extra voordelig uit per wascapsule en dus ook per wasbeurt. We hebben een selectie gemaakt van de beste actuele aanbiedingen van Ariel Pods, doe er je voordeel mee!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Welke Ariel Pods kan ik kopen?

Ariel pods Color zijn ook wel bekend onder de noemer Ariel Pods original en kun je herkennen aan de groene kleur en voordeelverpakking. Je vindt deze capsules thuis in vele huishoudens en de Color variant staat bekend als de meest populaire. Met Ariel Pods Color heb je bijvoorbeeld de keuze uit een kwartaalbox van ruim 100 pods of zelfs een XL GIGA box van 158 stuks. De original variant verwijdert vlekken, maakt je kleding stralend en fris en beschermt stoffen.

Uiteraard biedt het assortiment meer keuze, en heb je ook de mogelijkheid om Ariel Pods te kopen voor witte was, donkere was en zelfs met een vleugje Lenor. We geven je hieronder meer uitleg over de 4 belangrijkste varianten van Ariel Pods, welke wij persoonlijk hebben getest.

1. Ariel Pods 3 in 1

De Ariel Pods 3 in 1 zijn de meest populaire variant onder de wascapsules van dit bekende merk en herken je vaak aan de groene doos. 

Deze relatief kleine pod geeft een uitzonderlijk krachtige reiniging, en dat voor een mooie all in 1 prijs. De 3 componenten van Ariel 3 in 1 pods wast schoon, verwijdert vlekken laat je was stralen!

Je bent met de 3-in-1 pods verzekerd van een krachtige formule met alle componenten die je wasmachine en vuile was nodig heeft. Niet voor niets is deze formule jaar in jaar uit een bewezen topper en kiezen menig huishouden de Ariel Pods 3 in 1, ook wel all-in-1 als favoriet!

2. Ariel Pods Color

De 3 in 1 pods zijn ook te koop als Ariel Pods Color en zijn een goede keuze voor bonte was. De kleuren van je was blijven behouden en gaan langer mee, zonder wasmiddel te verspillen. Ariel Pods Color wordt uitstekend beoordeeld en scoort dan ook hoge ogen. In de schappen in de supermarkt, maar vooral ook online vind je Ariel Pods Color in vele formaten.

Maar wat maakt de color variant dan zo speciaal? De Ariel Pods Color heeft een zogenaamde meerkamerstructuur waardoor de componenten van elkaar gescheiden blijven en pas bij het begin van de was met elkaar in aanraking komen. De Ariel Pods Color zijn er in voordeel verpakkingen, waardoor je langer geniet van een voorraad. 

3. Ariel Pods witte was

Voor een extra goed resultaat scheidt je natuurlijk je gekleurde, donkere en witte was en voeg je de juiste Ariel Pods toe aan deze wasjes. Daarnaast hebben de verschillende varianten allen een unieke geurbooster waardoor iedere was weer een feestje is. Met Ariel Pods voor je witte was ben je verzekerd van gemak en een krachtig middel verpakt in een capsule.

Ariel Pods witte was houdt je witte was extra licht van kleur. Je witte shirts, broeken en andere kledingstukken blijven hierdoor langer wit. Sterker nog, met de waspods voor witte was worden je witte kledingstukken zelfs een tikkeltje éxtra wit!

4. Ariel Pods zwarte was

Speciaal voor de donkere was ontwikkelt dit fijne merk de Ariel Pods zwarte was. Deze capsules zijn revolutionair en worden uiteraard geleverd in een herkenbare zwarte doos of zak. Onmisbaar natuurlijk in je wasruimte en een absolute must-have! Waarom zou je je donkere was wassen met een capsule of wasmiddel die hier niet speciaal voor is ontworpen?

Ariel Pods zwarte was staan ook wel bekend onder de naam Ariel +Revitablack. Het vernieuwt je zwarte kleren en biedt een uitzonderlijke reiniging. Door de unieke vezelverjongingstechnologie van Ariel Pods zwarte was creëer je nieuwe zwarttinten. De Ariel +Revitablack All in 1 Pods lossen gemakkelijk op in water en zijn een uitkomst voor je donkere en zwarte was!

5. Ariel Pods met Lenor

Wist je dat Ariel de samenwerking heeft gezocht met een ander bekend merk, Lenor? Met Ariel Pods Lenor ben je verzekerd van bundeling van de krachten. Uniek aan deze variant is namelijk de kracht van Ariel met de heerlijke geur van Lenor. De touch van Lenor Unstoppables zorgt voor langdurige frisheid en buitengewone reiniging.

Ariel belooft zelfs met deze samenwerking tot twee keer zoveel langdurige frisheid in je was. De verschillende compartimenten binnen de capsule van Ariel Pods met Lenor komen pas vrij op het juiste moment. Hierdoor biedt het een supergeconcentreerde werking binnenin je wasmachine. Ontdek het nu zelf!

Uitgelichte Ariel aanbiedingen

We houden de actuele Ariel waspods aanbiedingen continu voor je in de gaten en selecteren hier de meest voordelige of opmerkelijke deals, zoals jaarvolume (158 stuks) en grootverpakkingen.

Ariel Pods Voordeelverpakking
129 stuks

Altijd voordelig geprijsd

Ariel Pods 158 stuks jaarvolume voordeel

Koop bij Kruidvat of Bol.com

Ariel 3-in-1 Pods Color wascapsules 105 stuks

Kwartaal lang een voorraad

Je profiteert wekelijks van Ariel Pods aanbiedingen  voor extra voordeel op je wasbeurten. Zo zijn er Ariel Pods aanbiedingen in de winkel bij Kruidvat, Albert Heijn en Jumbo. De scherpste Ariel waspods aanbiedingen vind je echter online bij Bol.com, ontdek het actuele voordeel.

Ariel Pods review: krachtige reiniging, stralende kleuren en grandioos resultaat!

De pods van Ariel staan bekend als voorloper binnen de wascapsules en hebben een fijne 3 in 1 formule. Het testen van Ariel Pods was dan ook een feest en voorrecht en wij nemen je mee in onze ervaring. Voor deze review gebruikten wij een Ariel Pods Color grootverpakking en draaiden we meerdere wasjes op 30 en 40 graden. De samenstelling van de voltooide wasjes varieerde voor een optimale testresultaat. Lees verder voor de resultaten van onze Ariel Pods review. 

Ariel Pods Review

Ariel belooft met haar pods te besparen op waskosten, vlekken grondig en snel te verwijderen en je kleren weer te laten stralen. Nou, dat hebben we absoluut ervaren! We gebruikten Ariel waspods uit een jaarvolume van 158 stuks, zodat we per capsule ontzettend goedkoop uit waren. We waren verbaasd door de krachtige wasresultaten wat uit deze 3 in 1 formule kwam. De dosering was tevens perfect binnen de drie kamers.

Een duidelijk pluspunt volgens ons is de toegevoegde geurbooster aan de pods van Ariel. De frisse geuren die vrijkomen na het gebruik zijn ongekend en allesbehalve dominant. Hierdoor is het een verstandige koop voor vele huishoudens. Witte was bleef meer dan wit en kleuren werden behouden. De diep reinigende formule van Ariel Pods 3 in 1 heeft ons doen verbazen en wij raden de pods dan ook van harte aan. De capsules van Ariel zijn met vlag en wimpel door de test gekomen!

Extra groot aanbod Ariel Pods: kies je favoriet!

Wat zijn de voordelen van Ariel Pods?

Ariel Pods zijn enorm efficiënt en deze wascapsules staan bekend als het meest geconcentreerd. Tevens bevat een 3 in 1 pod meer actieve bestanddelen dan Vloeibaar wasmiddel. De voordelen van Ariel op een rijtje:

  • Met stip op 1: het gebruiksgemak. Geen gedoe met wasmiddel en poeder meer; je hoeft enkel de pod bij je was te stoppen en klaar!
  • De capsules worden geleverd met een handige opbergdoos mét kinderslot
  • Waspods kun je langer bewaren dan wasmiddel
  • De dozen zijn makkelijk op te bergen
  • Een krachtige wasformule in één capsule, inclusief vlekkenverwijderaar

Zijn er ook nadelen met Ariel Pods?

Is het dan alleen maar hosanna met Ariel Pods? Nee, dat is niet altijd het geval. Doorgaans betaal je per wascapsule nét iets meer dan wanneer je zelf vloeibare wasmiddel afmeet. Ga er wel vanuit dat 30% van vloeibaar wasmiddel achterblijft in de leidingen. Tevens kun je de prijs per pod flink omlaag brengen door een Ariel grootverpakking aan te schaffen. Wees ook bewust dat je bij een grote lading was af en toe 2 capsules nodig hebt én dat waspods erg schadelijk zijn voor kinderen en je ze dus uit de buurt van kinderen en baby’s moet houden. Mede daarom levert Ariel de capsules in dozen die zijn voorzien van een handig kinderslot!

Hoe gebruik je Ariel Pods 3 in 1?

De Pods van Ariel zijn razend populair geworden door het eenvoudige gebruik ervan. In slechts een mum van tijd voeg je de capsule toe aan je, nog lege, wasmachine en kan het wassen beginnen! Je voegt per wasje 1 pod toe aan je was. Dit kan in een lege trommel, of op een gevulde trommel met kleren. Bij wasjes groter dan 4,5 kg kun je het beste 2 Ariel Pods gebruiken.

ArielPods-kopen