WD-40 spray

WD 40 spray kopen & de beste aanbiedingen

WD-40 kent een groot assortiment aan fijne sprays en schoonmaakmiddelen. Bijna iedereen kent deze spray wel, of heeft het wel eens bij zijn ouders in de schuur of bij de schoonmaakmiddelen in de berging zien staan. We hoeven het woord maar te horen en we zien direct een blauwe fles met gele letters en een rode dop met een rietje eraan voor ons.

De WD-40 spray kent een lange historie en is ontwikkeld in Californië 1953. Het werd op de markt gebracht om corrosie tegen te gaan op raketten van NASA. Tegenwoordig wordt het voor diverse dingen gebruikt waaronder, als smeermiddel en om roest te verwijderen. Menig huishouden in ons land zijn razend enthousiast en wij vertellen je er meer over.

Komt er ergens vocht bij dan ontstaat er nu eenmaal roest, dit is nauwelijks tegen te gaan. Wat niet iedereen weet van WD-40 is dat dit een merk is die veel meer heeft dan één spray. Zij hebben een divers assortiment, iedere spray is zo ontwikkeld om net dat beetje extra te geven. Afhankelijk van het onderwerp, de temperatuur en het doel waar je het voor spuit, WD-40 heeft het allemaal. Ontdek de beste WD 40 aanbieding, het assortiment en onze ervaring!

WD-40
WD-40-spray

WD 40 aanbieding & top producten

WD 40 kent een groot assortiment aan sprays en de prijzen liggen doorgaans laag, vooral met een wd40 aanbieding. Toch zit er veel verschil in het assortiment in winkels en online webshops. Om je te voorzien van het meest uitgebreide assortiment én de beste WD 40 spray aanbieding selecteren we hieronder de beste deals!

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Beste WD-40 sprays

Om je een idee te geven van de populariteit benoemen we een aantal van de bekende sprays. Denk hierbij aan de beste kruipolie, multispray, siliconenspray en WD40 contactspray. Wij zijn deze WD 40 sprays gaan testen en vertellen je over onze ervaring.

1. WD 40 Multispray

De inhoud van deze WD40 spray is hetzelfde als waar het merk in 1953 mee begonnen is om NASA raketten tegen roest en corrosie te beschermen. Heb je het over een WD-40 spray die bij iedereen in de garage staat? Dan is het vaak deze multispray. Door de jaren heen zijn steeds meer mensen deze spray gaan gebruiken om op diverse voorwerpen in, en rondom het huis te spuiten.

WD-40 beweert zelf dat de multispray op 2000 manieren toepasbaar is. Denk bijvoorbeeld aan de spray spuiten op een piepende deur, of roest verwijderen op een metalen voorwerp. Haal WD-40 multispray nu zelf in huis!

2. WD 40 Contactspray

De contactspray van WD-40 is geschikt om te spuiten op onder anderen elektrische onderdelen. Het verwijdert met gemak olie, vuil en stof. De ingrediënten in deze spray zijn zo samengesteld dat wanneer je het sprayt het snel droogt. Hierdoor laat het geen vervelende strepen achter.

De WD40 contactspray is ook geschikt op voorwerpen waar veel vocht bij komt. Deze spray is dan ook, net als de multispray, geschikt om meerdere voorwerpen schoon te maken van bijvoorbeeld roest. Denk aan ovens en de motor van je auto. De contactspray is onmisbaar in huis en koop je voordelig en gemakkelijk online.

3. WD 40 Siliconenspray

De siliconenspray is speciaal ontwikkeld om te spuiten op voorwerpen die beter niet al te veel olie kunnen gebruiken. Deze spray is namelijk watervast en beschermt verschillende oppervlaktes op een perfecte manier. Een aantal oppervlaktes zijn bijvoorbeeld rubber, plastic en vinyl.

Je kunt de wd40 siliconenspray ook spuiten op verschillende voorwerpen. Een aantal voorbeelden zijn kabels, scharnieren, katrollen, mountainbikes en ventielen. Wil je aan de slag met deze oppervlaktes en voorwerpen, dan doe je er dus goed aan een siliconenspray te kopen van WD-40!

4. WD 40 Droogsmeerspray

Gebruik je bepaalde voorwerpen intensief, maar lopen ze niet lekker omdat er corrosie of roest is ontstaan, dan kun je het beste kiezen voor de droogsmeerspray van WD-40. Deze spray bevat PTFE, een middel wat ervoor zorgt dat hetgeen waar je het opspuit automatisch gesmeerd is. Daarnaast is de laag die je er opspuit, zoals de naam van het product al insinueert, droog. Hierdoor heb je niet zoals bij andere merken de kans dat er overal stof en vuil op het bespoten oppervlak blijft kleven.

Deze spray is voornamelijk geschikt voor de deur of raamrails en gereedschap. Deze spray kun je ook goed op elektrisch gereedschap spuiten, zoals je boor.

WD 40 ontvetter voor je fietsketting en als slotspray

Na het lezen van het bovenstaande is het duidelijk geworden dat WD-40 op vele manieren toepasbaar is. Eén die we nog niet genoemd hebben, maar waar veel consumenten WD-40 voor aanschaffen, is om het op fietskettingen en op sloten te spuiten met wd40 slotspray. Wij Nederlanders fietsen dagelijks door weer en wind naar verschillende locaties toe. De fiets krijgt daardoor nu eenmaal wat te verduren. Vaak is het eerste onderdeel wat door roest aangetast wordt, de ketting.

Spuit je regelmatig WD-40 op je ketting, dan slijt de ketting niet alleen een stuk minder snel, maar de kans dat je op je bestemming aankomt zonder gedoe wordt ook een stuk groter. Bij een fiets hoort een slot. Niks is vervelender dan een slot die opgehoopt zit met roest waardoor hij niet goed meer in en uit elkaar klikt. WD-40 zou WD-40 niet zijn, als ze ook hiervoor niet een speciale spray hadden ontwikkeld. Ook wel de WD-40 Bike All Conditions Lube genoemd.

De WD-40 Bike All Condition Lube is speciaal ontwikkeld om jouw fietsketting en slot zo lang mogelijk mee te laten gaan. Je smeert de inhoud wd40 fietsketting spray gemakkelijk op de ketting. De beschermlaag die deze wd40 spray achterlaat, helpt tegen de ontwikkeling van corrosie. Wij zijn, net als vele anderen, razend enthousiast over het gebruik van de WD-40 sprays en hebben meerdere producten in huis. Klik op onderstaande button en ontdek het gehele assortiment sprays voor online WD40 kopen!

Wellicht ook interessant voor jou: