Broekhangers

Broekhangers kopen & de beste aanbiedingen

Broekhangers zijn onmisbaar in je kledingkast en worden vaak, net als kledinghangers, in meervoud gekocht voor het ophangen van je broeken. Het biedt ruimte en heeft nog veel meer voordelen. Wij selecteren de beste producten!

Wanneer je jouw broeken opgevouwen uit de kast pakt, zit die vaak vol met vouwnaden. Dit is dan ook een reden waarom mensen eerst hun broeken strijken voordat ze, ze aantrekken. Ben je er klaar mee om iedere keer gekreukelde broeken uit je kast te pakken? Schaf dan snel broekhangers aan. Het voordeel? Je broeken pak je nu zonder kreukels uit de kast, en je kledingkast is makkelijk te organiseren en blijft opgeruimd.

Een broekhanger is vaak net iets anders dan een “gewone” kledinghanger. Je kunt je broeken tussen het oog van de driehoek doen, zoals je die hebt bij de traditionele hangers. Echter, zijn er ook broekenhangers die met een klem werken. Je klemt eenvoudig bijvoorbeeld de broekspijpen, of de broeksband tussen de klem en hangt zo de broek op. Ontdek de beste broekhangers en bekijk hieronder de actuele aanbiedingen en top producten!

Broekhangers
Broekhanger

Broekhangers aanbieding & de beste merken

Ontdek de best geteste broekhangers, onze favorieten en de actuele aanbiedingen. Een broekhanger is doorgaans zeer voordelig in aanschaf, vooral als je kiest voor een voordeelverpakking, korting of andere deal. Hieronder presenteren we doorlopend de beste broekhangers aanbieding van vandaag.

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Welke type broekhangers kun je kopen?

Er zijn verschillende type broekhangers verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een type design, grootte, en model. Vaak worden ze in een set van 6 à 10 stuks verkocht zodat niet één, maar al jouw broeken kunnen hangen in jouw kledingkast. Om je een idee te geven van de verschillende type broekhangers noemen we hieronder vier verschillende types.

Houten broekhanger

Zoals de naam al insinueert, is een houten broekhanger, een broekhanger die gemaakt is van hout. Hout geeft een natuurlijke uitstraling en wordt vaak gecombineerd met een ijzeren hals.

Je kunt kiezen uit verschillende types hout. Het type hout waar de hanger van gemaakt wordt, en of het hout behandeld is zal bepalen welke kleur de hanger heeft. Zo zal bijvoorbeeld hout wat behandeld is vaak een donkerdere kleur hebben. Ook kan het hout door de behandeling wat meer gaan glimmen.

Wanneer je jouw broeken aan houten broekhangers ophangt, zorg je er niet alleen voor dat je jouw broek niet met kreukels uit de kast pakt, maar ook voor een nette kledingkast!

Zwart en witte broekhangers

Met stip de meest verkochte kleuren als het gaat om broekhangers zijn de zwarte en witte variant. Deze kleuren zijn namelijk doorgaans erg goed te matchen met je kleur kledingkast en stralen daarnaast luxe en rust uit.

Ben je geen fan van de natuurlijke houttint, dan kun je kiezen voor deze elegante zwarte of witte broekhangers. De zwart en/of witte broekhangers passen bij alle kledingstukken, wat de kleur van de kleding ook mag zijn.

De zwarte of witte broekhangers geven een rustige, en moderne uitstraling wanneer je jouw kledingkast open doet. Het enige waar je rekening mee hoeft te houden is dat jouw kledingkast een ophang gedeelte heeft.

Baby broekhanger

Ook voor kinderen en de kleintjes zijn er baby broekhangers te koop. De broekhangers zijn kleiner of hebben klemmen die je kunt verschuiven. Baby’s en kleine kinderen hebben vaak veel kleding. Om zachte kledingstukken op een nette stapel te houden is nog niet zo eenvoudig. Vaak vallen de stapels om, of wil je net de broek die onderop ligt.

De baby broekhanger pakt dit probleem aan. Je kunt nu eenvoudig door de hangers uit elkaar te schuiven een broek kiezen. Haal je de broek van de hanger? Dan blijven de andere broekjes op hun plek. Daarnaast blijft de kledingkast gewoon netjes.

Een baby broekhanger is essentieel in de kledingkast en biedt je als jonge ouder enorm veel gemak en ruimte. Bekijk de beste producten!

Uitschuifbare broekhangers

Zoals hierboven al benoemd werd, zijn er ook uitschuifbare broekhangers. Deze broekhangers bestaan uit twee uitschuifbare knijpers. Deze kun je naar binnen, en naar buiten schuiven. Wil je een kleine broek ophangen? Dan schuif je ze naar binnen. Heb je een grote broek dan schuif je de knijpers eenvoudig verder naar buiten. Ideaal wanneer je verschillende maten broeken hebt.

De uitschuifbare broekhangers zijn verkrijgbaar in zowel ijzer, als plastic. De prijzen zijn doorgaans erg laag en de populariteit van deze uitschuifbare broekhangers wordt alsmaar groter. Wij begrijpen dit maar als te goed en raden deze variant dan ook zeer aan! Ontdek het complete assortiment van uitschuifbare broekhangers.

Waar kun je broekhangers kopen?

Als je broekhangers wilt kopen dan kun je dit eenvoudig online doen! Denk hierbij aan de volgende drie winkels.

Ikea broekhangers

Ikea zit verspreid over bijna geheel Europa. Hun brede assortiment woonartikelen sluit de broekhanger niet buiten. Je kunt online eenvoudig de broekhanger kiezen die bij jou situatie past. Het enige wat jij hoeft te doen is ze in jouw winkel mantje te plaatsen, en bestellen maar! Voor maar €2.99.- zijn ze hoogst waarschijnlijk de volgende dag nog bij jou thuis!

Action broekhangers

Misschien is dit niet de eerste winkel die in je gedachten komt wanneer je broekhangers wilt bestellen, maar ook de Action heeft ze in hun assortiment opgenomen. Zij verkopen zowel houten hangers, als plastic en ijzeren hangers.

De Action staat bekend als een merk die rekening houdt met mensen die niet te veel te besteden hebben. Zo kun je bij hun al een set van tien broekhangers kopen voor nog geen €2.-. Echter, de kwaliteit is niet altijd zoals je die gewend bent van bijv. Bol.com.

Blokker broekhangers

Hou je van keuze? Dan ben je bij de Blokker aan het goede adres. Blokker verkoopt alle bovengenoemde broekhangers. Zo hebben zij bijvoorbeeld houten broekklemmen, ijzeren uitshuifbare broekhangers, en zwartte plastic broekhangers in hun assortiment. Bestellen bij de blokker is net zo eenvoudig als bij de boven genoemde winkels. Check nog even de hoeveelheid hangers die je wilt bestellen, betalen en klaar.

De prijzen zijn aan de hoge kant, online ben je daarom vele malen goedkoper uit.


Ook populair in deze categorie: