Shampoo voor baby

Beste baby shampoo aanbieding en producten

Iedere ouder wil het beste voor zijn of haar baby. Om je kindje gezond en sterk te laten opgroeien hoort daar de dagelijkse wasbeurt bij. Je doet er goed aan de beste baby shampoo in huis te halen voor jouw kleine.

Mensen en vooral baby’s hebben een gevoelige huid wat een goede shampoo essentieel maakt. Maar wat is een fijne shampoo voor baby’s? En welke merken hebben zich bewezen met een neutrale en bovenal veilige baby shampoo?

Hieronder volgt een lijst met 6 shampoo merken die geschikt zijn voor baby’s en als beste uit de test komen. Daarnaast presenteren we de beste baby shampoo aanbiedingen van dit moment. Want waarom zou je teveel betalen als er momenteel voordelige deals zijn!

Baby shampoo
Baby shampoo kopen

Wat zijn de beste baby shampoo aanbiedingen?

Er zijn momenteel enkele top deals, voordeelverpakkingen en aanbiedingen van de allerbeste shampoo merken voor je baby. Deze shampoo’s zijn een veilige aankoop door een zorgvuldig samengestelde formule.

Let op: aanbiedingen en prijzen kunnen dagelijks wijzigen.

Beste shampoo voor baby merken

Er zijn enkele toppers onder de shampoo’s die een geweldige formule op de markt brengen. Door één van onderstaande merken in huis te halen, ben je verzekerd van een veilige shampoo die veelal een anti prik werking biedt voor je baby. Bekijk de voordelen per merk en verzeker je van een scherpe prijs.

1. Johnson

Johnson is een bekend merk. Ze maken veel kindvriendelijke producten waaronder ook de baby shampoo. Johnson is een merk die al jaren mee doet in de verzorgingsindustrie. Meer dan 90% van al het door de industrie-geleide onderzoek naar baby huidverzorging komt van Johnson. Het onderzoek van Johnson ontstaat vanuit de gedachten dat baby’s en kinderen nog vol in ontwikkeling zijn en hun huidjes nog fragiel zijn. Ze houden rekening met de kwetsbaarheid van ogen, aanraking, geur en slaap. Naast dat ze rekening houden met hun meest voorkomende klant houden ze ook rekening met de omgeving waar ze leven. Daarom streven ze er ook naar dat al hun producten milieu vriendelijk zijn.

De baby shampoo van Johnson is parabenen, kleurstof en sulfaat vrij. De shampoo is getest door kinderartsen en is hypoallergeen. Daarnaast is de formule zo samengesteld dat het zo zacht is voor de ogen dat het niet prikt en hetzelfde effect heeft als het spoelen met zuiver water.

2. Zwitsal Shampoo

Misschien wel één van het bekendste baby en kindermerk in de baby huidverzorging industrie in Nederland is het merk Zwitsal. Zwitsal is ontwikkeld door een Nederlandse farmaceut in de 20ste eeuw. Sinds kort valt Zwitsal onder Unilever. Ze hebben een groot assortiment aan huidverzorgingsproducten voor kind en ouders. Producten die het merk verkoopt zijn onder anderen shampoo, body lotion, baby wipes en baby olie.

De baby shampoo van Zwitsal kan je gemakkelijk herkennen aan de gele fles waar het in verkocht wordt. Deze shampoo is hypoallergeen en PH- neutraal. De anti-prikformule zorgt ervoor dat de shampoo niet prikt mocht het in de ogen van je baby komen. De shampoo is klinisch en wetenschappelijk getest. 

3. Naif baby

Naif is een merk die opgezet is door twee Nederlandse vaders. Sjoerd en Jochem kwamen erachter dat er nog altijd producten op de markt zijn die schadelijk waren voor hun kinderen. Omdat ze als nieuwe vaders hun kinderen de beste verzorging voor hun kwetsbare huidje wilde geven ontwikkelde ze het merk Naif. Naif is flink gegroeid en verkoopt nu zowel een babylijn als een lijn voor kinderen en volwassenen. Hun producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Gebruik je producten van Naif dan zorg je niet alleen voor je baby, kind of je eigen huid, maar help je ook mee aan het verbeteren van de aarde. Dit omdat Naif niet alleen milieuvriendelijk producten maakt, maar ook rekening houdt met de verpakking en verscheping van hun producten.

De baby shampoo van Naif bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Door middel van natuurlijke oliën verzorgt het zowel de huid als het haar. Ook deze shampoo heeft een antiprik-formule. Het bevat geen parabenen, het is allergeen vrij, 100% vegan en oceaan vriendelijk. De tube is gemaakt van suikerriet wat het milieuvriendelijk maakt. De shampoo is perfect voor een gevoelige hoofdhuid en is ook geschikt om te gebruiken als je kindje eczeem of andere huidirritaties heeft.

4. Mustela baby shampoo

Mustela komt oorspronkelijk uit Frankrijk waar het merk voor het eerst op de markt kwam in 1950. Tegenwoordig verkopen ze hun producten wereldwijd. Ze verkopen zowel voor baby’s, kinderen als ouders producten die 100% natuurlijk zijn. Voordat een product van Mustela op de markt gebracht wordt moet het product voldoen aan 450 verschillende tests. Hun ambitie is om niet alleen natuurlijke ingrediënten te gebruiken in hun producten, maar om de producten ook zo te ontwikkelen dat ze effectief, innovatief en veilig zijn.

De baby shampoo van Mustela wordt ook wel gentle shampoo genoemd. 93% van de ingrediënten zijn natuurlijk, ze voldoen aan de safety policy en is dermatologisch getest. De shampoo is special ontwikkeld voor een gevoelige huid en voor fijn haar. Perfect voor baby’s en kinderen dus.

5. Neutral Shampoo

Neutral bestaat al meer dan 25 jaar en komt oorspronkelijk uit Denemarken. Hun producten bevatten geen parfum of kleurstoffen waar dan ook de naam van het merk op gebaseerd is. Zij maken producten die huid allergieën en huid irritaties tegengaan of voorkomen. Hun assortiment is zeer divers. Naast baby shampoo verkopen ze ook huidverzorgingsproducten, wasmiddel, baby wipes, handzeep en meer. Zij zijn een merk die vooruitstrevend is in het gebruiken van natuurlijke ingrediënten in hun producten wat hun populariteit snel deed groeien.

De babyshampoo van Neutral is geschikt voor je baby en kinderen. De shampoo bevat geen parfums, parabenen of kleurstoffen. Deze shampoo heeft net als de andere shampoos een anti-prikformule waardoor je kindje geen last zal krijgen van zijn of haar ogen mocht er shampoo in komen tijdens het wassen. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en kwetsbare huid en is geschikt voor dagelijks gebruik. De shampoo is dermatologisch getest.

6. Kruidvat (Europrofit baby shampoo)

Het laatste shampoo merk in deze lijst is die van Europrofit. Dit merk is alleen verkrijgbaar bij Kruidvat en is bekend om de babylijn die zij ontwikkelen en verkopen. De Kruidvat baby shampoo heeft net als de andere shampoos een antiprik-formule en is geschikt voor dagelijks gebruik. Deze shampoo wordt vaak gecombineerd met een crèmespoeling om de hoofdhuid extra te voeden. 

Nadeel is wel dat het assortiment bij Kruidvat wisselt en dat je voor Europrofit Baby Shampoo het actuele aanbod in de schappen moet bekijken. 

Onze ervaring met Baby Shampoo

Aanbod baby shampoo

Vandaag de dag zijn er steeds meer merken die zich specialiseren in shampoo’s speciaal voor baby’s. Door een neutrale samenstelling te fabriceren die weinig schadelijke stoffen bevat, kun je met een gerust hart de haartjes van je baby wassen onder de douche of met bruisballen in een babybadje. De speciaal samengestelde formule is hierin erg belangrijk!

Baby shampoo zonder parfum, parabenen en natuurlijk

Het beste voor jouw kindje begint bij een shampoo die het huidje goed kan verdragen. Kies daarom voor een shampoo die parfum en parabenen vrij is en natuurlijke ingrediënten bevat, zoals een Shea Butter. Hierdoor verzorg je de haartjes vanaf dag 1 goed, én weet je zeker dat je goed zit bij de wasbeurt.

Verkooppunten baby shampoo

Er zit veel verschil in de merken shampoo’s voor baby’s en volwassenen. Je doet er daarom goed aan om een speciale shampoo te kopen voor je newborn baby. Maar waar koop je online voordelig een baby shampoo? Wij adviseren om online een deal te scoren bij Bol.com om verzekerd te zijn van de beste prijzen en het grootste aanbod.