Shampoo Bars

Shampoo Bars review en onze favorieten

Shampoo Bars brengt 100% milieuvriendelijke en duurzame verzorgingsproducten op de markt en wint snel aan populariteit. De natuurlijke producten bieden legio aan voordelen en het assortiment is zeer uitgebreid.

De verschillende verzorgende oliën in de bars zijn nauwkeurig samengesteld tot een perfecte formule. Naast de Shampoo Bars heb je tevens de mogelijkheid om Body Bars en Conditioner Bars aan te schaffen, keuze alom! 

Wij zijn in samenwerking met het populaire merk een Shampoo Bar gaan testen en schreven onze ervaringen in een uitgebreide review. We gebruikten hiervoor de Shampoo Bar Lavendel, bekijk snel onze review hieronder. Daarnaast hebben we een selectie gemaakt van het assortiment om je een kijkje in de keuken te geven.

Shampoo Bars
Shampoo bar Lavendel

Shampoo Bars review: geweldige ervaring met een natuurvriendelijke touch

Over de producten van Shampoo Bars

De reinigende middelen van Shampoo Bars zijn gemaakt in Nederland. Alle middelen uit het assortiment worden met grote zorg samengesteld in Deventer en duurzaam geproduceerd met natuurlijke ingrediënten. De bars worden ingepakt in een 100% biologisch afbreekbare verpakking en zijn ook nog eens volledig plasticvrij! De duurzame verzorgingsproducten zijn voorzien van vele vrolijke kleuren, passend bij de geur. Het is verstandig de producten na (en voor) gebruik goed op te bergen en daarom is het mogelijk en aan te raden een Shampoo Bar bamboe zeepschaaltje, plankje, zakje of een blikje aan te schaffen. Hiermee houdt je de producten ten alle tijden goed bewaard.

Onze ervaring met Shampoo Bars

Wij zijn uitgebreid gaan testen met een Shampoo Bar Lavendel. De geur en mooie zachte kleur paars spraken ons direct aan en het product staat beschreven als rustgevend en kalmerend, fijn bij gebruik in de avond voor het slapen gaan! De Lavendel Shampoo Bar is geschikt voor ieder haartype en deed ons verbazen. Vanaf moment 1 werd duidelijk dat de producten natuurlijk aanvoelen en het een perfecte vervanger is voor zilvershampoo en als shampoo vet haar. De haren voelen niet uitgedroogd aan na gebruik en de bar gaat zelfs maanden mee (zo’n 80 wasbeurten is onze ervaring). De geur is verfrissend en in combinatie met een conditioner bar een verademing! 

Hoe lang gaat een bar mee?

Wij ervaarden dat 1 bar net zo lang mee gaat als 3 shampoo flessen, wat gelijk staat aan zo’n 80 wasbeurten. Hierdoor is het gebruik ontzettend goedkoop en bespaar je flink op de aanschaf. Wanneer je een Shampoo Bar combineert met een Conditioner Bar en Body Bar bespaar je driedubbel en merk je het direct in je portemonnee. Wij merken vaak dat milieuvriendelijke en biologische producten duurder in aanschaf en gebruik zijn, hetgeen niet het geval is bij deze Shampoo Bars review. Mede hierdoor, en door de vele andere voordelen die we hebben benoemd, kunnen wij niet anders dan laaiend enthousiast zijn en raden wij het gebruik van Shampoo Bars absoluut aan!

Selectie van fijne producten van Shampoo Bars

Shampoo bars

Zoals de naam van dit bekende merk al beschrijft is het groot geworden in handgemaakte Shampoo Bars. Hoewel wij zijn gaan testen met de Lavendel Bar, zijn er tal van andere zepen verkrijgbaar in verschillende kleuren, geuren en sulfaatvrije shampoo. Voor iedere wens is er een geschikte bar en voor wie nog niet bekend is met dit merk is er de Shampoo Bars trioverpakking. Met zo’n combipakket verzeker je jezelf van 3 verschillende bars met ieder zijn eigen beleving en geschikt voor het hele lichaam. 

Het is belangrijk dat je de Shampoo Bars na gebruik goed opbergt en laat drogen. Het is daarom mogelijk en aan te raden een zeepschaaltje of plankje bij je bestelling te voegen. Om de Bars makkelijk mee te nemen zijn er zeepbakjes of een zakje verkrijgbaar, wel zo makkelijk!

Gebruik en levensduur:
Wrijf met je natte handen de Shampoo Bar kort tussen je handen. De Bars geven al snel een heerlijk reinigende sop af die je gebruikt voor je haren. Je kan de bar ook rechtstreeks over je natte haar wrijven. Spoel je haren vervolgens goed uit. Bij normaal gebruik gaat een Shampoo Bar 3 shampoo flessen mee, zo’n 80 wasbeurten. 

Body Bars

Naast verzorging voor je haren is het ook mogelijk om natuurlijke producten aan te schaffen voor je lichaam. Met de Body Bars ben je verzekerd van reiningsproduct die alles behalve agressief is en zeer mild voor je huid. Het is hierdoor een uitkomst voor mensen met een gevoelige huid, irritaties of dit willen voorkomen.

Alle Body bars van Shampoo Bars beschikken over tal van reinigende, hydraterende en huidstimulerende bestanddelen. Dit alles maakt het tot een perfecte formule en wij raden aan de Body Bars te combineren met een Shampoo Bar. 

Gebruik en levensduur:
Maak de bar nat onder de douche of kraan en laat het opschuimen. Hierna kun je de zeep direct gebruiken voor het reinigen van je huid. Bij normaal gebruik gaat een Body Bar zo lang mee als 3 flessen shower gel!

Conditioner Bars

Essentieel voor lang haar is het reiniger met een goede en verzorgende conditioner. Nadat je de Shampoo Bars hebt gebruikt ga je vervolgens aan de slag met de Conditioner Bars voor het beste resultaat. De Bars voeden je haren tot in de puntjes en geeft de natuurlijke veerkracht en glans terug. Bij dun haar breng je de conditioner aan in de puntjes. Heb je een vollere haarbos, dan breng je een royale substantie aan voor een fijn resultaat.

Laat je haren weer tot leven komen met de milieuvriendelijke conditioner bars. De bars bevatten geen onnodige toevoegingen, zijn palmolievrij en zijn ook nog eens milieuvriendelijk geproduceerd én verpakt. 

Gebruik en levensduur:
Maak de bar kort nat en strijk de bar vervolgens over je haar of het. uiteinde van het haar. Laat het even intrekken en spoel het vervolges uit. Bij normaal gebruik gaat de Conditioner Bar tot wel 80 wasbeurten mee!

Populaire producten en Shampoo Bars aanbiedingen

Het assortiment van ShampooBars is zeer uitgebreid en bevat heerlijke geuren. Of je nu kiest voor een Shampoo Bar, conditioner of body bar, de keuze is reuze! Wij hebben een selectie gemaakt uit het ruime en fijne assortiment, zodat je zelf een keuze naar wens kunt maken. Bekijk hieronder de beste producten en Shampoo Bars aanbiedingen.

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.