Marcel’s Green Soap

Marcel’s Green Soap aanbiedingen en producten ✅

Het doel van Marcel’s Green Soap is het waarmaken van drie beloftes: een heerlijke geur, fijn in gebruik en eco-vriendelijke producten.

Dit komt terug in de heerlijke geuren uit de natuur met essentieel oliën. Daarnaast zijn Marcel’s Green Soap wasmiddel en de zepen ook nog eens zacht en verzorgend. En dat alles met 100% plantaardige ingrediënten. Fijn toch?

Schoonmaken wordt een gemakkelijke klus met Marcel’s Green Soap. Wil je dit zelf ontdekken in je huishouden? Bekijk dan het aanbod en de beste actuele Marcel’s Green Soap aanbiedingen!

Marcel's Green Soap
Marcel's Green Soap wasmiddel

Marcel’s Green Soap aanbiedingen

Welke Marcel’s Green Soap producten zijn er?

Wasmiddel

Het wasmiddel van Marcel’s Green Soap is een goede koop. De werking is zeer effectief, het wasmiddel heeft een heerlijke geur en je draagt ook nog eens je steentje bij aan een betere leefomgeving. De producten zijn geheel eco-vriendelijk en zo ook de verpakking van het wasmiddel.

Marcel’s Green Soap wasmiddel koop je in twee verschillende varianten: Vanille & Katoen en Patchouli & Cranberry. De flacons wasmiddel herken je aan de kleuren geel en roze en zijn 100% te recyclen. Je koopt Marcel’s Green Soap wasmiddel voor een natuurlijke was met een geweldig resultaat. Zo was je je kleding schoon, en wordt de wereld om je heen ook nog eens een beetje schoner!

Handzeep

Zoals de naam al doet vermoeden is Marcel’s Green Soap handzeep een bekend en veel gekocht product. Het fijne aan de handzeep is dat je het koopt als handzeep flacon, maar ook met handige navul zakjes. Hiermee speelt Marcels Green Soap in op een ecologische samenleving.

Er zijn meerdere geuren en varianten te koop. Zo koop je de geuren Lavendel & Rozemarijn, Sinaasappel & Jasmijn, Sandelhout & Kardemom en nog veel meer! De handzeep is verkrijgbaar als 500 ml pompjes met navul verpakkingen van nog eens 500 ml. Hierdoor kun je de pompjes blijven gebruiken, wel zo fijn voor het milieu!

Allesreiniger

De allesreiniger van Marcels Green Soap is jouw perfecte hulpmiddel in huis. De allesreiniger bestaat (uiteraard) uit plantaardige zepen en is een ‘groene’ keuze. Er zijn tevens geen kleurstoffen toegevoegd, 100% natuurlijk!

Marcel’s Green Soap allesreiniger is verkrijgbaar in de alom bekende geuren, net als de wasmiddelen en handzepen. Onze favorieten zijn Lavendel Kruidnagel en Sandelhout Kardemom, wat een heerlijke geurexplosies! Je koopt de allesreiniger eenvoudig en goedkoop online als een spray of vloeibare variant. Wil je extra voordelig uit zijn? Bekijk dan de voordeelverpakkingen met 6 flacons!

Meer Marcel’s Green Soap…

Naast wasmiddel, handzeep en allesreiniger producten zijn er vandaag de dag meer eco-vriendelijke producten te koop van dit fijne merk groene zeep. Zo kun je alle huishoudelijke producten in huis halen die je nodig hebt om je huis en kleding spik en span te houden.

Erg populair zijn bijvoorbeeld de Marcel’s Green Soap Shampoo bars en douchegel. Daarnaast zijn er vaatwastabletten en afwasmiddelen verkrijgbaar. Kortom, wanneer je verzekerd wilt zijn van ecologische producten met een krachtige werking en heerlijke geur, dan zit je goed met Marcel’s Green Soap! Bekijk alle producten…