Persil Discs

Alle Persil Discs aanbiedingen

Het eerste wat opvalt is de naam; Persil Discs. Waar andere merken kiezen voor wascapsules en waspods, gooit Persil het over een andere boeg.

En wat er nog meer uniek is? Persil biedt als eerste ter wereld een 4 in 1 wascapsule! We zagen eerder al 3 in 1 pods, zoals die van Ariel, maar met 4 in 1 Pods haal je een nóg mooiere formule in huis!

Met een Persil Discs  aanbieding ben je verzekerd van de beste waspods tegen een fijne prijs!

Persil-discs-4-in-1
Ariel-Pods-koop

Wat zijn de beste Persil Discs aanbiedingen van dit moment?

Met een Persil voordeelpakket haal je genoeg voorraad in huis en breng je de prijs per wascapsule flink naar beneden. Daarnaast hebben we de beste Persil Discs aanbiedingen van dit moment voor je op een rijtje gezet. Ga je voor Universal of Color verpakking? Bepaal de hoeveelheid 4 in 1 discs en koop eenvoudig online een Persil Discs aanbieding!

Onze Persil Discs review: zeer krachtige 4 in 1 waspods met een geweldig resultaat!

Na de vele goede reviews en verhalen die wij ontvangen hebben wij Persil Discs 4 in 1 mogen testen voor de populaire varianten Persil Color en Persil Univeral discs. De innovatieve vierkamer technologie hadden we nog niet eerder gezien en beloofde op voorhand al een ongekende waskracht te brengen. Twijfel je over het kopen van Persil Discs? Lees dan verder voor onze test en persoonlijke ervaringen!

Persil Discs Review
Doordat de waspods perfect zijn voorgedoseerd en volledig oplossen in de wasmachine, kunnen we niet anders dan razend positief zijn. Het resultaat: een schone was en vlekken verdwenen moeiteloos uit de kleren door de ingebouwde vlekkenverwijderaar. Het wasmiddel binnen de discs zorgde tevens voor extra zachtheid van de vezels.

Het feit dat Persil Discs 4 in 1 al gebruikt kan worden in de wasmachine vanaf 20 graden en alsnog betrouwbaar wast, is een groot pluspunt. Daarnaast belooft Persil met haar waspods een lagere waterconsumptie dankzij de geconcentreerde formule én minder gebruik van plastic ten opzichte van flessen! Tip van ons: gebruik 1 capsule voor een was tot 4,5 kg en 2 discs voor een was zwaarder dan 4,5 kg.

Welke Persil Discs zijn er te koop?

Kies je voor witte was, gekleurde was en welke hoeveelheid wascapsules kies je? Wij helpen je met de juiste keuze! Of je nu gaat voor Color of Universal, de formule blijft hetzelfde en blijft ons verbazen. Ontdek het zelf!

Persil Discs Color

De nieuwe Persil Discs zorgen voor een perfect schone was, langdurige frisheid, stralende kleuren en vezelbescherming. Lees verder…

Persil Discs Universal

Persil wasmiddel discs zorgen ervoor dat je witte was zijn intensiteit behoudt. Zo heb je altijd een schone was. Lees verder…

Persil Discs Voordeelbox

Een populaire koop is de Persil Discs Jaarbox. Hiermee koop je maar liefst 112 waspods voor een hele scherpe prijs. Lees verder…

Over Persil Discs

Wat zijn de voordelen van 4 in 1 Persil Discs?

De Persil 4 in 1 Pods bundelen maar liefst 4 krachten in 1 disc. Deze Persil Discs zorgen voor een heerlijke schone was, langdurige frisheid, helder witte was en een optimale vezelbescherming.

Daarnaast bevatten Persil Discs een verbeterde geur, waardoor je nog langer geniet van een frisse was.

Het geheim van Persil Discs

Ontdek zelf het geheim van de Persil Discs en haal de perfecte 4 in 1 formule in huis! De 4 krachten gebundeld in één sterke capsule zorgen voor een perfect schone was, heldere kleuren, een verrassend lange frisheid en vezelbescherming!

Ontdek ook andere waspods merken