Mini vaatwasser

Mini vaatwasser kopen en de beste merken

De mini vaatwasser is ideaal voor de wat kleinere huishoudens en momenteel erg in trek! Zo zitten ze wat eerder volgepakt, waardoor jij je vieze afwas niet dagen in de machine hoeft te laten zitten. Wij presenteren je de beste merken, aanbiedingen en types.

Naast het bovengenoemde voordeel brengt de kleine vaatwasser nog een aantal andere voordelen met zich mee waaronder: Je hoeft de vaat niet meer met de hand te doen, en hij neemt weinig ruimte in. Je kunt er zelfs voor kiezen om deze kleinere uitvoering van de vaatwasser, op je keukenkastje te zetten. 

Een mini vaatwasser koop je met een wateraansluiting, maar ook zonder en met een waterreservoir. Daarnaast zijn er tal van top merken die min vaatwassers aanbieden, zoals Medion en Bosch. Lees verder voor de 4 beste merken. Hieronder trappen we af met de actuele aanbiedingen en voordelig geprijsde mini vaatwassers.

Mini vaatwasser
Kleine vaatwasser

Mini vaatwasser aanbieding kopen

De prijzen van een mini vaatwasser lopen erg uiteen en er zijn vaatwassers met verschillende functies te koop. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw model, een mini vaatwasser zonder wateraansluiting of een vrijstaand model. Wij selecteren doorlopend de beste mini vaatwasser aanbiedingen en top producten van dit moment. Bekijk ze hieronder…

Let op: aanbiedingen en prijzen wijzigen dagelijks.

Top 4 mini vaatwasser merken

Om je keuze te vergemakkelijken, worden hieronder de populairste merken benoemd die de mini vaatwasser in hun assortiment hebben. Een kind kan naast de was, ook de vaat doen! We horen uiteindelijk natuurlijk graag wat jouw ervaring is met de mini vaatwasser, en op welke locatie jij hem gebruikt! Ontdek de 4 beste merken…

1. Medion

Medion is bekend om zijn diverse assortiment elektronica. Dit Duitse merk verkoopt in Europa, Amerika en Azië haar producten. Zij zijn met name bekend geworden voor hun computers en notebooks. Inmiddels verkopen zij nog veel meer verschillende elektronische apparaten waaronder de Medion mini vaatwasser.

De kleine vaatwasser van Medion heeft een A label, je kunt kiezen uit 6 schoonmaakprogramma’s, en hij werkt met of zonder wateraansluiting. De Medion mini vaatwasser neem je eenvoudig mee als je met de auto op vakantie gaat. Zelfs op vakantie hoef jij dus geen vaat meer te doen! 

2. Bomann

Bomann is net als Medion van origine een Duits merk. Zij doen al 130 jaar mee in de elektronica branche, waar zij diverse producten ontwikkelen om de mens wat werk uit handen te nemen. Hun diverse apparaten zijn wereldwijd te koop en verkrijgbaar. Zij leveren kwaliteit producten, en dat weten hun klanten ook.

De mini vaatwasser van Bomann is ontwikkeld omdat Bomann een vaatwasser wilde produceren die je eenvoudig mee kunt nemen op vakantie, die je op de camping kunt gebruiken, die je in de kantine, en op het kantoor neer kunt zetten etc,. Deze eenvoudig mee te nemen Bomann mini vaatwasser heeft 5 wasprogramma’s en gebruikt weinig water en elektriciteit. 

3. Bosch

Bosch is wellicht het bekendste merk uit deze lijst die elektronische apparaten ontwikkeld. Wederom een Duits bedrijf die sinds 1886 elektronische apparaturen produceert en verkoopt. Hun brede assortiment, en kwaliteit producten zorgen ervoor dat dit merk wereldwijd geliefd is. Klanttevredenheid staat bij dit merk centraal en dat merk je bij de Bosch mini vaatwasser!

De mini vaatwasser van Bosch is zeer populair bij hun klanten. De kleine vaatwasser die een aantal krachtige programma’s draait is ook nog eens extreem zuinig. Wil je dat de vaat droog uit de vaatwasser komt, dan kun je bij dit elektronische apparaat van Bosch kiezen voor de extra droog stand. Heb je waterschade dan geeft Bosch jou hier garantie op. Gebeurt er iets anders met de vaatwasser waardoor hij het niet meer (goed) doet? Dan biedt Bosch jou tien jaar lang garantie. 

4. Klarstein

Ook dit Duitse elektronica bedrijf timmert hard aan de weg met hun producten. Klarstein is opgericht 2008. Bij Klarstein hechten ze veel waarde aan “kwaliteit, intuïtief design, en relevante bruikbaarheid.” Daarnaast hechten ze veel waarde aan de meningen van hun klanten. Ze verwerken de feedback die ze krijgen zo goed mogelijk om zo te groeien als merk. Uiteindelijk willen ze het hun klanten het zo comfortabel mogelijk maken in hun eigen huis. Ondanks dat dit nog een vrij jonge bedrijf is, groeien ze hard in populariteit. Wederom speelt de kwaliteit van hun producten hierin een grote rol!

Ook bij de mini vaatwasser van Klarstein heb je geen wateraansluiting nodig. Je kunt eenvoudig het waterreservoir bijvullen en de machine doet de rest van het werk. Je krijgt bij deze kleine vaatwasser een afvoerslang waar het gebruikte water eenvoudig in kan wegstromen. Is je vaatwasser vol? Dan kun je kiezen uit 6 programma’s die ervoor zullen zorgen dat jij je vaat er weer schoon uit kunt halen wanneer het programma af is. 

Welke type mini vaatwassers zijn er te koop?

Wil je een mini vaatwasser aanschaffen? Dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee wilt houden. Je koopt namelijk een mini vaatwasser in verschillende vormen en maten. We lichten de belangrijkste functies toe.

Wel of geen wateraansluiting

De meeste mini vaatwassers doen zonder wateraansluiting hun werk. Er zit dan een watertank in de vaatwasser die je bij vult. Dit doe je eenvoudig zelf. De tank zit vaak of onder of aan de achterkant bevestigt. Je vult hem onder de kraan bij, het enige wat jij nog nodig hebt is een stroomaansluiting.

Afhankelijk van het voormaat vaatwasser, zal de grote van het waterreservoir verschillen. De watertank is bij iedere vaatwasser in ieder geval groot genoeg om zonder problemen een vaat te draaien. 

Inbouw mini vaatwasser

Naast een vrijstaande mini vaatwasser kun je ook kiezen voor een mini vaatwasser die je inbouwt. Hou jij ervan om je keukenapparatuur weg te werken? Dan is een inbouw vaatwasser een keuze voor jou! Vaak zijn de afmetingen van de inbouw mini vaatwassers gelijk aan die van je keukenkastjes.

Het voordeel van een inbouw vaatwasser is dat je het netjes kan wegwerken in je keuken en het dus geen onnodige ruimte in beslag neemt. Houd er echter wel rekening mee dat het iets minder handzaam is. 

Ook populair op onze website…