Beesha producten

Beesha review en de beste aanbiedingen

Beesha is een populair merk en levert producten die enkel de beste ingrediënten bevatten. Dit doet Beesha 100% plasticvrij en alles wordt in Nederland gemaakt. 

100% vegan producten zijn sterk in opkomst en hier speelt Beesha op in. De zepen gaan lang mee en zijn heerlijk van geur. De meest bekende producten zijn Beesha Shampoo Bars, Conditioner en Body Bars. Daarnaast verkoopt het merk ook een proefpakket en allerlei accessoires. 

De producten zijn vandaag de dag eenvoudig online te koop en zeer voordelig. Het voordeel van de shampoo bars is dat het ontzettend lang meegaat en natuurlijk is samengesteld. Wij zijn de producten uitgebreid gaan testen en schreven een Beesha review. Tevens selecteren wij doorlopend de beste Beesha aanbiedingen.

Beesha
Beesha zeep

Beesha zeep aanbiedingen

Beesha zeep: meest populaire producten

Beesha Shampoo

Het meest populaire en verkochte product is de Beesha Shampoo bar. Deze bars winnen in snel tempo aan populariteit in ons land en laten je al snel besparen. Daarnaast is de shampoo in een vaste vorm ecologisch en heeft het merk veel oog voor een betere wereld. Ook is er een sulfaatvrije shampoo variant. Zorg dragen voor het milieu en duurzaamheid pas je dus ook eenvoudig toe in de badkamer met de shampoo van Beesha. Met 1 shampoobar van 65 gram kun je tot wel 80 keer je haren wassen, wat gelijk staat aan zo’n 3 maanden.

Door het schuim van de shampoo aan te brengen op je haar repareert de zeep beschadigd haar en vormt het een dun laagje op je haren. Hierdoor geeft het je haar glans en wordt het beter doorkambaar. Het aangebrachte laagje wat Beesha Shampoo aanbrengt beschermt ook tegen zout water, zon en heet föhnen. Bekijk het ruime en fijne assortiment Beesha Shampoo Bars!

Body Bars

Naast verzorging voor je haren met natuurlijke zepen brengt het bekende merk ook bars voor je lichaam. Hierdoor kun je geuren voor je haar en body op elkaar afstemmen, of variëren met meerdere geuren. Beesha Body Bars zijn er in meerdere geuren, zoals Lavendel (Populair!), Eucalyptus, Kokos, Perzik, Limoen en tal van exotische geuren. Je brengt de zeep eenvoudig aan op je lichaam.

Met 1 bodybar kun je weken lang uit de voeten en bespaar je in je portemonnee. Doordat de body bars worden voorzien van natuurlijke ingrediënten ben je ook direct verzekerd van verschillende vitamines. Je gebruikt de body bar door het in aanraking te brengen met water onder de douche of kraan. Met het zeep was je vervolgens je lichaam schoon. Ook is het mogelijk de body bar in een zeepzakje te stoppen en deze over je lichaam aan te brengen.

Conditioner

De Beesha conditioner bar wordt ook wel een solid conditioner bar genoemd. De bars bevatten Shea boter waardoor de conditioner rijk is aan vitamine A en E. Hierdoor krijgt je haar extra hydratatie en gaat het nog meer ademen.

Met een Beesha conditioner revitaliseer je de hoofdhuid en haal je een perfect alternatief in huis van de alom bekende flessen conditioner. Met een zeepblik neem je de bar ook eenvoudig mee op reis. De conditioner bar is extreem zuinig in gebruik en gaat langer mee dan een fles. In tegenstelling tot de shampoo bars zal de conditioner niet schuimen door de vaste vorm. Je ervaart na gebruik in je haar een glad, glanzend, zacht en geconditioneerd effect met een heerlijk frisse geur. Ontdek het nu zelf!

Beesha review: heerlijk geurende zeep en krachtige shampoo bars!

Producten van Beesha

Het meest populaire product zijn de Beesha Shampoo Bars. Deze bars zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten, olie en Shea boter en de verpakkingen bevatten geen plastic. Door de shampoo bars in aanraking te laten komen met water komt er schuim vrij, welke je vervolgens op je haren kunt aanbrengen en in kunt masseren. Tevens biedt dit fijne merk Beesha Conditioner en Body Bars. Hierdoor ervaar je de volledige beleving onder de douche en was je volledig ecologisch!

Beesha review

Opmerkelijk vinden wij de vrolijke kleuren en legio aan verschillende geuren. Van Citroen tot Appel en van Bergamot tot Kokosolie, Beesha biedt voor iedereen een uitkomst. Direct nadat de bars met water in aanraking komen komt er al voldoende schuim vrij om in je haren aan te brengen. Het effect is een goede reiniging en heerlijk zachte haren. Een geweldige ervaring en positieve review van de Beesha producten! Combineer met andere bars voor het beste resultaat.

Voordelen van Beesha zeep

Allereerst draag je je steentje bij aan een betere wereld door het gebruik van de natuurlijke en biologische shampoo en zeep van Beesha. De producten worden plasticvrij verpakt en verzonden en zijn 100% vegan. De Beesha shampoo bars gaan tevens ontzettend lang mee. Met 1 bar kun je tot wel 80 keer je haren wassen, wat gelijk staat aan 2 tot 3 normale flessen shampoo. Met een zeepbakje bewaar je de bars en neem je de zeep eenvoudig mee in je koffer of reistas.